Şimdi Ara

===> Yeni Samsung Ultra Touch S8300 | Tanıtıldı! <=== (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
362
Cevap
1
Favori
79.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Konu devam etmiş madem merak ediyorum arkadaşlar birkaç sitede bu telefon neredeyse 300tl gibi bi fiata satılıyor ve çin malı olmadığı iddia ediliyor bu telefonlar yurtdışından getirtilme pasaport kayıtlıdır ibaresi var,bazılarıda imei klonlaması yapılıyor falan diyorlar 8.0mp bir telefon nasıl bu fiatlara düşmüş şaşırıyorum doğrusu işkillendim ve sizlere sormak istedim,almayı düşünüyorum mesaj yazıyorum ve genelde fotoğraf çekiyorum bende almam uygunmudur? Son sorumda spot mal olarak söylendiği,bu bana kapanma,cihazın elimde kalması gibi bi durumu yaratırmı ? Herkese hayırlı ramazanlar..
  • Valla fotoğraf çekmesi ve video çekmesi hakkında kötü tek laf duyulmaz ama gerisi boş bu telefonunYavaş,sürekli takılıyor, zoom yapmak bile resme bakarken işkence, wifi yok,pili dayanmıyor,java olduğu için doğru düzgün hiçbirşey yüklenmiyor...
  • arkadaşlar bu telefonu mu yoksa gm735 imi önerirsiniz ikisinden birini alacağımda ???
  • 3 Aydır s8300 kullanıyorum. Şahsi görüşlerim şu şekilde sıralanabilir.

    * Ekran dokunmatiği olduğukça başarılı.
    * Video çekimi diğer samsunglara olan ilgim çerçevesinde beklediğimden iyi çıktı. Fotoğraf çekimi nokia modellere oranla çok çok iyi. Tabii sırf fotoğraf çekme özelliği için telefon alan bir arkadaşımıza tek önerim sony ericsson olur.
    * Batarya oldukça problemli. Çantamda 2 yedek batarya ile geziyorum. Bana oldukça az gidiyor, bir gün ancak dayanıyor şarjı. Ee o da doğaldır. Vodafone cep merkezinde çalışan birisi olarak işim gücüm telefon :) Oldukça da çok mesajlaşıyorum.
    * Java uygulaması konusunda, getjar sitesinden uygun jar programlar bulabilirsiniz. BOLT browser ile birlikte internette sörf harike tat veriyor. Dokunmatik telefonun güzelliği de burada işte. (Facebook, youtube gibi bilinmiş sitelerde hiç bir problem yaşamıyorum.)
    * 3G aktif konumda tutuyorum, merak eden arkadaşların ilgisine.
    * Telefonun dokunmatik ekran özelliği oldukça iyi olduğu için bazen insanın yahu keşke tuşları olmayan modelini alsaydım diyesi geliyor :) Zira dokunmatik ekrandan mesaj yazması falan çok basit. Nokia 5800 gibi falan değil.
    * 8GB hafıza kartıyla birlikte kullanıyorum. Herhangi bir donma/kasma söz konusu değil şu anda. Şu yönden bir kasmadan söz edebiliriz; hafızada çok yüklü fotoğraf vareken kamera menüsünden ön izleme yapmak istediğimde çok bekletiyordu. Ee haliyle içinde 4GB kadar resim vardı :) Onları bilgisayara aldım sorun yok.
    * Spot ürün (yurt dışından gelmiş ve kayıt ettirilmiş) konusunda soru soran arkadaşlarımız olmuş. Ben de spot olarak aldım. Diğer bir deyişle kaçak :) Ama çin malı değildir. Bir telefoncu olarak bu ayrımın iyi yapılması gerekir. Çin malı deyimi bir ürünün bire bir kopyasının yapılmasıdır. Spot yani kaçak ürün ise, üretici firma tarafından (samsung tarafından) üretilmiş ama ülkeye her hangi bir garanti servisi olan firma tarafından yasal yollarla değil, kaçak yollardan girmiştir. Yani genpadan aldığınız, telpadan aldığınız telefonla birebir aynıdır. Fakat genpadan aldığınız telefon bozulursa servise gönderme lüksünüz var. Spot ürün ise bozulduğu zaman kendi imkanlarınızla masrafını ödeyerek yaptırırsınız. Benim telefonuma kapanacağına dair mesaj geldi. Teknik servis arkadaşlarıma IMEI numarası attırdım sorun kalmadı. IMEI numarasını kendim buldum sorun yaşamamak için. Kullanmadığım eski bir telefonun seri numarasını aldım ve o telefonu kırdım :) Klon olarak tespit edilme ihtimali ortadan kalktı. Her hangi bir teknik sorun yaşamadım. Bozulma vs. gibi.
    * T9 sözlük ile ilgili soru soran arkadaşlarımız olmuş; telefon ayarları kısmındaki dil seçimi menüsünde iki farklı dil seçimi yapıyorsunuz. Biri telefon dili, diğeri giriş dili. Giriş dilindeki kasıt T9'dur. İkisinin de T9 olmasına dikkat edin, aynı problemi ben de yaşamıştım. Flash olayına gelince tek flash'ı var.

    * Telefon ile ilgili sorusu olan arkadaşlar sorabilirler.




  • arkadaşlar benimde bir sorum olacak acaba bu telefonda hafıza kartına nasıl format atılıyor ben bulamadım da ?
  • Slm Arkadaşlar

    Bende Bir s8300 Kullanıcısıyım Bu Batarya sorunu için telefonuma firmware atmak istedim,biraz zorda olsa bunu başardım ama pek kolay olmadı.
    İlk olarak you.tube'dan bir video buldum ve onu izledim sizlerle paylaşacağım izlediğiniz videoda nelere gereksinim oldugunu anlayacaksınız.

