Şimdi Ara

Yeni rap şarkılarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tekrardan merhabalar daha önceden 3 4 konum vardı rap konusu başlığı altında ben yeni 2 rap parçası yaptım buraya linkini bıraksam bir dinleseniz nerede eksiğim hatam var beni aydınlatsanız ? Geçen ki konuda bana eksik olduğum yerleri söyleyen arkadaşlara tekrardan teşekkür ediyorum.

İlk parçanın linki https://www.youtube.com/watch?v=egKYaPRWDkk&feature=youtu.be

İkinci parçanın linki https://www.youtube.com/watch?v=QdROFqBzZl4&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xyekta -- 15 Eylül 2020; 10:14:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sen en iyisi sadece dinleyici ol rap a katkın olur en azından...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reaper87 kullanıcısına yanıt

• Reaper87 kullanıcısına yanıt
    Neden ? Kendimi geliştirmem veya rap yapmak istemem suç mu sizce daha yolun başındayım farkındayım her şey zamanla oturur yıllardır yapmıyorum bu işi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xyekta

Neden ? Kendimi geliştirmem veya rap yapmak istemem suç mu sizce daha yolun başındayım farkındayım her şey zamanla oturur yıllardır yapmıyorum bu işi.
    Sesin kötü,Sözlerin facia,beat ve kaydın bok gibi
    Flow sıfır illa yazdıracaksın.Her rap dinleyen Rapçi olamaz.Sen sadece belki duşta falan söyle.Insan içinde yapma sakın ayıplanırsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reaper87 -- 15 Eylül 2020; 23:7:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lan dinlemeden iyi bişeler yazayım dedim küfür yazmamak için kapattım

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bildiğin düz metin okuyosun.Beat uyumun 0,nefes ayarın 0,ruh 0.Bodozlama girmişin şarkıya böyle rap okunmaz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.