Şimdi Ara

YENİ SEAT TOLEDO KULLANICI YORUMLARI (126. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.669
Cevap
45
Favori
394.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bi sorum olacak aksam malum donmasın diye el frenı cekmeden hafif rampa vitesde bırakıyorum sabah aracı caliştırmadan debriyaj fren yapıp caliştirmak istedıgımde fren şişik oluyor mars basıp işiklar sonunceye kadar yokus asagı ıse araba geri kaçiyor mecbur el freni cekıyorum araba çalişinca fren normale dönüyor r eskı aracımda bole bişe yoktu oda yeni araçti
  • zaktasli Z kullanıcısına yanıt
    Hocam kaça maloldu ? Dizel mi benzinli mi ? Ben izmitteki doğuş otoyla anlasamadim. Peşin 54 dediler benzinlisine. 25 bin kesin geri kalan Taksitle 59 olur dediler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • altan0348 A kullanıcısına yanıt
    TOLEDO 1.2 TSI 110 HP S&S Style Benzinlisini aldım. 25.000 peşin geri kalanı ay sonu toplam 55.000 TL Toplam maliyet. Yanlız bu modelin de 3 farklı tipi var ben 2.sini aldım,yani yağmur sensörü ve coming home ilaveli olan paket. Bu arada zannedersem ÖTV farkı nedeniyle yeni araç getirmiyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zaktasli

    TOLEDO 1.2 TSI 110 HP S&S Style Benzinlisini aldım. 25.000 peşin geri kalanı ay sonu toplam 55.000 TL Toplam maliyet. Yanlız bu modelin de 3 farklı tipi var ben 2.sini aldım,yani yağmur sensörü ve coming home ilaveli olan paket. Bu arada zannedersem ÖTV farkı nedeniyle yeni araç getirmiyorlar.


    hangi bayiden aldınız hocam? izmit seat bayi en son 54 500 dedi. kararsızım.özellikle yakıt ve tirim sesi konusunda.
  • yakıt konusunda sizi üzmez trafikte arkadaşlarında söylediği gibi 7 lt geçmezsiniz.
    benim aracı aldığım günden depoyu full yapıp bir hesap yaptım. hem gösterge gerçek değerleri veriyor mu diye aklımdaki soru işaretini kaldırmak için,

    tüketilen toplam yakıt: 414 lt
    toplam yol: 6666 km
    litre fiyatı ort. 4.47 tl
    100km tüketilen yakıt : 6.2lt
    1km düşen ücret(kuruş)0.278tl
    toplam ödenen tutar:1850 tl
    (bu değerler 2015 90Hp manuel 1.2 model için)

    şunu da not olarak düşeyim kesinlikle akresif ve sert kullanmazsanız çok daha iyi değerlere ulaşabilirsiniz. ben çok sakin ve dikkatli kullanmaya çalışıyorum.

    benim tek sıkıntım doğuş olması biraz toklar ve bizim araçta doğuş grubunun en altlarında servis adam yerine koymuyor. daha aldığım gün bijon kapaklarının hepsi düştü dedim yüzüme sırıtıyorlar. boya ile ilgili sıkıntım var ama bu yüzden arabayı kötüleyecek değilim. benim şansıma bazı yerlerde (üç tane) çok az boya çatlamaları var ocak da yıllık bakım var bakalım ne ücret isteyecekler




  • park halinde 2 3 saat sora geldgmde fren şişik olması normal mi sıfır araç hafif rampada kacıyor caliştirana kadar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: irs69

    park halinde 2 3 saat sora geldgmde fren şişik olması normal mi sıfır araç hafif rampada kacıyor caliştirana kadar

    -fren şişik derken aracı çalıştırmadan bastığınızda mı oluyor yoksa çalıştırdığınızda mı acaba
    -rampada kaçırıyor derken Hill Holder görevini mi yapmıyor normalde hill holder frenden ayağınızı çektiğiniz zaman 3-5 sn aracın geri kaymasını önler eğer rampa eğimi çok değil ise hill holder devreye girmiyor zaman zaman

    normalde söylediğiniz olaylar bende yaşanmıyor, fren sertleşmesi eğer aracı çalıştırmadan fren basarsam sertleşiyor ama kontağı çevirdiğimde normale dönüyor.
  • asbircan kullanıcısına yanıt
    calişirken sorun yok yokus kalkıs destegı calişiyor yokuslarda araba calişirken o calişiyor ama ilk marş basmadan once şişik kontagı cevirip işiklar sonmesini bekleyıp caliştirana kadar kaciyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • irs69 kullanıcısına yanıt
    aracınızda S&S var diye tahmin ediyorum neden ışıklarda kontağı kapatıyorsunuz. bende açıkçası böyle bir sorun yaşamadım
    aracın çalışmadığından acaba devre dışı kalıyor olabilir mi
  • benimde şu şekilde bir sorun var bugün yolda giderken başladı video çektim video 25sn den sonra sesler çok daha net şekilde duyulabiliyor
    daha önce böyle bir sorun yaşayan var mı
    Araç 2015 model 1.2 TSI manuel 9600km

    edit: linkhttps://youtu.be/UKASL2Y5Jh0



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asbircan -- 15 Kasım 2016; 15:25:21 >
  • asbircan kullanıcısına yanıt
    2 ssaattir araba park hakindeyken araba calişmiyor ama kontak acık sekılde el frensiz normal fren tutuyor mu onunsoruyorum aslinda

