Şimdi Ara

Yeni tanıştığım kadın,ilk konuşmamızda memur ol diye tutturdu ve teli kapadım. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
232
Cevap
2
Favori
16.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
137 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Her evlilik boşanma ile sonuçlanacaktır,çok da kendinizi zora sokmayın.
  • Memur olmanın ne esprisi kaldıysa. Memur olarak söylüyorum bunu yani.


    5 bin lira maaş aylık. Araba falan tamamen unuttum. Yakın tarihte düşünmüyorum.


    Şuan adam akıllı çalışacak bilgisayar 10 bin lira, uzun yıllar gidecek bi telefon 5 bin lira. Etti 15 bin. Kiraydı carttı curttu kenara her ay 1000 lira koysam bile 15 aylık süreç. O kadar biriktirmek için beklesem modası geçecek bi de 15 bin liram bu kur ve enflasyon ile 4-5 bin lira falan olur.


    Dandiğini alsam bu sefer bilgisayarın ekranı çöp olacak oyun zaten yok telefon desen kamerası çamur bir şey alırım.


    Kredi çeksem 15 bin lira faiziyle 17 bine yakın para ödüyorum ayda 1400 lira taksitle. 1 yıl kredi yani hahaha. Ama şu ezikliğe ve saçmalığa bakar mısınız telefon bilgisayar almak için kredi :D Elbette yapmayacağım bunu.


    Ee ne yaşıyorum ben şimdi. Hayat mı bu? 75 doğumlu dayılar gibi karnın doyuyor mu evinde misin oooh kral mı diyelim.


    E tabii ÇOK ŞÜKÜR ALLAH ARATMASIN ama devir bunun devri mi ya yazık değil mi millet nasıl hayatlar yaşıyor.


    Şuan evet verimli bir hayat yaşıyorum yaşadığım hayattan tat alıyorum demek için aylık almanız gereken miktar 10 bin lira. 0 abartı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Numenorian Man -- 29 Ekim 2020; 15:37:27 >




  • Şimdinin kızlarının yüzde doksanı böyle. Zaten kimsede evlenecek para da yok gram altın 500 . Bir de birçok şart sunarlar.
  • Memurluk yapılacak iş değil. Keşke başka iş yapma imkanım olsa
  • Pikelenjelo kullanıcısına yanıt

    O değilde bro 25 yaşında 39 gibi göstermekte kötü olur be. Eğer göstermiyorsanda o karı yediyse ya yemek istemiştir yada garbi salaktır. Başka açıklamadı yok. 

  • Catcheee C kullanıcısına yanıt

    Kardeş tipini merak ettim harbi. Memurluğa öyle düşmezler ya. Altı üstü 5k kazanan insanlar bunlar. Özelden insta paylaşsana. Profilini merak ettim.

  • Şu an hangi işi yaparsan yap aç kalcaksin
  • Kendisi çalışmıyor ama karşısındakinin de işini beğenmiyor  

  • Kızların bu konuda haklılık payları var, erkek ailesine maddi güvence sağlayabilmeli, karnını doyurabilmeli bu taş devrinden beri böyledir.
    Öte yandan seninle aç kalmaya razı bir kadın bulursanız işte bu aşktır. Kaçırmayın
  • Alıntı

    metni:
    "Kıza dedim sen ne iş yapıyosun,çalışmıyorum dedi"


    Ahahaha çok iyiymiş. Hem kendisi çalışmıyor hem de memur istiyor. İşte görün arkadaşlar, bu tipler sizin ömrünüzü yer. Merak etmeyin herkes artık eşi çalışmadığında insan gibi geçinemeyeceğini biliyor, eskisi gibi değil artık her şey. Özellikle metropolde yaşan bir insan tek maaşla ev geçindirmesi zor.

  • Bir memur çocuğu olarak.. memur olmayı kesinlikle istemedim.. etrafıma bakıyorum.. benle aynı yıllarda çalışmaya başlayan memur arkadaşlarımdan( en kötüsü öğretmen-akedemisyen ) çok daha iyi durumdayım.. onlar 40 yaşına kadar eşlerinin maaşını ipotek etmişler ya eve ya arabaya yada ikise birden..

    Bi düşün öğle yemeğini bile cepten veriyosun.. günde en az 30 tl den 600 tl sıf yemek parası.. yol parası..

    Kendine güvenen özelde çalışır.. hayvan gibi çalışır.. hayatıda ona göre yaşar.. memur olursan en iyi ihtimal bu hayatta en fazla bir corolla birde 3+1 evin olur.. başka bişey bekleme.. bu ikisine tam olaral borçsuz sahip olabilmen içinde yaşınım 45 e dayanması gerekir.. küçük bir hesapla corolla 300 bin tl + idare edecek 3+1 ev 500 bin tl = 800 bin.. çift memur maaşı 10 bin olsa..

    Geçmiş olsun

  • Sorun şu kadınların çoğu evlenirken, hayata atılırken herşeyim tamam olsun, dert çekmeyeyim istiyorlar. Yani eskisi gibi gönüller bir olunca samanlık seyran olur anlayışı yok. Ülkenin durumu belli, işsizlik hat saffada. Çalışanların çoğu asgari ücret ya da bir tık üstüne çalışıyor. . Nasıl karşılayacak, eksiksiz ev kuracak ve sonrasında maddi açıdan zorluk çekmeyecek, mümkün mü?

    Gelenek görenek denilen saçmalıklar yüzünden kimse göç yolda düzelir demiyor. Adam asgari ücretli, karşı taraf bize ne diyor, her şey dört dörtlük olacak.

    Onun için hiç bu sıkıntılara girmeyin, evlenmeyin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spiderman07 -- 29 Ekim 2020; 11:55:45 >
  • Memuriyet ciddi sıkıcı ya, keşke başka bir şey yapıp özele yönelseydim diyorum.
  • Sorun bir kaç tane Türk kızında değil. Bunu yanlış anlıyorlar. Sorun kadınlığın kendisinde. Kadınsılığın kendisi bir sorun. Bu toksik kadınsılık ile alakalı olan bir konu. Erkek düşmanı para avcısı feminist kadınların çoğunda var bu. Bunu sadece siz yaşıyorsunuz sanmayın. Biz de yaşıyoruz benzer sorunları. Türk kızları para avcısı. Bu ülke erkek arkadaşımla dışarıya çıkıyorsam yanıma cüzdan almama gerek yok diyenlerin olduğu bir ülke.


    Bu zihniyetle mücadele etmediğimiz sürece bir milim dahi yol alamayız. Bunun da tek bir yolu var. Maskülizm. Maskülist olmak, erkek haklarını savunmak ve bunu yaymak.


    O kıza gayet iyi tepki vermişsin. Hem kendi çalışmıyor hem de senin sırtından geçinmek için parazit gibi davranıyor. Resmen para avcısı bir kezbanmış. Doğru bir harekette bulunmuşsun. Aksini söyleyenleri boşver. Onların hepsi erkek düşmanı.

  • spiderman07 S kullanıcısına yanıt

    O zaman kadınlar kendileri çalışsın. Her şeyi erkeklerden beklemesinler. Buna para avcılığı ve kezbanlık denir yoksa.

  • Fitgamer kullanıcısına yanıt

    Bazı kızlar değil. Bu çoğu kızda var. İyi kız bulmak zor. Şahsen böyle kezbanlarla takılmaktansa yalnız kalmayı tercih ederim. Türk kızlarının yüzde 90 ı kezban ve para avcısı. Yüzde 10 luk bir kesim var. Onların da yüzde 5 i sorunlu oluyor bir şekilde. Kaldı geriye yüzde 5. Yani Türk kızlarından hiçbir şey olmaz. Ciddi söylüyorum. Berbatlar. Jipmiş. Kezbana bak hele. Allahın kezbanı

    Şahin i bile hak etmiyor bu kızlar. Ne jipi. Gitsin kendisi alsın. Zaten emin ol ehliyet çıkaracak senin paranla ve sonra senin jipini sürecek. Seni sömürdükten sonra boşanacak. Bir de öyle sömürecek. Sadece kendisine saygısı olmayan bir erkek bunu kabul edebilir. Ve mazoşisttir bu tarz erkekler.

  • YigitErkin20 Y kullanıcısına yanıt

    Sen tam bir betasın da ondan. En üstteki yorumunu görünce direk anlamıştım. Böyle demene şaşırmadım. Demek ki dibi yaşıyorsun.

  • https://forum.donanimhaber.com/bazi-insanlar-ezik-ve-sumsuk-olmaya-mahkum-ve-hatta-layik--146212153#146215400

    Beyler su konuma bi gelin

    Kadinlarin çoğu iste boyle asalak sirtlarini dayayacak bankamatik ariyor
  • Cross Thread kullanıcısına yanıt
    Dediğine aynen katılıyorum hocam yüzde 5 bile yoktur belki gerçekten şu şartlarda düzgün bi ilişki bulup devam ettirmek zor ayrı yanlız kalmak olayınada katılıyorum kendine saygısı olan adam sadece aman yanımda biz kız olsun diye kendini sömürtüceğine yanlız kalmalı en azından kendisine olan saygısını kaybetmez
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cross Thread

    Sen tam bir betasın da ondan. En üstteki yorumunu görünce direk anlamıştım. Böyle demene şaşırmadım. Demek ki dibi yaşıyorsun.

    türkiyenin en büyük playboyları eğitmenim tam tersi alfasın diyor adam bana benim çervecem çok sağlam bi kız beni sorguladığı anda yol veriyorum

  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.