Şimdi Ara

YENİ SKODA OCTAVIA ANA KONU (804. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
16.420
Cevap
193
Favori
1.276.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 802803804805806
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fezalii kullanıcısına yanıt
    Leon da auto hold yok, yanlış biliyor sunuz, hill hold var.

    Hill hold ve auto hold bizim memlekette karıştırılıyor malesef. Sürücülere çok gerekli olan hill hold, o da var zaten octavia da. Auto hold genelde üst sınıf araçlarda standart geliyor, her türlü eğimde sürekli sabit kalma.

    Hill hold, orta ve bazı alt sınıf araçlarda standart oldu, rampada geri kaçırmaması için belirli süre sabit kalma, bu süre 3sn olur, 5 saniye olur, marka modele göre değişir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Levcho L kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Karıştırmiyorum, aynı şeyden bahsediyoruz. Golf de var, A3 de var, yeni civic de var, passat da var eminim. leon da olduğunu okumuştum, (elektrikli Park freni arkasında ufak tuş olması lazım), ama bire bir kullanmadığım icin cok idda etmeyeyim burada.

    Hangisi gerekli kısmı biraz degisir, hill hold Evet çok güzel bir sistem ancak ben şahsen auto hold özelliğini de çok beğenmiştim, kırmızı ışıkta beklerken ayağını frene tutma gibi bir derdin olmuyor, yeşil yanınca gaza basıp gidiyorsun.



    Sonuç olarak genel itibari ile elektronik park freni olan araçlarda olan bir özellikmis, tabi markaya göre değişir, Octavia da mekanik el freni olduğu için doğal olarak bulunmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fezalii kullanıcısına yanıt
    Hakisiniz, makyajlı leon da olabilir. Ben son kasanın makyajsiz halini kullanım, onda yoktu. AH ve HH arasındaki detayı biliyorsanız mesele yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. Opel astra j dizel ot. Aracımi satmak üzereyim. Octavia dizel ot. Style paket almayı düşünüyorum. 12-13 yıldır astra kullandım hep. Bayilerde 2017 model bulabilir miyim? 2017 modeli 125 bin yazıyor. Bir de uygun fiyatı İstanbul bayileri mi verir? 20 bin 12 ay 0 faiz bana çok uyuyor. 105 binim olduğu için. Dikkat etmen gereken konular nelerdir? Bu pakette uzun far asistanı var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lucien



     YENİ SKODA OCTAVIA ANA KONU

     YENİ SKODA OCTAVIA ANA KONU



    Arkadaslar resimde de görülüyor orta konsoldaki alüminyum şerit çatlamış bunla karşılaşan varmı yada ne yapmalı?

    Resimde eklediğiniz aliminyum şerit tam ortasından aynı şekilde kendiliğinden çatladı; yaptırmadım öylece duruyor, aracım 2014 model garantisi de bitti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperV -- 12 Mart 2018; 13:23:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: intravenoz

    Arkadaşlar merhaba. Opel astra j dizel ot. Aracımi satmak üzereyim. Octavia dizel ot. Style paket almayı düşünüyorum. 12-13 yıldır astra kullandım hep. Bayilerde 2017 model bulabilir miyim? 2017 modeli 125 bin yazıyor. Bir de uygun fiyatı İstanbul bayileri mi verir? 20 bin 12 ay 0 faiz bana çok uyuyor. 105 binim olduğu için. Dikkat etmen gereken konular nelerdir? Bu pakette uzun far asistanı var mı?

    Benim baktjğım arabalardan biri Octavia. Dizel otomatik düşünüyorum ama çok ses alıyor dediler. Hatta Superb de olur dedim ama onun için de motor sesi alıyor dediler. Acaba Skoda 'nın bir aıkıntısı mı bu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün test sürüşü yaptım, bir kusurunu, sıkıntısını görmedim. 2017 dizel ot. Style sunrooflu araca 130 bin dedi. 2018 ine de 134 bin fiyat aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar nasipse 2017 1.6 dizel ot. Style paket octavia alacağım ancak jantlar 16. Çok mu kötü durur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gestapooo

    merhaba bende de 2013 modeli var aynı aracın, aracı aldığımdan bu yana hiç devir sıkıntısı yaşamadım fakat yazın dsg arıza yaptı mekatronik ve kavrama tümden değişti. değişimden sonra söylediğiniz gibi vitesler çok çabuk artıyor ve araç devirsiz gidiyor. örneğin araç düz yolda giderken hız 34'e geldiğinde vites 4'e geçiyor.

