Şimdi Ara

YENI SISTEM TOPLADİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeni bi sistem topladım bazı bileşenleri 2. El aldım (ekran kartı ,,ssd ,, ram) gibi. Sistemim söyle ANAKART: msi A68hm e33 İŞLEMCI:A8 a6600k SSD:toshiba ocz 240gb. EKRAN kartı: power color. Radeon R7 265 Power : nagas 400wat 80 plus bronz Kasa : aerocool gt rs. Dark frezer işlemci sogutucu. 1400 tl ucuza topladım hepsini yorumlarinixi bekliyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakki40 -- 7 Mayıs 2017; 22:44:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• biri sizi yönlendirdiyse art niyetli biriymiş işlemciye ne kadar ödediniz ? ayrıca 1100 1200 tl üstü ise aşırı büyük derecede kandırılmışsınız keşke danışsaydınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turcopolo -- 7 Mayıs 2017; 22:30:55 >
  • geçmiş olsun 1500 ün üstündeyse rakam gerçekten geçmiş olsun üstüne bi soguk su
  • Fiyat nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1400 tl yakın bi civar tutu hepsi işlemciyi 2. El 160tl almıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakki40

1400 tl yakın bi civar tutu hepsi işlemciyi 2. El 160tl almıştım

geçmiş olsun olmuşla ölmüşe çare yok bende donanımdan anlamadığım zaman dandik bir pc'ye 1200 tl bayılmıştım 2014 senesinde i3 3210 dandik sayılırmı bilemem . birimi önerdi sizmi aldınız ? biri önerdiyse uzak durun o kişiden 1400 tl'ye her parça sıfır güncel yeni nesil olacak şekilde sistem toplayabilirdik paşa paşa yüksek ayarlarda oynardınız bu bilgisayardan aham şaham bir performans beklemeyin. bazı parçalar ikinci el şekilde alındığı halde 1400 tl tutmuş hayret ettim doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turcopolo -- 7 Mayıs 2017; 22:39:35 >
  • Para boş yere uçmuş gitmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nerde hata yapmışım. Onu soylermisiniz. Hangi birleşenlet hatalı ve yerlerine ne tavsiye ediyorsunuz

• Kasa .güc kaynagı. Anakart. Işlemci sogutucu 610 tl tuttu. 0aldım. Kasa 240 tl aldım. Cok beyenmiştim. Sdd 250 islemciye 160. Ekran kartına 250 verdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakki40 -- 7 Mayıs 2017; 23:18:36 >
  • Hocam çift çekirdek AMD'ye 160 lira para mı verilir .

4 çekirdekli apu'lardan alsaydınız bari . Veya forum'da 160 liraya i3'ler var . Keşke toplamadan konu açsaydınız
  • Saten 4 cekirdekli deyilmi a8 6600k

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.