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç çalışmıyorken yokuş kalkış devreye girmez. Fren de sert olur direksiyon da. Yani kontağın açık olması yetmez. Kısacası aracın bu işlevleri araç çalışırken aktif olur.
  • Merhaba.
    2015 model toledo 1.4 dizel otomatik arac almayi dusunuyorum. Şu an kullandigim arac 2015 model corolla 1.33life. Araç rampada iyi degil, o yuzden satmak istiyorum. Corollayi satip üstüne para koyup 1.4 dizel otomatik toledo almaya değer mi? Hızlanmasi, konforu ve yakit tuketimi nasil merak ediyorum. Konforlu olmadığını duydum ama kulaktan dolma bilgiler doğru olmayabiliyor. Araci kullananlar varsa yardimlarini bekliyorum. Sonradan pismanlik yasamak istemiyorum. Corolla gayet konforlu araç ama performans rampada kötü. Yakit tuketimide benzine gelen zamla sehirici 200tl.ile 400km civari yol gidiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oasis99 -- 25 Kasım 2016; 0:48:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oasis99 O kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Araç 1.4 90 BG 230Nm Tork değerine sahiptir. Yokuşlarda veya hızlanmada oldukça tatminkardır. Şahsen ben 1.6 hyundai I30 dan geçtim ama ivmelenme konusunda hiç yavaş gelmedi aksine 7 iler DSG den dolayı daha atak gelmişti. Konfor olarak yol sesi ve motor sesi bence başarılı sayılır. sadece süspansiyon biraz sert bu yüzden bozuk yolda biraz rahatsızlık veriyor ancak bu çok çok rahatsız edici değil. Süspansiyon sertliği güvenlik ve yol tutuşta size + olarak geri geliyor. aşağıdaki videodan diğer araçlar ile karşılatırdığınızda slalomda oldukça başarılı olduduğunu görebilirsiniz.https://youtu.be/e9mURPEBAIA ( seat toledo moose test )
    - Yakıt konusunda ise uzun yolda 3,6 ya kadar düşebiliyorsunuz hatta sabit hızda biraz daha düşebilir. Neredeyse yakmıyor dedikleri tam anlamınla bu olsa gerek. Bagaj boyutu ise devasa denebilir 550litre.




  • Hocam cevap için teşekkürler. Aciklamalariniz arabayi almami tavsiye eder nitelikte. 2015 model toledo 1.4 dizel 58.500tl'ye birakan bir yer buldum. 18.000km'de ve hasarsiz. Araç piyasada pek tutulmadığından ve 2.elini satnak zor dediklerinden almak konusunda kararsizim. Önce araci bir test etmek istiyorum. Test sürüşü için randevu alacagim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oasis99 O kullanıcısına yanıt
    Evet Tavsiye ederim parasına göre hem dizel hem otomatik hemde VW motor ve alt yapısı var. İkinci eline gelince zorlanılacağını sanmıyorum tabi bir golf gibi olmaz ancak bu piyasada ne arabalar gidiyor kimsenin elinde kalmıyor. Aracın sıfır liste fiyatı 76 bin lira alırken uygun alıp, satarken de çabuk satılabilir. Testten sonra görüşünüzü paylaşırsınız. Şimdiden hayırlı olsun.

    Ayrıca dediğiniz gibi ikinci elde çok temiz düşük km, sıfıra yakın araçlar bulmak mümkün. Bende ikinci el almıştım.
  • sıfır 1.4 benzinli otomatik fiyat alan oldu mu yakınlarda? son ötv zamlarından sonra bu araç tam fiyat/performans aracı oldu bence.
  • shener kullanıcısına yanıt
    Bugun test sürüşü için gittigim bayide toledo 1.2 tsi motor icin 57bin istediler. Otv zammi toledo 1.2 tsi'yi ve ibizalari etkilememis. Satis danismani fiyatlari inceledikten sonra soyledi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seifpo S kullanıcısına yanıt
    Test sürüsünü bugun yaptim. Araci ilk calistirdigimda motor sesinin epey gurultulu olmasi dikkatimi cekti. Zaten incelemelerdede buna deginilnis. 3 silindir olmasi yakit tasarrufu sagliyormus ama motorda daha sesli calisiyor. Bence yalitimi daha iyi yapilabilirdi. Rampada performansi iyi. Tahminim 1500devir civari motor tork vermeye basliyor. Konfor ise ne kotu nede iyi, orta. Tabi benim araca, corolla'ya kiyasla soyluyorum. Ama yazildigi gibi suspansiyon cok rahatsiz etmiyor. Ama surucu koltuğu uzun yolda insani yorabilir. Corollanin koltugu surucuyu iyi kavriyor ve sarsmiyor. Toledoda kendimi biraz boşta hissettim.
    Sonuc olarak performans 1.4 motora gore cok iyi. Rampada çekiş cok iyi. Corolla rampada bayılıyor maalesef. Ama toledonun yalitimi zayif. Aracin en cok motor sesi beni rahatsiz etti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seat yeni listeyi ekleyemedi bir türlü sitesine
  • 
Sayfa: önceki 124125126127128
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.