Şimdi Ara

Yeni stadyumda musalla taşı tezahüratı olmaz inşallah

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni stadyumda musalla taşı tezahüratı olmaz inşallah

Böyle bir stat yapılmışsa hakemi ve rakibi etkileyecek tezahürat yapılır o zaman o stattan çok korkarlar

• Zaten şu statlarda yapılan tezahüratlar bütün takımlar için çok çok alakasız oluyo. Geçen bi maçta 2:0 öndeyiz galiba Rize maçıydı tam hatırlamıyorum başladılar işte biz böyle kötü günde omuz omuzayız. Takım şampiyonluğa gidiyo 2:0 öndeyiz ondan sonra ne olduysa bi anda oyun terse döndü 2:1 oldu maç az kaldı 2 yi yiyorduk. Saçma sapan tezahüratlar hiç beceremiyorlar bide. Bide anlamadığım konu takım deplasmanda da olsa iç sahada olsa aynı tezahüratlar. İçerde ki Başakşehir maçlarında da durum farklı değil.
  • Bu konuyu bende hep düşünüyorum. Takımı gaza getiren, coşkusunu arttıracak daha müzikal tezahüratlarımız varken musalla taşı söylüyoruz. İçinde ölüm, mezar, musalla taşı vs. Geçen bir tezahürat yerine daha coşkulu tezahüratlara yönelmeliyiz. Top rakipteyken tezahürat yerine sürekli ıslık inanılmaz bir etki yaratacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Musalla taşı bestesinin tribünde oluşturduğu ahengi ambiansı isteği arzuyu nasıl yukarı çıkardığını bilmeden konuşuyorsanız hayatınızda maça gelmemişsiniz demektir. Hiç tanımadığın yanındaki birinin omzuna elini koyup diğer elini yumruk yaparak bu tezahuratı soylemenin bi tarifi yok... Yaptığınız eleştirinin çok yersiz olduğunu düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: KashmiriaN

Musalla taşı bestesinin tribünde oluşturduğu ahengi ambiansı isteği arzuyu nasıl yukarı çıkardığını bilmeden konuşuyorsanız hayatınızda maça gelmemişsiniz demektir. Hiç tanımadığın yanındaki birinin omzuna elini koyup diğer elini yumruk yaparak bu tezahuratı soylemenin bi tarifi yok... Yaptığınız eleştirinin çok yersiz olduğunu düşünüyorum.

Kendi kendinize oynuyorsunuz işte. Önemli olan futbol bu unutuluyor demek istenen o.

Orijinalden alıntı: KashmiriaN

Musalla taşı bestesinin tribünde oluşturduğu ahengi ambiansı isteği arzuyu nasıl yukarı çıkardığını bilmeden konuşuyorsanız hayatınızda maça gelmemişsiniz demektir. Hiç tanımadığın yanındaki birinin omzuna elini koyup diğer elini yumruk yaparak bu tezahuratı soylemenin bi tarifi yok... Yaptığınız eleştirinin çok yersiz olduğunu düşünüyorum.

Tamam da, hazzı alan sensin. Bunun ne futbolcuya bir etkisi ne de rakibi ya da hakemi etki altına almaya tesiri var. Anlamsız yani

• Tezahuratları falan tümden azaltmalıyız.Maçın içinde olmalıyız. Alayımızı toplasalar Türk taraftarlar olarak bir everton taraftarı çıkmaz.Adamlar oyuncularının nereye pas atacağını bile belirliyor yeri geldiğinde.
  • Hazzı alan ben miyim ? bu nasıl bi mantık arkadaş. Beşiktaş taraftarı hangi ara çekirdekçi tayfa oldu ? Orada yapılan tezahüratların sahaya nasıl etki ettiğini görmemk için kör olmak lazım. Hadi körsünüz anladıkta aynı zamanda sağır mısınız. Biz tribünde elimizden yüreğimizden geleni yapıyoruz. Bir sonraki gün boğazımızdaki ağrılar yüzünden sıkıntı çekiyoruz zıplamaktan baldırlarımız ağrıyor. Sonra gelsin üç beş kişi taraftar iyi iş yapmıyor. Tüm dünyanın kabul ettiği kitleyi artık kendi hısımları bile tartışır olmuş. Siz internette beleşe maç linki ararken biz abuk sabuk yelere maça gitmye çalışıyoruz gecenın bır vaktı eve donuyoruz. Yok oyle eleştiri hakkınız!

