Şimdi Ara

Yeni tasarımıyla AirPods Pro tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
1
Favori
1.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O paraya veya az üstüne B&O, Sony, Sennheiser marka sınıfının en iyi kulaklıkları varken bunu almak için deli olmak lazım.
  • K@FKASYALI kullanıcısına yanıt
    Sadece kulak içi kullanabilen kitlenin mevcudu daha fazla demek ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crystal_ship kullanıcısına yanıt
    Otobüslerde sizin müziklerinizi duymaktan sıkılmıştık!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsi kulak ağrısı yapıyor.
    Hiç biri telefon görüşmesi konusundan bunun eline su dökemez.

    Ama ses kaliteleri muazzam olabilir ayrı.

  • tekin-71 kullanıcısına yanıt
    Gerek yok DAC almaya, eğer yüksek empedanslı cihaz sürmeyecekseniz ve HIFI beklentiniz yoksa (ki diyelim ki HIFI beklentiniz olsun, telefonunuzda ya da dinlediğiniz cihaz her neyse Hi-Res Audio sertifikası varsa yüksek empedanslı kulaklık haricinde kolay kolay DAC'lara da ihtiyacınız olmaz, üst düzey DAC'lar hariç tabii ki).

    Sizin ihtiyacınız olan şey, özellikle Bass karakterli kulaklıklar olmalı. Mesela bende Sony WH-1000Xm3 arabada da Harman Kardon var, inanın bunlar, sanayide takılan 500 liralık sub kadar bas vermiyor. Çünkü maksatları o değil, bunların amacı temiz, master kayıtta istenen sese ulaşmak. Bunlarda bas derin ve detaylıdır ama güp güm güm diye değildir.

    Size bu yüzden eğlenceli ürünlerden lazım. Ama bass karakterli cihazlardan hangisi iyidir bilemiyorum, kulaklık tavsiyeleri bölümüne bir göz atın derim. Mesela Sony'nin meşhur Extra Bass serisi var ama ben denediğimde hiç beğenmemiştim, belki bassları çok kuvvetlidir bilemem ama kesinlikle bana hitap etmiyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö1f1 -- 29 Ekim 2019; 14:34:34 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fiyat aynı segmentteki kulaklıklarla aynı fiyatta kusura bakmayın şuanda ülkede her şeyin fiyatı o kadar artmış durumda ki 3 sene önce ki 1500 tl lik kulaklıklar şuanda 4000 tl ye yanaşmış durumda adamlar 250 birim paraya alabilirken neden biz 1900 birim paraya alıyoruz diye sorgulamamız lazım bence...

  • nuksws_99 N kullanıcısına yanıt
    Hocam şuanda öyle bir bilgisayarın ederi nedir acaba :) Hiçbir şey yerinde durmadı ki kulaklık fiyatları da dursun aynı kalitedeki kulaklık aynı para Samsung veya Xiaomi ucuza satıyorda ne oluyor buyrun şu incelemeyi izleyin ;https://www.youtube.com/watch?v=ldYkFqYjDu4&feature=youtu.be

  • Makul fiyatlı kulaklık incelemeleri içinhttp://kulakligim.net

    Eminim ki bu beyaz plastik parçasından çok daha iyi ses veren kulaklıkları burada okuyabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ö1f1 kullanıcısına yanıt
    Oneriler cok cok teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok ilginç gerçekten de...


    Adamlar Mi 9t satıyor o fiyata hem burada hem dünyada!!!

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • infom@n kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi tuş kabiliyetleri sıkıntılıysa - ben henüz ayrınyılı inceleyemedim özelliklerini - evet sıkıntı oluyor o iş. Siriye de zatwn pek güvenmiyorum evde ışıklar hue, siri ile kontrol edilebiliorda siri hanımın keyfi yerindeyse anlıyor yoksa papağan gibi sayıklattığı oluyor

    Çok kücuk olup bütünüyle kulak içinde kaybolan modeller pek hoş gözükmemişti gözüme ama bu ürün iyiymiş bir altarnatifim daha oldu teşekur ederım.
    dediğiniz gibi bir incelemeleri görmek lazım yeni pro içinde
  • Nyanko Sensei kullanıcısına yanıt
    Apple kullanıcısıyım. Övmek için değil ekosistem için anlatıyorum.
    BeatsX sahibiyim. Oyunlar dahil hiçbir içerikte gecikme olmuyor, gecikme sıfır.
    Diğer marka hatta baba kulaklıklarda youtube'ta bile gecikme oluyor.
    Bağlanmak, kontrol etmek, takip etmek çok kolay.
    Apple kullananlar her şeyinin Apple ürünü olmasının faydalarını çok iyiş bilirler.
    3-4 aydır Sony ve Sennheiser TW kulaklıkları araştırıyorum herkes bir şeyden rahatsız. Her cihazın sorunları var.
    Sesi iyiyse, mikrofon kalitesi iyiyse hiç düşünmem alırım.

