Şimdi Ara

Yeni Sporttif Direktör Dirk Kuyt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • F.Bahçe tarihinin gelmiş gelmiş en istikrarlı yabancılarından olan Dirk Kuyt’ın önümüzdeki sezon bitecek sözleşmesi için yönetimin gizli bir planı var. Düzgün aile hayatı, tam bir profesyonel olması, takım futbolunu benimsemesi, kariyeri, Avrupa’da tanınan bir isim olması, taraftarların çok sevmesi, fadakâr yapısı derken daha birçok özellik Hollandalı yıldızı sportif direktörlük için baş aday yaptı.

Başkan Aziz Yıldırım’ın van Hooijdonk’la başlayan bu rüyası Hollandalı’nın F.Bahçe’den ayrılırken alacakları yüzünden kulübün başını ağrıtmasıyla suya düşmüş daha sonra da bu planın Roberto Carlos’la hayata geçmesi gündeme gelmişti. Ancak dünyaca ünlü Brezilyalı da daha sözleşmesi bitmeden takımdan ayrılınca proje rafa kalkmıştı.

EN SON KOCAMAN

Daha sonra Daum’un 2. F.Bahçe macerasında camianın sevdiği isim Aykut Kocaman sportif direktör olarak aranan kan olmuştu. 1 yıl görev yaptığı sarı-lacivertli kulüpte takım yapısı açısından birçok yeniliklere imza atsa da Alman teknik adamın gidişiyle eşorfmanı giyip sahaya indi.

Kocaman, Alex’i 1 yıl dışarıdan gözlemleyip hem futbolcuya dayalı düzeni hem de takım oyununun Alex’in omuzlarında olmasına son vermek isterken, Brezilyalı oyuncuya aslında çok da hoşuna gidecek bir teklifte bulundu. Sambacı’ya “Gel öğretmen oyuncu ol” dense de Alex, bu teklifi kendisini takımdan ayırma operasyonu olarak görünce bu plan da sadece kağıt üstünde kaldı.

Bu 3 isimde hayâl kırıklığına uğrayan başkan Yıldırım, aklındaki projeyi Kuyt’la hayata geçirmek için düğmeye bastı. Hem teknik heyetin hem yönetimin hem de başkan Aziz Yıldırım’ın kafasında sportif direktör olarak en büyük aday olan Hollandalı’nın gelecek bu teklife sıcak baktığı ve uzun yıllar F.Bahçe çatısı altında kalmayı istediği öğrenildi.

SPORX

• Yararlı olacağını zannetmiyorum.

'İnsanlar yaptıklarımızdan dolayı bizi kötüleyecekler ama birkaç nesil sonra bize hak verecekler ve bizden övgüyle bahsedecekler.' Adolf Hitler, 1945
  • ..........................................
    ....................................................
    ..........................................................kalmayı istediği öğrenildi.

Allah aşkına kim bu herşeyleri öğrenenler????????????????????????????????????????

yah bir günde altına adını yazın bu ÖĞRENENİN.

Zaman gelir.
    yanlış öğrendiyse,
    hesabını sormak gerekmezmi?

"neden yanlış öğrendin" diyerekten..............

tadic on fire! 🔥
  • quote:

Orijinalden alıntı: ö.önen

bence kuyt çok pasif kalır o görevde. emre olursa çok faydalı olacağını düşünüyorum

Aman hocam ağzından yel alsın.Gelmeyen oyuncuyu falan tartaklar başımıza iş almayalım. Aslında Kadlec de iyi olabilir bu pozisyonda.Eli yüzü düzgün çocuk.
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • "Gizli plan"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Fenerbahçe S.K
  • 1881 kullanıcısına yanıt
    kop-yap

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

kop-yap

Şu halde ''eşorfman'' yazabilen bir siteyi ciddiye almamak gerektiğini anladım.
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Orijinalden alıntı: Tamirci Çirağı

kop-yap

Şu halde ''eşorfman'' yazabilen bir siteyi ciddiye almamak gerektiğini anladım.

oha hataya bak
    mağaramı?

Yeni Sporttif Direktör Dirk Kuyt
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.