Şimdi Ara

Yeni Tesla Model S ve X'lerin döndürülebilir ekran özelliği ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni Tesla Model S ve X'lerin döndürülebilir ekran özelliği ortaya çıktı



    Tesla, elektrikli modellerinin bilgi-eğlence sistemi üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor. Gelen haberlere göre şimdi de yenilenen Tesla Model S ve Model X'ler için döndürülebilir ekran özelliği devrede.



    Twitter'da Larry Li isimli bir kullanıcının paylaştığı video vasıtasıyla döner ekran özelliğini yenilenen Tesla Model S üzerinde görebiliyoruz. Merkezdeki büyük dokunmatik ekran, arkasındaki motorize sistem sayesinde tek tuşla sürücüye veya ön yolcuya doğru döndürülebiliyor. Bu sayede daha iyi bir görüş açısı sağlanıyor.



    Larry Li, Tesla modellerine otomatik açılan ön kaput gibi özellikler eklemesiyle biliniyor. Dolayısıyla bu özelliğin de araca kendisi tarafından eklenmiş olma ihtimaline yönelik pek çok yorum yapılmış. Ancak Electrek'in haberinde döner ekranın yeni Tesla Model S/X'e eklenen yeni bir özellik olduğuna dikkat çekilmiş. Özelliğin hangi modellerde bulunduğu henüz net değil ancak Li'nin videosundaki modelin nisanın son haftasında üretildiği belirtiliyor.






    Bunun yanı sıra, Tayvan'da çekildiği belirtilen görüntüler de Larry Li'nin çektiği videoyu destekler nitelikte. Yenilenen Tesla Model S'in sergilendiği bu fotoğraflarda da merkezdeki ekranın sürücüye dönük olduğunu görebiliyoruz.



    Ayrıca Bkz.2023 Kia Soul, yenilenen tasarımıyla tanıtıldı



    Ekran döndürme özelliği Tesla kaynaklı olmasa da kullanıcılar arasında popüler olan bir mod. Şimdi aynı özelliğin fabrika çıkışlı olarak gelecek ve ekrandan kontrol edilecek olması elbette kullanıcıları sevindirecektir.




    Kaynak:https://electrek.co/2022/05/03/tesla-updates-model-s-x-new-swivel-screen-better-in-car-viewing-experience/







  • Bir de 90 derece dik dönme olsaymış efsane olurmuş.

  • ulen, mb de o 32 inch tvyi nasıl diklemesine koyacağım diye uğraşmıştı epey şimdi bir de döndürecem diye uğraşacak....Yeni Tesla Model S ve X'lerin döndürülebilir ekran özelliği ortaya çıktı 

  • baktılar millet kendi yapıyo ekran çevirmeyi bunlarda biz yapak uğrasmasın demişler

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.