• turkiye taraftarlari hic maca etki edemiyor. yaptiklari sadece kendi kendilerine bagirmalar.

eger taraftar takimina desteklemek istiyorsa top kendi takimindayken sessiz kalmali, top rakibe gectigi an isliklamali. hatta bazi futbolcularin uzerine oynayabilmeli.

Mesela yillar oncesinden hatirlarim, irlanda-turkiye hazirlik maciydi sanirim. o zaman kalede omer vardi. bir hata yapti ve o hatadan sonra tum taraftar top ona geldiginde dalga gecer gibi oley gibi tezahurat yaptilar. tabii omer buna dayanamayinca oyundan cikmisti.

simdi aynisi rakip takimin cabuk gaza gelen oyuncularina yapilmali. mesela fenrbahce maclarinda top volkana gelince dalga gecilerek morali bozulmali.

PSN : Jeopol
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

turkiye taraftarlari hic maca etki edemiyor. yaptiklari sadece kendi kendilerine bagirmalar.

eger taraftar takimina desteklemek istiyorsa top kendi takimindayken sessiz kalmali, top rakibe gectigi an isliklamali. hatta bazi futbolcularin uzerine oynayabilmeli.

Mesela yillar oncesinden hatirlarim, irlanda-turkiye hazirlik maciydi sanirim. o zaman kalede omer vardi. bir hata yapti ve o hatadan sonra tum taraftar top ona geldiginde dalga gecer gibi oley gibi tezahurat yaptilar. tabii omer buna dayanamayinca oyundan cikmisti.

simdi aynisi rakip takimin cabuk gaza gelen oyuncularina yapilmali. mesela fenrbahce maclarinda top volkana gelince dalga gecilerek morali bozulmali.

Trabzon maçında İsmail ıslıklanmaya başladıktan sonra dikkat ettim berbat oynadı o maçta her aldığı topta hata yaptı. İzleyenler bilir etki ediyor bazı oyunculara. Büyük oyunculara hiç etmez ama kötü oyunculara ediyor.

• İç sahada deplasman tezahüratı saçma oluyo cidden

• Koy şu .. koy şu ... ve sonu "Allah belamızı versin" ile biten tezahüratları umarım bir daha duymayız.Zaten ilk yazdığım tezahürat nedeniyle ceza da yiyoruz, buna rağmen halen daha bazı maçlarda yepılıyor bu tezahürat

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Koy su...seklinde gecen tezahurat umarim artik soylenmez.utaniyorum yeminle

Orijinalden alıntı: selates

Anonsçu değişir mi ki?

Harbiden hocam sizin anonsçuya ben kıl oldum "Mario" diyemiyor, "Mar-yoh" diyor sanki o nasıl bir hecelemeyse artık.

Desktop: MSI Z97S SLI PLUS // i5 4690k (Turbo Boost 3.9 GHz.) // Hyper 212 Evo CPU Soğutucusu (160 mm) // Gigabyte G1 GTX 970 ; stok hız 1380-7010 mhz // Corsair Vengeance PRO 2x4 DDR3, 1600 mhz // CORSAIR SPEC-02 MidT // Corsair VS 650 PSU (12v = 50A) // Samsung 850 Evo 120 GB // Seagate Barracuda 1 TB 64 mb 7200rpm (ST10000DM003-1CH162)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.