Bildirim
Yeni sezon çukurca değirmen tahini
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Susamlar Manavgat mı yoksa Çin menşeili mi?
-
hayır çukurcanın kendi ektikleri susamlardır.
-
Merhaba, susamları avcunuza alıp gösterme şansınız var mı? Marketler de yerli adı altın da ithal ürünleri satıyorlar. Bizim yerli susamımız kendini belli ediyor. Bir de çifte kavrulmuş ürününüz var mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyat?
Burası yöresel Ürünler fuarı değil
Normal satış fiyatı nedir bilmiyoruz
Foruma özel extra bir indirim de yok
Buradaki konulara, mesajlara bakan insanlar kaliteli ürünleri ucuza almak istiyor
Bu dediklerimizi dikkate alınız , yoksa sadece reklam yapılan bir konu olarak alt sayfalarda yerinizi alirsiniz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Fiyatı tahminle buluyoruz sanırım
-
Fiyat ve kargo ücreti bilgilerini buradan paylaşırsanız seviniriz.
Fiyati konuya ekledim arkadaşlar
Kg fiyati 400 tl mi ? Daha yeni kepekli çiğ tahin sipariş verdim yarı fiyatına ?
Keriz.avi
400 TL ne ya Konya tarihi bozkır tahini KG 150-180 TL iken size buradan ekmek çıkmaz.
-
Fiyat sanırım 2 kg için. Yoksa bu fiyata değil forumda, piyasada bile satamazsınız.
uzun süredir izmirdeki mehmet helvacı'dan alıyordum. instagramda gördükten sonra alıştık. 300 liraya veriyor kilosunu 100 yıllık firma. referans olarak alın isterseniz. burda 400 500 liraya kimsenin alacağını sanmıyorum. mehmet helvacı bile pahalı piyasaya göre ama adamların alt metni güzel vb vb..
-
arkadaslar ben Türkiye'nin her yerine bu fiyattan veriyorum. her alan bir daha aliyor. o 150 tl ye aldiginiz tahinlerin çoğu katkılı. abi bir kg tahin icin harcanan emek ve susam 50 tl olmasi lazim ki size 150 tl den satmak için. cok komik yorumlar yapmayin lutfen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brusk31 -- 22 Nisan 2025; 19:7:7 >
Kalaycıoğlu Bozkır Karabacak gibi markalar ozaman katkılı satıyor sizin iddianıza göre?
400 TL mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Burası yöresel Ürünler fuarı değil
Normal satış fiyatı nedir bilmiyoruz Foruma özel extra bir indirim de yok Buradaki konulara, mesajlara bakan insanlar kaliteli ürünleri ucuza almak istiyor Bu dediklerimizi dikkate alınız , yoksa sadece reklam yapılan bir konu olarak alt sayfalarda yerinizi alirsiniz |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X