Şimdi Ara

Yeni Sistemi Söndüren Ram Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgili DH ahalisi, konumu belki gören olmuştur bir sistem topladım ve tam muradıma erdim derken oyunlarda tutarsız fpsler moralimi bozdu. Uzun bir incelemeden sonra birde ne göreyim.. 2133 adata 8gb ramler utanmadan 1066 mhz de çalışıyor. Analartım asrock a320 dgs. Bios güncellemesi yaptım, xmp miydi ? O seçenek yok o.c bölümünde bende manuel olarak 2133 yaptım ve kaydetim çıktım. Masaustune geldim herşey hala aynı. Cpu z de hala 1066 görünüyor benchmark yapıyorum düşük geliyor... Bilgisayar toplama maceram 1 haftaya dayanıyor evveli laptop.. Ben bu işin içinden çıkamadım. Saat olmuş sabahın 6 sı hala uğraşıyorum, foruma bakıyorum birde sizlere danışmak istedim. Biostan görüntü


    Yeni Sistemi Söndüren Ram Sorunu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Hocam 1066'yı 2 ile çarpacaksınız. Yani cpuz de gördüğünüz değer tek kanalın değeri olduğu için o şekilde yazıyor. Onda bir sorun yok yani. Bende de 2133mhz ram var cpuz de durum aynı yani bir sıkıntı yok. Siz konuyu detaylandırın başka sebepler neler olabilir onlara ayrıca bakılır.


    Yeni Sistemi Söndüren Ram Sorunu


    Yeni Sistemi Söndüren Ram Sorunu




  • Ek olarak Amd sistemlerde xmp özelliği DOCP olarak geçer. Direct Over Clock Profile bu ifadeyi bios üzerinden kontrol edin.
  • sorun yok ddr ramlerde frekans 2 ile çarpılır. 2133te 1066 2400de 1200 3000de 1500 görürsün sistemde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.