Şimdi Ara

YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU (2016 Türkiye Yılın Otomobili) (288. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.774
Cevap
118
Favori
477.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dor Niro -- 11 Haziran 2017; 10:20:45 >
  • 2
  • 2 gün önce 1.4 active manuel benzinli Superb aracımı teslim aldım. Kampanyalı hazır araçlardan seçtiğim için beyaz renk ve CC+Bolero+klimatronik opsiyonlarıyla aracı alabildim. Gönül isterdi ki otomatik bagaj kapağı, cam tavan gibi opsiyonları da ekletebileyim ama mümkün olmadı. F/P olarak mükemmel bir tercih olduğunu düşünüyorum. Son aracımFreemonttan sonra manuel vites ve sedan araç biraz tuhaf gelse de aracın malzeme kalitesi, sessizliği ve performansı beni şaşırttı. Android Auto harika bir özellik. Ses sistemi premium ses sistemleri kadar başarılı. Freemont gibi bir dev ile uzunluk olarak aralarında yalnızca 1 cm var. Bagaj hacmi ve diz mesafesi muazzam. Arkada oturanlr bacak bacak üstüne bile atabiliyorlar. Yalnız bir aracın baz donanımına otomatik kapanan yan ayna, elektronik park freni, start stop, yorgunluk tespit sistemi gibi özellikler koyup, kendiliğinden kararan dikiz aynası koymamanın mantığını anlamış değilim. Araçta hoşlanmadığım tek şey 16 inch jantları. Onu da uygun bir zamanda değiştireceğim. Herkese kazasız belasız günler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clutter -- 13 Haziran 2017; 11:31:50 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: clutter

    2 gün önce 1.4 active manuel benzinli Superb aracımı teslim aldım. Kampanyalı hazır araçlardan seçtiğim için beyaz renk ve CC+Bolero+klimatronik opsiyonlarıyla aracı alabildim. Gönül isterdi ki otomatik bagaj kapağı, cam tavan gibi opsiyonları da ekletebileyim ama mümkün olmadı. F/P olarak mükemmel bir tercih olduğunu düşünüyorum. Son aracımFreemonttan sonra manuel vites ve sedan araç biraz tuhaf gelse de aracın malzeme kalitesi, sessizliği ve performansı beni şaşırttı. Android Auto harika bir özellik. Ses sistemi premium ses sistemleri kadar başarılı. Freemont gibi bir dev ile uzunluk olarak aralarında yalnızca 1 cm var. Bagaj hacmi ve diz mesafesi muazzam. Arkada oturanlr bacak bacak üstüne bile atabiliyorlar. Yalnız bir aracın baz donanımına otomatik kapanan yan ayna, elektronik park freni, start stop, yorgunluk tespit sistemi gibi özellikler koyup, kendiliğinden kararan dikiz aynası koymamanın mantığını anlamış değilim. Araçta hoşlanmadığım tek şey 16 inch jantları. Onu da uygun bir zamanda değiştireceğim. Herkese kazasız belasız günler...

    Style'da da yok hocam otomatik kararan ayna. 2015 modelde yok sonra konduysa bilmiyorum. Onca teknolojik oyuncak doldurup bunu koymamaları biraz komik ama öyle. :)




  • 2016 model Style da kararan aynalar var.
  • clutter C kullanıcısına yanıt
    Hocam aracınız hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler diliyorum yalnız 2016 model superb 1.4 TSİ active araç bende de mevcut ve iç ve dış aynalar otomatik olarak kararıyor üstelik opsiyonel değil standart olarak vardı gece sürüşlerinde yansıyan ışığın rengini yeşilimsi bir renge dönüştürüp gözünüzü rahatsız etmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam montajı yaptım ama açıkçası görüntüsü çok içime sinmedi. Ama sökeraem iz kalır mı diye de öyle bıraktım şimdilik.

     YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU  (2016 Türkiye Yılın Otomobili)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden içinize sinmedi ki hocam, fena görünmüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz daha kalın olmalıydı sanki. Sadece egzos çerçevesi gibi durdu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar superb dizel otomatik almayı düşünüyorum. En Uygun fiyatı hangi bayi veriyor. Bir ön görünüz var mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eczaci20

    Arkadaşlar superb dizel otomatik almayı düşünüyorum. En Uygun fiyatı hangi bayi veriyor. Bir ön görünüz var mı

    Hocam şu bayi uygun diye bir şey yok kanaatimce. O anki satış durumlarına göre sürekli pozisyonları değişiyor. Tel rehberini alıp gidebileceği bayileri araman lazım. Bazıları da telefonda fiyat vermiyorlar.
  • Belki forumu takip eden skoda çalışanı arkadaşlar vardır ,varsa ulaşöaları mümkün mü

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hayırlı olsun. Ben de monte ettim. Hatta baya uğraştım. Siyah silikon kağıt bant filan. Hatta benim sol taraftakini biraz yamuk kesmişler eğreti gibi duruyor. Ama her ne kadar içime çok sinmese de 2000 tl ye sportline difüzörü almaktan iyi olduğunu düşünüyorum.

    Yeni golf u gördüyseniz, Bizim araca monte ettiğimizin hemen hemen aynısı orjinal olarak yapılmış. Bizimkinin uzaktan ince veya zayıf görünmesinin sebebi eğim açısı. Bizimki yere doğu çok fazla eğimli biraz daha dik açılı olsa çok canlı ve kalın görünürdü. Yani kafanıza çok takmayın bizim difüzör daha eğimli durum bu. Bizim aracın sportline difüzörü daha dik dolayısı ile aynı kalınlıktaki krom çıta onda daha canlı görünüyor.
    Aşağıda golf var aynı superb sportline da ve bizim monte ettiğimiz s-dizayn da olduğu gibi 3 parça kromdan oluşuyor.

     YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU  (2016 Türkiye Yılın Otomobili)
     YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU  (2016 Türkiye Yılın Otomobili)




  • Beko hocam Teşekkür ederim. Bakalım belki de gözlerim alışır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar 1.6.tdi style manuel superb de cizgi gbi gorunen ledler standartmi. Kusura bakmain superb hakkinda en ufak bi bilgim yok. Okumadim yorumlarin hepsini mobilden giriyorum.

    2. Sorum renk fiyati varmi ekstra araclarda metakik flan. Panaromik sunrrofun fiyati nedir.



    3.sorumda bayilerin indirimi varmi mesela 117bin flandi heralde 1.6 tdi manuel bu kaca gelebilir mesela

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • v0 V kullanıcısına yanıt
    Gündüz ledleri var çizgi şeklinde . Sunroof 4500 tl civarı . Metalik renk 1500 dü en son . Skoda da şuan indirim var zaten onun üstüne araç durumuna göre indirim yapabilirler . Önce istediğiniz aracı bulun başında pazarlık yaparsınız .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aracımı satıyorum. ilan no:401376615 . Çok temiz, dosta gider bir araç.
  • Arkadaslar merhaba skoda suoerb 1.4 tsi dsg style business gri +sunrooof ici bej 123.900 e aldik.bugun 350 km test etme firsati buldum performans olarak basinca direk 200 u goruyor gayet iyi.sehir disi 120 130 bazen 150 bazen 90 100 le gittim ortalama 6.6 litre gosterdi sehir ici de 8 9 lari bulur mubtemelen.cok basmayinca uzmeyecek gibi duruyor.Benzin konusunda suphesi olanlara yardimci olur umarim.Iceriye biraz ses aliyor malesef golfum bu kadar ses almiyo iceriye kronik bir sorun olabilir mi bilemiyorum.bir de ekranlari degisik geldi 2017 modellerin yan kisimlar dokunmatik olmus hassasiyeti cok iyi

     YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU  (2016 Türkiye Yılın Otomobili)

     YENİ SKODA SUPERB 2015-2016 ANA KONU  (2016 Türkiye Yılın Otomobili)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Walter_Sobchak W kullanıcısına yanıt
    standar dışında opsiyon varmı. Örneğin ben hız sabitleyici, şerit takip, kör nokta, ön bölge frenleme ve arka konfor istiyordum. İlan açıklamasında yoktu burdan sorayım dedim.
  • Arkadaş yeni süperb de ekran çerçevesinden (piano black) cızırtı sesi gelmekte. Aynı zamanda arka sağ koltuğun olduğu kısımlarda ses gelmekte rahatsız etmeye başladı. Başına bunun gibi bir sorun gelen var mı? Varsa çözümü nedir? Şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.