    Gerekli olanlar;

    *USB Kablo
    *New NPS (Driveri yuklu olmalı s8300'ın,Yoksa telefonumuzu PC görmüyor ,bağlantı kurmuyor,Ben bi Driver buldum herşeye çare sanırım(Driver Detective)veya s8300 driverını bi yerden bulun çünkü ilk aldıgımda yanında kurulum CD si yoktu)
    *Samsung MultiLoader_V5.56 (Arama motoruna yazdığınızda hemen bulursunuz)
    *Samsung s8300 Firmware(bi siteden bulmuştum Turkey Seçeneğine göre Firmware yukledim-Aram şekli: Samsung-S8300_Ultra_Touch-firmware-S8300JVID2-Generic_Open_Turkey)

    Videoları izleyerek rahatlıkla yapabilrsiniz.


    Part1:http://www.youtube.com/watch?v=1wzfrhiApRQ
    Part2:http://www.youtube.com/watch?v=yQ_ja8jSmc8&feature=related
    Part3:http://www.youtube.com/watch?v=XXMe-ZEaWQQ&feature=related

    NOT: Bataryada Bir Değişiklik Olmadı!Ama Şu an daha iyi olduğunu Hissedebiliyorum Telefonumun




  • şu bulduğun driverı upload yapıp buraya eklesene yada bana pm. olarak gönder
  • walla bende almayı düşünüyorum 300tl den gidiyor spotlar batarya 1 gün gitmesi normal dir. 3g çok şarj yiyor ve samsunglarda hep aynı batarya az gidiyor zaten
  • Arkadaşım sorusu olan sorabilir demişsin. Benim de bir uzman tavsiyesine ihtiyacım var. Benim de Ocak ayından beri kullandığım bir S8300'im var. Benim problemim Navigasyonu bir türlü çalıştıramamam. Telefonu yurtdışından almıştım. Kutusunda Navigasyon için bir CD falan yoktu. Ayrıca telenun menüsünde Navigasyon ikonu da yok. Gerek bu forumdan gelen tavsiyeler gerekse Başarı'dan gelen linkten yüklediğim program ve haritaları yelefonuma yükleyip çalıştırmamaya çalışmama rağmen .exe uzantılı dosya için "dosya türü desteklenmiyor" mesajı çıkıyor ve yükleme gerçekleşmiyor. SAmsung-Başarı arasında pinpon topuna döndüm ama hala başladığım noktadayım. Yardımcı olabilirsen sevinirim.
  • Merhaba;

    Acil telefon almam gerekiyor. Formu tam olarak okuyamadım..

    Cep telefonundan çok fazla internet kullanıcısı değilim..
    Cep telefondan aradığım başıca özelikler..
    * Foto kalitesi yüksek
    * Dahili gps (Navigasyon)
    * Sar değeri düşük ( Son Ericsson Satio 12.1MP cihazımı Sar değeri yüksekliği için sattım 1,65)
    * Şarj süresinin enaz 3 gün gitmesi ( normal kullanımda)
    * Kasa olarak çizilmeye dayanıklı

    Kızak/kapak problemi varmı?

    Telefonu önerirmisiniz?
  • foto kalitesi haric imkansiz istekler bu telefon icin!!!
  • bak
  • Arkadaşlar Nokia 6700 Slide telefonum var. Henüz iki aylık sıfır gibi yani. Fakat memnun kalmadım. Çekişi zayıf. Pili de çabuk bitiyor. s8300 ile takas önerdiler. Ne dersiniz. Takas yapsam pişmanlık duyarmıyım. maddi olarak zararım olurmu. Çünkü ben nokia yı 430'a almıştm. Yardımcı olursanız sevinirim.




    Aşağıdaki adresten benim telefona da bakabilirsiniz.
    http://www.nokia.com.tr/cep-telefonlari/tum-modeller/nokia-6700-slide/ozellikler#videos
  • Arkadaşlar bugün bu telefonu alıyorum 3-4 aylık full kutu garantili telpadan 200 liraya mal oluyor.Ne dersiniz memnun kalır mıyım? Navigasyon ve wifi kullanıcıs değilim zaten olmasa da olur.Sırf kamera ve o güzel şekli için alıyorum
  • memnun kaldın mı bari 666? beni pişman etti doğrusu...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: albay_alpay

    memnun kaldın mı bari 666? beni pişman etti doğrusu...


    aldığım gibi sattım
  • Arkadaslar telefonu 2-3 gündür kullanıyorum...dün ilk defa şarja taktım ilk basta olmadı sonra şarjda bıraktım gittim geldiğimde şarj oluyordu bunun nedeni ne acaba ve bişey daha var kulaklığı takıyorum ama ses yine hoparlörden geliyor..
  • Bu telefonu 1 sene önce aldım.Keşke almasaydım. 8 megapiksel hikaye çözünürlüğü düşük 2 mp gibi çekiyor.Uygulama desen bulamıyorsun.Hem dokunmatik hem tuşlu diye aldım.Sürgüsünü sadece kamerayı kullanınca kaldırıyorum yani tuşlu olması gereksiz.Boşuna almayın bu telefonu tanıtıldığı gibi güzel değil.
  • mkache21 kullanıcısına yanıt
    alan yoktur herhalde zaten. belki 200 liralık telefon alayım diyen biri yanlışlıkla alır artık.
    kullandığım en kötü telefondu sanırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: egemen_e

    alan yoktur herhalde zaten. belki 200 liralık telefon alayım diyen biri yanlışlıkla alır artık.
    kullandığım en kötü telefondu sanırım.

    bana da babam aldı daha doğrusu o aldı ses çıkaramadım neyse artık bozulana kadar idare edicez
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.