Şimdi Ara

YENİ RENAULT KADJAR ANA KONU (176. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.720
Cevap
128
Favori
523.472
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ALINIK otomatik kadjar

    İlgilenenler PM lütfen

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Servislerin taktığı necvox multimedya cihazla ilgili saat sorunu yaşayan var mı ?

    Ne zaman ayarlarsam ayarlayayım saat ileri gidiyor sürekli olarak, arabada başka saat de olmadığı için iyiden iyiye canımı sıkıyor bu durum.

    İnternetten araştırdım bir kaç, rds den olabilir kapatın diye yazmışlar ama menüden rdsyi kapatmama rağmen bir sonraki açılışta rds on oluyor yani kapatılmıyor malesef.

    Bir de bu kontak açmayla çalışmasından muzdaribim, yani belki her zaman kullanmıycam cihazı ama malesef kontak açınca devreye girme özelliği kapatılamıyor ya da ben bulamadım, hadi bu sorun neyse de saati tutmayan eğlence sistemimi olur ya bu zamanda..

    Varsa tecrübeleri olan paylaşırsa sevinirim,

    Herkese kazasız belasız günler dilerim...
  • @forever @ kullanıcısına yanıt
    Androidlerin saat tarih kısmında otomatik sistem saatini kapattığınızda ayar bozulmayacaktır. bu sıkıntıyı saatlerin ileri geri ayarlaması yaplıdığında yaşamıştım. ben ayarladıkça sistem kendiliğinden gmt +3 ayarına getirerek bir saat ileri alıyordu. otomatik ayarı kapatarak bu sıkıntıyı çözmüş idim. Bi deneyin isterseniz  YENİ RENAULT KADJAR ANA KONU
  • Phoebusarif P kullanıcısına yanıt
    Hocam otomatik saat ve saat dilimi ayarını kapattım denemiştim yine olmadı, dün bir kaç servisi aradım, birisi navigasyon kullanmıyorsanız ondan olmuştur dedi ama komik geld açıkçası, evet navigasyon kullanmıyorum bu arada. Servisin biri saatlerinin sorunlu olduğunu belirtti.

    Yapacak bi şey yok artık ali expressten mini bi araç içi saat alıp orta havalandırmaya yerleştireceğim, 3000 liraya multimedya sistemi satıp saati hatalı göstermek de necvoxun ayıbı olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @forever -- 22 Haziran 2018; 11:42:42 >
  • Selamlar,

    2015 modeller için ayna kapatma modülü montajı yaptıran var mı?
  • selimy34 kullanıcısına yanıt
    2016 model aracıma yaptırdım.
    Modülü aliexspres'ten aldım,oto elektrikçiye taktırdım,gayet iyi çalışıyor.Bu modülün bağlantılarını yapacak oto elektrikçinin bu tür araçlarda tecrübeli olması lazım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mkpli

    2016 model aracıma yaptırdım.
    Modülü aliexspres'ten aldım,oto elektrikçiye taktırdım,gayet iyi çalışıyor.Bu modülün bağlantılarını yapacak oto elektrikçinin bu tür araçlarda tecrübeli olması lazım.
    Cevap için teşekkürler. Aldığınız ürünün linki göndermeniz mümkün mü?




  • mkpli kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Merhaba arkadaşlar, son zamanlarda dizel araç için servise giden oldu mu? ilk servis için fiyat ne çıkardılar?
  • murdock9999 kullanıcısına yanıt
    bulduğum en iyi fiyat 615 lira 7 taksit oldu.
  • Merhaba,

    Vites konsolunun etrafını çevreleyen metal rengi plastik çıtalar ses yapıyor bende. Bu konudan müzdarip olup çözüm bulan var mı aramızda?

    Teşekkürler.
  • Araç güzel. 2 adet var , 2015 icon 1.5 dci edc ve 2016 icon 1.5 dci edc.



    205 olan 60 bini geçti , eşimdeki 2016 olan 32 binde. Yürütme maliyetinde rakibi yok. Tüm rakiplerinden az tüketiyor ve tüm rakiplerinden daha ucuz servis ücretleri. Hesaplarken Aracın 20k km de servis gördüğünü göz önüne alın. Motor vites oranı gayet iyi , ne yaparsan yap 7 litreyi geçemiyorsun. 120 sabit 5 litreyi bile bulmuyor klima ile. Şehir içi kullanımda başına gelebilecek talihsizlikler için tampon vs ücretleri çok ucuz. Ayrıca satın alırken de fiyatı rakiplerinin en ucuzu sanırım.



    Otomatik fark yardımcısı Harika Çalışıyor, panoramik tavan Harika bir şey , özellikle benim gibi küçük çocukları olanlar için arkada oturanlara iyi hissettiriyor. Temel ihtiyaçların hepsi var zaten , far sensör yağmur sensör cruise vs vs. Ses sistemi idare ediyor, navi gereksiz zira trafik bilgisi almıyor. Telefon varken lazım da değil.



