Şimdi Ara

Yeni Tip Ehliyetim Geldi, (Detaylar İçerde) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
821
Cevap
34
Favori
148.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 2 adet biyometrik fotoğraf, normal vesikalık kabul etmiyorlar. iki yıl önce pasaport için çektirdiğim fotoğraflarım var kabul ederler mi acaba



    Parmak izi belgesi, (yoksa başvuru anında hemen veriyorlar.) yine iki yıl önce pasaport çıkartırken aldıkları parmak izi belgesi fotokopisi mevcut fotokopi kabul ederler mi

    var mı bu şekilde yapan
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Aang67

    22 Ocak tarihinde başvurduğum ehliyetin mesajı az önce geldi ancak Ptt'den sorguladığımda ehliyetin gönderildiği adresin bitirdiğim lise olduğunu görüyorum. Liseyi geçtim artık o şehirle bile bir alakam kalmadı, böyle bir hatayı nasıl yapabiliyorlar anlamış değilim. O kağıdı bize boşuna imzalatıyorlar herhalde, ev adresimi yazdığım halde saçma sapan bir yere yollamışlar çünkü. Ben şimdi bu saçmalığı nasıl düzelteceğim, kimlere ulaşacağım?

    e devlete girip adres bilgilerinizi kontrol ediniz, siz zamanında adres olarak orayı vermişseniz o adrese gidecektir yada başka bir ihtimallle ilk müracaatta ehliyet alırken yani ilk verdiğiniz adres orası olabilir
  • quote:

    Orijinalden alıntı: f@ithline

    Hocam bu yanlis dusunce, bakin bakanligi verdigi kararname var tek hekim verebilir seklinde. Aile hekimleri verebilir yani ama sorumluluk almamak icin kolay yolu seciyorlar bu hic etik degil. Bu sayilan testlerin cogu hekim gerekli gorurse yapilmasini istemesi gereken testler. Oysaki beni hic muayene bile etmedi. Fiziksel bir kusuru olmayan hastayi fizik tedaviye niye yollarsin? 2 uni mezunu bana iq testinden bahsediyor Uyku apsesi testi diyor yapan hastane bir elin parmagini gecmez tum gece cihaza bagli sekilde uyumaniz lazim bu test icin gerekli hastalar bile yillarca sira bekliyor vu testi yaptirmak icin 30m ehliyet sahibine nasil yaptiracaklar bu testi? Yani yeterince iyi duzenlenmemis bir durum soz konusu ama asil suclu mesleki etige sahip olmayan aile hekimleridir. Nitekim benimkini heryere sikayet ettim ugrassin dursun

    e-Nabızda hangi dr. gittiğiniz, hangi ilaçları kullandığınız hepsi görünüyor, dr. rapor verirken orayı kontrol ediyor ve eğer kullandığınız ilaçlar ve geçirdiğiniz ilaçlardan dolayı bir şeyler sezerse o zaman hastaneye gönderiyorlar.




  • engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    Bakti zaten sadece 1.5 miyopum var baska birsey yok. Bunun icin de gondermedi zaten kendi soyledi sorumluluk almak istemediginden baslarindan saviyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    Eğer daha önce pasaport vesilesi ile alındıysa sistemde çıkar.
    Mesela benim 4 parmağımı scannere koydu, ismim bilgisayar ekranında çıktı.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mevcut ehliyetle yurt disinda kullandik. Hicbir sorun olmadi. Tepede driver licence yaziyor, polis anliyor ok diyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    Merhabalar. E-Devlet'e daha önce de bakmıştım, şimdi tekrar baktım ve adres bilgilerimde şu an oturduğum evin adresi var. Ancak yanlış hatırlamıyorsam 2010 tarihinde gri hizmet pasaportu çıkartmam gerekiyordu ve doğal olarak işlemleri okul benim yerime halletmiş ve pasaport teslim adresi olarak okulun adresini vermişti. Burada ailemden veya benden bağımsız olarak gerçekleşmiş bir durum söz konusu yani.

    Ehliyet başvurusunu yaparken de güncel adresimi verdim, zaten başka bir adres vermek için bir sebebim yok. Ehliyet geri döndüğünde nereye geri dönecek, nasıl kendi adresime yönlendireceğim? Başkalarının sorumsuzluğu yüzünden bizim başımız yanıyor gerçekten rezalet bir durum. Zaten 25 gündür bekletiyorlar hiç mi kontrol etmezler anlamıyorum ki. Ben doğru adres veriyorum, adamlar nasıl oluyorsa yanlış yere göndermeyi başarıyorlar. Konu içerisinde verilen numaraya ulaşmayı da başaramadım.

    İlginiz için teşekkür ederim.




