Şimdi Ara

Yeni Şirket Açacaklara Yazılım Tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,
    2-3 ay önce firmamızı kurduk. Stok, Cari, Depo takibi falan yapmak için program arayışına girdik. İş yazılım firmaları baya ilerletmişler bu işi hoşuma gitti. İlk olarak hangi departman için ne kullanmamız gerektiğine baktık. Piyasa araştırması yaptık. Tabi biz yaptıkça yazılım firmaları tek tek aradı. Her birinin farklı alanlarda iyi oldukları alanlar vardı. Benim için önemli olan şu cariye hangi stok gitmiş ya da stoklardan kalan bakiyelerim neler gibi raporlar almaktı. Bence bir şirket yeni kurulduysa baştan itibaren stoklarını carilerini aldığını verdiğini iyi hesaplamalı sonra ipin ucu kayboluyor. Bir arkadaşım mail yönlendirdi. Dashboard ekranı üzerine mail. Firmanın tüm istatistiklerini görüyorsun. Türkiye haritası üzerinde falan da şehir şehir inceleniyor. Atiker yazılım yapmış sanırsam inceledim tam olarak istediğim şeyleri karşılıyor. Paket satışların haricinde istediğim modülleri de aktive ettiler.
    Sağolsunlar bu işlere yeni girdiğimiz için biraz cahil kaldık. Her şeyi anlattılar eğitim verdiler kaç gün gelip gittiler. Kendileri gelmediklerinde bayilerini yönlendirdiler. Kurulum işleyiş her şey bitti. Kullanımı da kolaymış ekranları falan.
    Bir kaç şirket biliyorum yabancı programlar, bir de kendini yerli gösteren yabancı programlar var. Benim bilgilerim datalarım her şeyim bir yabancı firmada olacağına yerli de kalsın. Milli şuur meselesi olarak da görülebilir. Ayrıca fiyatlara bakıyorum uçurum gibi fark var.
    Sözün özü ilk atiker yazılımla görüştüm, belki ondandır direkt aldım programlarını. Çok da memnunum.
    Şimdilik paylaşacaklarım bu kadar. Yeni tecrübe ettiğim bilgiler fikirler olursa yine burda paylaşırım.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.