Şimdi Ara

Yeni sevgilide eski sevgiliyi hatırlamak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bundan 2 sene önce 9 ay kadar sürmüş bi ilişki yaşadım sonra kötü ayrıldık ve kendimden tiksindim o bu kızla nasıl sevgili olmuşum ben diye , biraz zaman geçti aslında çocuk olduğumu sadece bilinçaltındaki sevişme istediğinden dolayı onunla bu kadar sevgili olmuşum dedim neyse aradan bir süre geçti yeni kız arkadaşlarım oldu o kızdan çok çok daha güzel kızlarla beraber oldum onu unuttum gitti ve ilişkilerimde çok olgun oldum baskın taraf hep bendim , hep farklı olduğum söylendi vs vs. en son 3 ay kadar önce sevgilimden ayrıldım ve uzun bi süre kız arkadaş düşünmüyodum , ummadık taş baş yarar hesabı hiç ummadığım birisiyle muhabbete başladık , zaten tanışıyoduk ama sadece merhaba merhabaydı sonradan arkadaş olduk , beraber vakit geçirdik ama sadece arkadaşım olarak görüyodum sonra benden hoşlandığını farkettim bende onu beğeniyodum kendime yakıştırıyodum ve sonra bi gün bi yerde çok hoş bi şekilde sevgili olduk , başta birbirimizden çok utandık yüz yüze bakıp güldük felan nerden nereye geldik baksana diye vs vs neyse işte şuan bir aya yaklaştı ilişkimiz gayet seviyeli bi ilişki onu çok beğeniyorum ve kendime yakıştırıyorum önceki kız arkadaşlarımla heryere gidemezdim çekinirdim götürmeye felan ama bu kızla hiç çekinmiyorum akşamları felan dışarı çıkıyoruz arada keyifli vakit geçiriyoruz. ve bu durumlar sonunda artık bişeyler hissetmeye başladık karşılıklı olarak , içimi ısıtıyo böyle , daha önce yaşamadığım duygular . ve son zamanlarda ben o kötü ayrıldığım kız geliyor aklıma , onun o muşmula suratı geliyor aklıma , bu kız bana beni sevdiğini özlediğini söylediğinde nedense o geliyor aklıma ve kafamı taşlara vurmak istiyorum , neden böyle oluyor fikriniz varmı , o eski kızın sadece kötü yanları geliyor aklıma ve deliriyorum , neden böyle oluyor sizlere akıl danışmak istiyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sürekli Eski Sevgiliyi Düşünmek

Eski bir ilişkiden ayrıldıktan sonra, eski partnerini düşünmek yaygın bir deneyimdir. Bu düşünceler rahatsız edici olabilir ve hayatına devam etmeni zorlaştırabilir.

Sürekli eski sevgilini düşünüyorsan, bunun birkaç nedeni olabilir:

• Duyguların Hala Taze: Ayrılık yeniyse, eski sevgiline olan duyguların hala yoğun olabilir. Bu duyguların geçmesi zaman alır.
    • Yetersiz Kapanma: İlişkiniz aniden veya açıklanmadan bitmişse, yeterli kapanma yaşamamış olabilirsin. Bu, eski sevgilini düşünmeye devam etmene neden olabilir.
    • Olumsuz Duygular: Eski sevgiline karşı öfke, üzüntü veya hayal kırıklığı gibi olumsuz duygular yaşıyorsan, bu düşünceleri körükleyebilir.

Sürekli eski sevgilini düşünmekten kurtulmak için yapabileceğin bazı şeyler:

• Kendine Zaman Tanı: Duygularının yatışması için kendine zaman tanı. İyileşme süreci herkes için farklıdır.
    • Düşünceleri Gözlemle: Eski sevgilini düşündüğünde, bu düşünceleri gözlemle. Neden ortaya çıktıklarını anlamaya çalış.
    • Kendini Meşgul Et: Eski sevgilini düşünmekten kaçınmak için dikkatini dağıtıcı aktivitelerle uğraş. Hobilerinle ilgilen, arkadaşlarınla vakit geçir veya yeni şeyler öğren.
    • Profesyonel Yardım Al: Eski sevgilini düşünmek hayatını önemli ölçüde etkiliyorsa, bir terapistten profesyonel yardım almayı düşün.

Sürekli eski sevgilini düşünmek rahatsız edici olabilir, ancak bu yaygın bir deneyimdir. Zamanla ve kendini geliştirerek, bu düşüncelerden kurtulabilir ve hayatına devam edebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • harbiden farklıymışsın, başlıktan eski sevgilinin iyi yanlarını hatırlayıp üzülüyorsundur diye düşündüm ama yok farklı bu
  • Benden 1 yıl ilerdesin. Ben de su an tam tersine her görüstügüm tanıstıgım kız da eski sevgilimi hatırlıyorum. Arkadas çevrem ''Unut o kızı hem çirkindi hem de seni sevmiyodu,dengesizdi'' diyo. Öyleydi. Hala da ara sıra dalga amaçlı msj atar bana. Ama ne hikmetse kızdan bir türlü nefret edemedim. Her bulustugum kızda aklıma eskisi geliyor ve muhabeti döndüremiyorum kitlenip kalıyorum.

Eger sende bu yollardan geçtiysen, 1 yıl sonra benim de kızı hatırlayıp nefret etmem çok mantıklı geliyo. Keske nefret edebilsem. Gerçi nefret ettigine göre hala unutamamıssın bu belli. Kendini kandırma simdi. Unutan bi insan hiçbir duygu beslemez.
  • onu iyi olarak hatırlamam için tek bi sebep yok , sadece onunla geçirdiğim zamana acıyorum hepsi bu. o kızla 9 ayımı geçirdim ve ondan sonra kimseyle ciddi bişey düşünmek istemedim kızlar böyleymiş şöyleymiş diye düşünüyodum sonraki sevgililerimi hep yıprattım ve anladım ki kızlar yok böyle yok şöyle diye bişey yokmuş kişilik meselesiymiş bunu anladım ve şimdiki kız arkadaşım gayet düzgün birisi ve ben onunla önceden yaşadıklarımı yaşamak istemiyorum yani diğer kızlarla yapmış olduklarımı onunla yapmak istemiyorum , eski kız arkadaşlarımla yürüdüğüm yoldan onunla yürümek istemiyorum anlıcağın bu kadar farklı olmasını istiyorum ama işte o 9 aylık ilişkimde geçirdiğimiz uzun zamandan sonra tabi birçok şeyi yaptık gördük, ve ben aynı şeyleri görünce buna sinirim bozuluyor o kızla aynı şeyleri yaptığımı farkedince.

bence sen daha iyisini bulamamışsın dostum , daha iyisini bulduğun an unutucaksın onu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eski sevgilim buluşmak istiyor
    13 yıl önce açıldı
    Eski sevgilimi unutamıyorum.
    6 ay önce açıldı
    Yeni sevgilim ss li
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.