    Dezavantaj ise Yok değil , her araçta olduğu gibi.



    Araç sürüşü sert, 17 jantlı olan daha yumuşak , 19 olanla arada hissedilir fark var. Tabi bu durum hızlı sürüşte çok net belli ediyor kendini. 150-160-170 çok rahat gidiyorsunuz hiç tedirgin etmiyor. Ama hızlı sürmeyen kişi için konfor beklentisi yüksek Kişiler için dezavantaj diyebiliriz.



    Klima benim en gıcık olduğum konu. İzmir gibi sıcak yerde kesinlikle sistem yetersiz. Büyük camları olması etkili olabilir ama bir mazeret değil. 4 veya 5. Derece en soğuk ayarda araç içi ancak oturtulabilir seviyeye geliyor. 2 litre Audi aracım var , klima açıkken parmaklarımı ızgaralara tutamıyorum uyuşuyor. Aynı şekilde eskiden corolla aracım vardı onda da çok güzel soğutuyordu. Büyük dezavantaj ve artı olarak arka bölüm havalandırma ızgarası Yok arabada. Suv üretiyorsun, zaten araç hacimli , arka bölümde çıkış Yok sinir bozucu.



    Bagajda elektrik çıkışı yok, bu da gerekli bir özellik zira araç buzdolabı veya benZer ürün çalıştıramıyorsun, torpidoda soğutmayı Bırak ışık bile Yok. Bunlar ucuz olarak çözülebilecek şeyler ama aslında kullanıcının ihtiyaçları. Basit görünebilir fakat örneğin buzdolabında saklanması gereken ilacı olan hastalar var , uzun yola çıkarken soğutmalı torpido işe yarayan bir detay.



    Araç kilitleyince aynalar kendiliğinden kapanmalı veya açılmalı, yıl oldu 2018 Allah aşkına yani, insanlar Çin’den sipariş veriyor. Ha bir de aracı stop ettin sürücü kapısını açtın , sonra camın açık olduğunu fark ettin , aracı tekrar çalıştırmadan camları kapatamıyorsun, mantığını çözemedim.



    Yine de tekrarlıyorum, fiyat performansta üzerine Yok bu aletin. Al , binlerce km kullan. Bence araç ikinci el fiyatları itibariyle bu işin sınırında duruyor. Rakiplerinin yürütme maliyeti ve satın alma maliyeti daha yüksek ki zaten şahsen 40-50 lira fark ödemeyi ve o yürütme maliyetini göze aldıktan sonra qashqai, tiguan, 3008 suv yerine direk gider 2. El 520i alırım , araba gibi arabaya binerim. Zira aralarında dağlar kadar fark oluyor. Ne varki yılda 25-30 bin yaptığımız için kadjar en iyi seçenek şu an.



    Saygılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ridleyscott kullanıcısına yanıt
    Kadjarda iki tip klima gazı kullanılıyor. kaputu açıp klima gaz kodunuza bakın. R134a mı yoksa R1234yf mi ? R134a hem dışarda uygun hem daha iyi soğutuyor. R1234yf yeni tip bi gaz dolumu pahalı performansı diğerine göre bi tık daha düşük. klima çıkışları arka taraf için ön şöför ve yolcu koltuğu altında.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melihgs -- 16 Temmuz 2018; 11:16:20 >
  • Benim açımdan sadece iki önemli eksiği var...

    - Motor kaputunda amortisör olmayışı,

    - Gösterge tablosunda motor yağı seviyesinin gösterilmeyişi...

    Bu arada, klima gazı ile ilgili bilgi paylaşımı için teşekkürler....
  • gemsaz G kullanıcısına yanıt
    rica ederim. kaputa amortisor taktırabilirsiniz.

     YENİ RENAULT KADJAR ANA KONU
  • Ankara'da taktırabileceğim bir yer biliyor musunuz?
  • gemsaz G kullanıcısına yanıt
    maalesef bilgim yok. oto sanayide fotodaki parçayı gösterirseniz yardımcı olurlar. eliniz yatkınsa bağlantı noktaları videoda.

    https://www.youtube.com/watch?v=PeqjV2E3qt4
  • melihgs kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler... İlk fırsatta denerim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: melihgs

    Kadjarda iki tip klima gazı kullanılıyor. kaputu açıp klima gaz kodunuza bakın. R134a mı yoksa R1234yf mi ? R134a hem dışarda uygun hem daha iyi soğutuyor. R1234yf yeni tip bi gaz dolumu pahalı performansı diğerine göre bi tık daha düşük. klima çıkışları arka taraf için ön şöför ve yolcu koltuğu altında.
    değiştirme şansımız var mı ki? varsa nasıl?
  • 
Sayfa: önceki 174175176177178
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.