  • Erasmus78 kullanıcısına yanıt
    8 saat ses yalıtımı için kulaklık takmak zorunda olduğum bir işte çalışıyorum. Emin olun 2-3 gün sonra en nazik kulaklar bile alışır.

  • Yine yorumlar ,eleştiriler "fiyat" üzerine. Arkadaşlar 1.900 lira gibi rakamları Apple koymuyor herhalde.Biz o fiyata alıyoruz.Neden alıyoruz bunu bilmiyorsanız bu sizin ayıbınız. Yukarıda "birileri" yine yazmıştır 1.900 lira veren çıkar bir de kriz var derler falan diye ama neyse..
  • airpods hiç kullanmadım ama yılbaşında bunu alırım büyük ihtimalle. Piyasada farklı farklı kulaklıklar var ve eminim ki burda da ya ama falanca model daha iyi diye çıkışanlar vardır.
    Bu kulaklık zaten üst düzey performans bekleyenleri tatmin edemez. Şimdilik jbl endurance jump kullanıyorum, suya dayanıklılığı, pil ömrü, ses geçirmezliği beni memnun ediyor ama tablet, telefon, bilgisayar ve saatime geçmek istediğimde uzunca bir uğraşmam gerekiyor bazen bağlanmıyor yeniden unut deyip bağlamam gerekiyor. Ama airpodslarda bildiğim kadarıyla sadece hangi cihazı kullanacaksam ondan seçmem yetiyor. Dışarda telefonumda dinlerken geldiğimde tablete ya da bilgisayara hemen bağlanmak benim için önemli. Eminim ki şimdi xiaomi gibi firmaların ürünlerini önerecekler de vardır. Mi band tutuluyorsa yazılımı iyi, o ne hantal yazılımdı ya... daha Türkçe karakter desteği bile yok ayrıca cihaz sağlam olduğu için de değil ucuz olduğu ve xiaomi reklamlarının etkisi. Apple Watch ve mi band 4 arasında fiyat farkı nasılki dağlar kadarsa özellik açısından da dağlar kadar fark var iki cihaz arasında. Eminim kulaklık için de aynı şey geçerlidir. AirPods apple cihazları için şahane olurken android cihazları için çöp konumunda olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • tekin-71 kullanıcısına yanıt
    Rica ederim :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • infom@n kullanıcısına yanıt
    anlayamazlar..

  • 3-5 tane yurt dışında kaçak gibi yaşayan ülkeye dönmek için can atan aptal youtuber amerikadaki fiyatlara birim fiyat olarak bakın diyor ya deliriyorum ordaki nüfusun çoğu için 250 dolar yüksek bi mebla herkes bi eli yağda bi eli balda yaşamıyor. Fiyat aynı segmentdeki ürünlerler aynı ilk modelini kullanıyorum bunuda yılbaşına doğru çekerim

  • quote:

    Orijinalden alıntı: David Attenborough

    O paraya veya az üstüne B&O, Sony, Sennheiser marka sınıfının en iyi kulaklıkları varken bunu almak için deli olmak lazım.
    Hayır.

    Bunu almak için neyi istediğini bilmek lazım.Bilinçli olan tüketici çoğu zaman doğru tercih yapar .Amacına göre tercih yapar.Ben sadece müzik dinleyeceksem başka telefon görüşeceksem başka ürün alırım.Ayrıca apple ürünleri kullanıyorsam başka ürün alırım.

    Yani 100 lira daha veririm şunu alırım ile bitmiyor olay.Tamamen fiyat olarak bakarsan haklısın ,müzik için alacak bir müşteri isen yine haklısın ama işin diğer boyutu var.
  • 1.2 nesiller berbattı 10 kişinin 8inin kulağına oturmuyor sporcular asla kullanamıyordu.Kulak içine dönmesi harika oldu artık taş gibi oturur kulağa.Appleın earpods kulaklıklarıda böyle yapması lazım.Mevcut tasarım çoğunluğa uymuyor.Fiyata gelince bir Apple klasiği parası olan alır olmayan yorum yapar

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.