Şimdi Ara

YENİ SERVER VARMI!???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADASLAR KİMSE YANLIS ANLAMASIN YOK POST KASMAK FELAN DEMSİN KONULARA BAKTIM DETAYLI BİLGİYE ULASAMADIM YHA GAİA ADINDA YENİ Bİ SERVER GELCEKMİ YOKSA BASKA Bİ SERVERMI GELECEKSE NE ZAMAN GELECEK BN KENDİME CHAR KASCAM ONA GÖRE YENİ SERVER GELİRSE O SERVERDA KASACAĞIM AMA GELMİCEKSE SPARTA DA KASACAĞIM LÜTFEN YARDIM EDİN ŞİMDİDEN HERKESE TESEKÜRLER

• Gaia yı bekle istersen...
  • tmm kardesim ama bi bilgin varmı ne zaman açılacak !! ve ne kasmamı önerirsiniz hep uniqe charı olcak ama
  • Geia gelicektim ama o serveri 2108 yılına kadar banladılar
  • yane gelmicek haa !!
  • Allah belasını versin yeni serverin kafasına
    Ulan sanki server yok piyasada !!! Yanında new yazan bi servere gir lvl atlamaya başla !!!
  • hayatta gelmez daha serwerların bos nıye getrsın adamlar sen en ıyısı kasmaya basla yenı serwer gelne kadar 90 olursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: FireGlavieTr

Allah belasını versin yeni serverin kafasına
    Ulan sanki server yok piyasada !!! Yanında new yazan bi servere gir lvl atlamaya başla !!!

Biraz daha sakin soylersen iyi olur bence..
  • kanka bence Oasiste ben char kasıyorum bende 90 lv ve 69 lv char var 2 tane onlarla taxi yapıyorum

5 tane char var suan elimde 57-60 lv arasındalar 10-15 gun sonra 70 ve üstü olurlar o zmn satıcam istersen simdiden sana satabilirm 70 lvlların fiyatını 120 Ytl olarak belirledim 5M para olcak icinde
    3 tanesi full str
    2 tanesi full int
    statlar verildi , skilller sadece Light-Cold-Fire verildi
    40 bin civarı sp var ...
    10 gun icinde 50k yı bulur ..
  • fire glavie dövseydin bide adam gibi bişi dorduk gelecekmi die soruyorus bnde char var 85 wizard eğer gelcekse kendime charı baska serverda kasam die düşündüm gelmiceksede spartaki charımla spli char kasacağım niyetim bu sana ne oluo anlamadımki sanki sana söwüoz
  • bu gaiacılar beklemek yerine herada açsaydı şimdi 65-70 arası birşeydi
  • Yha bu forumda athenste oynuyan yoqmu yaw Sadece ben mi warım yha birisi çıksında athenste oynuorum desin oyunda yardımlaşalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.