  • Aang67 kullanıcısına yanıt
    müracaat ettiğiniz trafik şubesine bir gidip sorun belki geri dönmüş olabilir.
  • engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    Ben 2010'da pasaport cikartirken parmak izi belgesinin bir nushasini polis bana vermisti ehliyet degisiminde onu ibraz ettim fotokopisini alip aslini bana iade ettiler bir sansini dene buyuk ihtimalle olur neden olmasin, biometrik foto 1 tane istiyor polis fiziksel degisiklik yoksa o'da olur

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 27 Ocak basvurum, dun mesaj geldi. Bugun dagitima cikmis gun icinde gelir heralde. Istanbula oturuyorum ben.

    Duzenleme:


    Evet nihayetinde ehliyet elime ulasti. Tam da yarin 4 ayligina yurtdisina cikmadan once gelmis oldu, biraz stres yaptirdi devlet ama yetistirdi en azindan :)

    tekrar yazayim diger arkadaslara fikir olsun.

    27 Ocak 2016 sabah 9.30 basvuru tarihim.

    16 Subat 17.50 SMS gelmesi.

    17 Subat 12.40 Ehliyet geldi.

    Darisi bekleyen arkadaslarin basina.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu61 -- 17 Şubat 2016; 12:57:13 >
  • Arkadaşlar askeriyede alınan parmak izi polis sisteminde gözüküyor mu acaba. Ben ehliyet aldığım zaman parmak izi yoktu. Şimdi tekrar vermek zorundamıyız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga68 -- 17 Şubat 2016; 12:09:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ehliyetler kıbrısta da geçecek mi? sonuçta bizden başka tanıyan pek yok kktc yi kimse ülke olarak görmüyor. kktc de sıkıntı çıkartır mı bu ehliyetler?
  • Or_By O kullanıcısına yanıt
    Eski ehliyetler kibrisda zaten geçerliydi bu yeniler hayli hayli geçer hertûrlü



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatli45 -- 17 Şubat 2016; 14:17:51 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar süresi geçmiş geçici ehliyet ile çevirmeye giren var mı?Sıkıntı oluyor mu?Benim cuma günü süresi bitecek sms gelmedi tekrardan silivriye gitmek istemiyorum.Randevu aldığımız sitede ki numaraları hep aradım hep meşgul.Silivri emniyeti arasam yardımcı olurlar mı?
  • engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    İstanbul'a teslim edilmiş görünüyor. Benden başka birine nasıl teslim edebiliyorlar anlamıyorum. Ankara'dayım ben yahu. Yarın sabah ilk iş önce PTT'ye sonra Emniyet'e gideceğim. Vallahi aklım almıyor.
  • Ruhumun kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin aile hekiminizden rica edin belki arkadaşınıza da verir.
  • Ruhumun kullanıcısına yanıt
    Tamamen aile hekimlerinin isiyatifine bırakmışlar, hekim sorumluluğu alıp isterse imzalıyor, isterse kendi uygun gördüğü bölümler için sevk edip muayene olmanızı istiyor, benim aile hekimim de vermedi, yeni format sağlık raporunu internetten bulup, çıktı alıp eşimin çalıştığı özel hastanede onaylatıp aldım. Bence arkadaşınız devlet hastanesine hiç bulaşmasın, sizin aile hekiminiz vermezse direk özel hastaneleri araştırın, 40-50 TL gibi bir ücrete alabilirsiniz, devlet hastanesinde 200 liraya yakın bir ücret çıkıyormuş. İstanbul da olsanız özel hastene için yardımcı olabilirdim.
  • 26 ocakta başvurdum bugün geldi çok şukür
  • quote:

    Orijinalden alıntı: seven44

    26 ocakta başvurdum bugün geldi çok şukür

    26 ocakcıların teslim bugün heralde :) benimki de az önce geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bnym97

    Arkadaşlar süresi geçmiş geçici ehliyet ile çevirmeye giren var mı?Sıkıntı oluyor mu?Benim cuma günü süresi bitecek sms gelmedi tekrardan silivriye gitmek istemiyorum.Randevu aldığımız sitede ki numaraları hep aradım hep meşgul.Silivri emniyeti arasam yardımcı olurlar mı?

    Arkadaşlar bugün art arda düşene kadar aradım hep meşguldu en sonunda çaldı çaldı açtırlar.Konuştum ehliyetin süresi cuma günü bitiyor dedim ne yapıcaz benim ehliyet hala gelmedi memur 81 ilde ki bütün polislerin durumdan haberi var sorun olmaz araç kullanabilirsiniz o kağıtla dedi tc no ile sorguladı ehliyet basıma gitmiş 1 2 haftaya gelir dedi.


    Edit: Bugün sms geldi pazartesi teslim alırım büyük ihtimal.

    05 şubat geçici belgeyi aldım
    18 şubatta sms geldi
    22 şubatta ehliyeti teslim aldım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnym97 -- 26 Şubat 2016; 17:35:29 >




  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.