Şimdi Ara

Yeni sistemimde sürekli sorunlarla karşılaşıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemim imzamda yazılı sadece hdd yeni almadım sata 2 7200rpm
    Ama montajını yaptığımda beri sürekli sorunlarla karşılaşıyorum ilk vindowsu yüklediğimde 10 gün hiç problem olmadı.
    problem ise vindowsun açılışında bazen hiç açılmıyor bazen başlangıç onarma diyor windows gezgini çalışmayı durdurdu diyor
    Bu sorunları format atmak ile giderdim ancak 1 deyil 2 deyil 3 deyil 2 gün önce format attım sorunlar gene başladı esas problemin anakartta olduğunu düşünüyorum. sizce garantiye yollayımmi ?

hdd 2 senelik sata 2

• sorunun nedenini tam bilmiyorum ama eğer anakarttan şüpheleniyorsan önce bir bios güncellemesi dene. ben asus anakartımı ilk aldığımda 0402 sürümlü bios vardı ama sitesine baktığımda i5 3570 k'yı 0602'den itibaren tam desteklediği yazılmıştı bende güncelledim biosu. bunun dışında hdd iki yıllık demişsin, hdd'de bad sector olabilir. hd tune ile taratıp bakabilirsin. o da olmazsa ramleri tek tek dene beki uyumusuzdurlar veya ufak bir arza vardır. bende ilk alıdğımda gskill ares almıştım. 1 hafta düzgün çalıştı ardında mavi ekran verdi, sonra format attım düzeldi 3 gün sonra aynı problem çıktı, tek tek denediğimde sorun yoktu, çift modül kullanınca mavi ekran veriyordu. garantiye yolladım sniper ile değiştirdiler. o günden itibare çok şükür hiç sorun çıkmadı.

Orijinalden alıntı: Fire.Sword

sorunun nedenini tam bilmiyorum ama eğer anakarttan şüpheleniyorsan önce bir bios güncellemesi dene. ben asus anakartımı ilk aldığımda 0402 sürümlü bios vardı ama sitesine baktığımda i5 3570 k'yı 0602'den itibaren tam desteklediği yazılmıştı bende güncelledim biosu. bunun dışında hdd iki yıllık demişsin, hdd'de bad sector olabilir. hd tune ile taratıp bakabilirsin. o da olmazsa ramleri tek tek dene beki uyumusuzdurlar veya ufak bir arza vardır. bende ilk alıdğımda gskill ares almıştım. 1 hafta düzgün çalıştı ardında mavi ekran verdi, sonra format attım düzeldi 3 gün sonra aynı problem çıktı, tek tek denediğimde sorun yoktu, çift modül kullanınca mavi ekran veriyordu. garantiye yolladım sniper ile değiştirdiler. o günden itibare çok şükür hiç sorun çıkmadı.

mavi ekran hiç yemedim korsan maxpayne3 yükleme sırasındakinde hariç mavi ekran görmedim ram çıkarıp takmak noctua ile bir işkence
    biosda güncel 1.4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A Lifetime -- 2 Eylül 2012; 13:44:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 7 Garip Bir Sorun
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.