    Merhaba, dsg onarımı kaça yapıldı acaba?
  • 7000 tl yi buldu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar octavia yi nasipse salı günü teslim alacağım. Tek kafamı kurcalayan 16 jant olnasi. 16 jantlar aracı göstermiyor. 17 jant almak istiyorum. 17 jant Opsiyonelmis, 16 jant ile arasında 2000 TL fark varmış. Bayiye gidince iki bin fiyat farkını versem 17 jant ile değiştirirler mi ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4 sport için son zamanlarda fiyat alan oldu mu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: intravenoz

    Arkadaşlar nasipse 2017 1.6 dizel ot. Style paket octavia alacağım ancak jantlar 16. Çok mu kötü durur

    Niye kötü dursun ki? Gayet de güzel duruyor 16 jant.
  • Merhabalar aracı stop ettirmede adım adım nasıl yol izliyorsunuz dsg için hangisi doğru bilgi verirseniz mutlu olurum
  • intravenoz İ kullanıcısına yanıt
    benim aracın yazlıklar 17 inç, kışlıklar 16 inç. bana göre 16 ile de araç gayet şık.
  • İlk olarak frene basın, ayağınız frendeyken vitesi N konumuna getirin ve el frenini çektikten sonra ayağınızı fenden çekin şanzıman boşa çıkacaktır. Tekrar frene basarak vitesi P konumuna aldıktan sonra kontağı kapatabilirsiniz. Bu seromaniyi özellikle yokuşlu yerlerde hiç ihmal etmeyin. Aracınızı güle güle kullanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tufancantr kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim keşke ilk başta sorsaydım 8 aydır aracı yanlış kapatmısım insallah sorun olmaz
  • fezalii kullanıcısına yanıt
    aynen öyle donanımda cimri davranıyorlar.Daha çok hacimsel işlevsellik ön planda tutuluyor octavia'da.octavia style'da beni şaşırtan bir full led ön farlar var, allahtan onu lütfetmişler bari.gerisi 2005 model C segment bir araç olan privilage megane 2 'lerde dahi çoğu standart olan özellikler. Bana göre, donanım olarak en azından elektrikli park freni, anahtarsız giriş çalıştırma, kör nokta uyarı ve geri görüş kamerasının üst paket olan style'da standart olması gerekir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kürşat alp -- 26 Mart 2018; 14:35:56 >
  • kürşat alp K kullanıcısına yanıt
    Araç alma arefesindeydim, sona Octavia ve civic kalmıştı, Octavia 15000 TL civarı daha pahalı olduğu için ve donanım olarak civic bariz üstün olduğu için civic aldım. Donanımi biraz daha iyi olsa idi kesinlikle Octavia alirdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fezalii kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun.kazasız belasız binin.2012'de fb7 civic eco'lar ekim ayında piyasaya orijinal lpg 'li olarak sunulmaya başlandı, ilk partilerindeki araçlardan bir tane almıştım.40.yıla özel donanım olduğundan sonradan fb7'den kaldırılan katlanır ayna, yine fb7 elegance'dan kırpılan park sensörü vs. orijinal olarak vardı aracımda. donanımı mevcut yıla göre çok iyiydi(elegance eco ov idi).arabanın en büyük sıkıntısı güncel kasada da hala devam eden piyasaya göre kısa olan 10k km bakım aralığı ve pahalı servis bakım fiyatları.bu satış sonrası kafaya sahip oldukları sürece bir daha civic almam sırf bu yüzden. keyifli ve kazasız sürüşler yeniden.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kürşat alp -- 28 Mart 2018; 21:51:24 >
  • 
Sayfa: önceki 802803804805806
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.