Şimdi Ara

Yeni site

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Kurmuş olduğumuzhttps://www.otoyedekparcaevi.com/ ilgi ve alakanızı bekliyorum. 1987 de Taksim de ilk parça işine girdim ve bugüne dek farklı firmalarda çalıştım. Şimdi emekli oldum ve kendi işimi e ticaret üzerinde yürütme gayrentindeyim. Sizden ricam https://www.otoyedekparcaevi.com/ adresini ziyaret ederek bana destek olmanız. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DERWİS -- 25 Şubat 2026; 6:30:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Şimdilik ürünler klasik ve yeni model Mercedes, BMW üzerine. Daha sonra inşallah diğer markaları sitemize yükleyeceğiz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben de amatör olarak servis ile ilgili site yapmaya çalıştım, biraz ilerledim ama ara verdim.

Size hayırlı olsun, bol kazançlar dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi individual -- 31 Ağustos 2025; 23:13:15 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • individual İ kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim. Siteyi kendim kurdum ama baya fazla eksik görünce profosyanel yardım almaya başladım. İnşallah kısa zamanda daha iyi bir site ile karşınızda olacağı.

Uyarı için teşekkürler. Link acaba reklama girer diye DH mi açmıyor yoksa ben bir yerde hata mı yaptım, bilemedim.

Mümkünse bir ürün tedarik etmenizi isteyeceğim;

KYB
    3320010 veya 3320014 ; Amortisör Ön
    348083 ; Amortisör Arka
    SM7205 ; Takoz (Ön)

İlgili ürünlerin Türkiye de bir ikamesi yok. Yerel üreticiler de çok gelişme kaydedilmedi. Yetkili servisdeki ürünler çok pahalı ve genelde ithalat stok onlarda da yok fiyatına göre istenilen kaliteyi sağlamıyor. Yani ürünü arıyoruz ama kimse bir seçenek sunamıyor. Gelip de kalma ihtimali yok çünkü bir rakibi yok.

Mitsubishi Kodlar
    4060A397 ; Amortisör Ön
    4060a445 ; Takoz (Ön)
    4162A199 ; Amortisör Arka

Bende monreo, tokico, fcs, sachs, optimal vs bir çok markanın amortisör kodları var ama hiç birisinin ülkede satışı yok. Kyb de dahil olmak üzere kyb nin ürününü özellikle arıyoruz birebir oturuyor. Bu parça Türkiye de olmasa bile Kyb vs nin üretimi yok ithalat ile getiren firmalar var. 50-100-200 tane stoğu 1 günde tüketebilir. Bir sürü araçta değişim km si geldi.

• Dostum maalesef ben Japon grubuna bakmıyorum. Alanım şimdilik Mercedes ve BMW İnşaAllah ileride VW de gireceğim. Yardımcı olamadığım için üzgünüm. Sana bir site önereyim olmazsa oradan iletişime geç yardımcı olurlar karakaslarotoyedekparca.com

Parçacıların lokasyonu (kira, çalışan ücreti, vergi gibi etmenler açısından), ürünü kendilerinin ithal etmesi veya başka bir ithalatçı firmadan temin etmeleri ve en önemlisi paragöz olmak gibi sebeplerden ötürü maalesef böyle aşırı fiyat farklılıkları olabiliyor. Büyük köklü firmalar yüzde bazında (%20-30 arası) bir kar marjı koyarlar ve o fiyatlandırma üzerinden satış yaparlar.

Lokasyonu dükkanlar yan yanaydı.

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.