|
uzun zamandır sistem toplamadığım için piyasadan baya uzağım arkadaşın çocuğa oyu bilgisayarı toplayacağız 50-60 bin bişey düşünüyoruz intel i7 14700 ler 14bin civarı bu paraya yaklaşık olarak amd ryzen 9 7950x tray işelmcide var zaten sıvı soğutma düşündüğümüzden sorun görmüyoruz ama garanti vs bişey olurmu sıkıntı olarak ekran kartı olarak 4060 düşünüyoruz çünkü 4700 baya tuzlu sorunsuz bi 4060 ne önerisrsiniz anakart amd için b650ler 4-5 civarı gigabyte düşünüyorum asus düşünmüyorum kesinlikle geçmişten kalan bir gıcıklığım var x790lar pahalı ama çok farkedermi bilmiyorum inteldede b760 z790lar var aynı şekilde temel farkı nedir bu işlemcilere hangisi uyar bilemiyorum fiyata bağlı herşey kasa 850w lık corsair cooler master termaltake vs almak daha mantıklı geliyor sorun yaşarmıyız bu donanımda güç olarak ssd samsung hariç ne olabilir buda geçmişten gelen gıcıklık evime sokmam samsungu ramdede corsair vs ddr5li bişey pahalımı olur yoksa ankartla beraber 4emi dönelim ama 4 eskidi diyorum artık açıkçası monitör amazonda msi quantum dot bi monitör var 9600tl ama ölü pixel sorunu yaşayan çok ne yapalım bilemedim tavsiyelerinizi veya varsa hazır bi listeniz bekliyorum |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt