|
Seat markası teker teker band kapatacak bilginiz olsun... Sadece Cupra markası devam edecek.... |
|

|
Seat markası teker teker band kapatacak bilginiz olsun... Sadece Cupra markası devam edecek.... |
|
|
|
|
Doğuş tan aldığım bilgiye göre bazı araçlarda heryerde kablosuz Full Link demesine rağmen kablosuz özelliği gelmemiş. Distribütöre yazı yazılmış ve cevap bekleniyor. Satarken söylenen özelliğin arabada olmadığını görmek olacak iş değil. |
|
|
Intel i7 9700K * Gigabyte RTX 3070 Vision OC * Gigabyte Z390 Aorus Pro * Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz C15 * Samsung 850 Evo 250gb * WD 1TB * Seagate 1TB * Corsair H100i v2 * EVGA 750W P2 * Logitech G810 Orion Spectrum RGB * Zowie EC1-A * Corsair Void RGB * Corsair MM300 * Steam Controller * NZXT S340 Razer Edition *
|
|
Evet cam tavan ve 10" multimedyalı olan model. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TDB -- 4 Aralık 2023; 23:8:42 > |
|
Intel i7 9700K * Gigabyte RTX 3070 Vision OC * Gigabyte Z390 Aorus Pro * Corsair Vengeance LPX 2x8GB 3000MHz C15 * Samsung 850 Evo 250gb * WD 1TB * Seagate 1TB * Corsair H100i v2 * EVGA 750W P2 * Logitech G810 Orion Spectrum RGB * Zowie EC1-A * Corsair Void RGB * Corsair MM300 * Steam Controller * NZXT S340 Razer Edition *
|
|
Sanırım sadece bu modele özgü problem. |
|
Hocam bugün aynı araç için kapora verdim. (cam tavan ve 10inç ekranlı) Son gelen 10 inç ekranlı tüm araçlarda bu sorunun olduğunu ve yazılım güncellemesi ile çözülmesini beklediklerini söylediler fakat bunu garanti edemiyoruz diyorlar. Araç teklif formunda belirtildiği halde bu özelliğin kullanılamadığı için ise sizden bir imza alacağız dediler. Yakın zamanda araç alıpta bu sorunla karşılaşan oldu mu acaba? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam 10" ekranlı alan herkeste var galiba bayinin dediği gibi. Tahminimce ekranlar takılmış ama fabrikadan özellik açılmadan çıkarılmış. Hangi bayiden aldınız ve sakıncası yoksa fiyat nedir? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TDB -- 10 Aralık 2023; 18:6:42 > |
|
Anlıyorum hocam muhtemelen öyle de olabilir. Doğuş oto esenyurt dan 1.322 ye aldım. Kredim ise bugün onaylandı 262 bin tl olarak. Fiyat fr a yaklaşınca biraz tereddüt etmedim değil fakat 55 bin fazla peşinatla sunroof ve büyük ekran makul geldi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
4 tekerde olusan o seviyede bir yalpalamayi hissetmemeniz mumkun degil. Otoban hizlarin ciktiginizda arabanin zangir zangir titremesi gerekirdi. Servislerde balansi kontrol ettikleri iyi cihazlar var, lastikcilerdeki gibi basit ve (bir cogunun)kalibrasyonu bozuk cihazlar degiller. Servis sorun yok diyorsa ve bir sey hissetmiyorsaniz gercekden sorun yokdur diye dusunuyorum. |
|
Bende de aynı araç var. D konumunda göstermiyor. ACC için direksiyona da buton/kablo değişimi eklenmesi gerekiyor, bununla ilgili yabancı seat fan gruplarında doküman var fakat direksiyonu sökmek gerekiyor. Dokümanı inceledim kabloyu direksiyondaki telefon tuşuna bağlayıp acc için kullanıyorlar(garanti dışı bırakıyor). Seat global ile yazışıp öğrendim, ACC açtırmak mümkün değil gibi. Sonradan ileri sürüş destek paketi de alınamıyor. |
|
|