Şifremi/Kullanıcı Adımı Unuttum
Bağlan Google+ ile Bağlan Facebook ile Bağlan
Şimdi Ara

Yeni sistemde ekrana görüntü gelmiyor..yardım ltfn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir Kullanıcı, 1 Masaüstü Kullanıcı
1
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Cevapla
Tüm Forumlar >> Donanım / Hardware >> Dahili Bileşenler >> Yeni sistemde ekrana görüntü gelmiyor..yardım ltfn
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Giriş
Mesaj
  • Çavuş
    53 Mesaj
    Soltek SL-75MRN-L
    Amd 1800+ Box
    256MB DDR-RAM PC2700 OEM
    Aopen H600B Kasa
    Maxtor 30GB Harddisk 5400RPM

    Yukarıdaki sistemi kurmuş bulunmaktayım. Fakat Bilgisayarı çalıştırdığımda Monitöre görüntü gelmiyor. Bu arada monitör eski makinadan kalma olduğu için sağlam onu çalıştırıyor.
    Bilgisayar açınca kasanın içindeki her şey normal gözüküyor. (Fanların dönmesi, Harddisk'in sesi)
    Fakat ekrana görüntü gelmiyor. Herşeyi tekrar kontrol ettim. Hatta Onboard VGA'da bir sorun olabilir diye 64 MB GF2 MX-400 AGP 4X Kartla da denedim olmadı. Açarken her hangi bir uyarı sesi de gelmiyor. (Kasanın içindeki speakerdan) Sorunun ne olduğunu çözelbilmiş değilim. (Sorunun ya anakart, ya işlemci ya da ramdan kaynaklamış gözüküyor) yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.



    |
    |
  • Yüzbaşı
    830 Mesaj
    Bir PCI ekran kartı bulup onunla makineyi açtıktan sonra bios ayarlarını bir kontrol etmenizi öneririm...
    |
    |
HızlıCevap
Sayfaya Git:
Sayfa:
1
Reklamlar
Veri Merkezi;Metro Ethernet;Cloud Sunucu
Kurumsal Web Tasarım Şirketi
google reklamları
Masal
son dakika
Bu sayfanın
Mobil sürümü
Mini Sürümü

DHBR1
0,172
1.2.165

Reklamlar
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.