Şimdi Ara

<<< YENİ PSP-3000 ANAKONU [YENI BILGILER GELİYOR] >>> (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
335
Cevap
1
Favori
36.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bi dahili mikrofon bide daha parlak ekran için bidaha psp alacak halimiz yok.dahili kamera ve gps olsa alınabilir ama şuan için cazip gelmedi
  • Arkadaşlar devrim geçirtecek kadar özellik gelmeyecek slim alacaklar bana göre beklemesin çünkü ekran mikrofon dışında herhangi bi artısı yok mikrofonuda skype kulaklıkla alabilirsiniz.Ekimde piyasada Avrupa ve Amerika'da piyasada olucak dediğiniz gibi orada 199 Euro oalcak Slimler ise 169 Euro olacak.Bana göre ekran dışında artı hiç bi getirisi yok.Zaten arkadaşların dediği gibide bu seride devrim geçirtecek kadar yenilik gelemez.Ya PSP2 ya da başka bi isimle yeni bi konsol çıkartmaları gerekir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cırık

    Arkadaşlar devrim geçirtecek kadar özellik gelmeyecek slim alacaklar bana göre beklemesin çünkü ekran mikrofon dışında herhangi bi artısı yok mikrofonuda skype kulaklıkla alabilirsiniz.Ekimde piyasada Avrupa ve Amerika'da piyasada olucak dediğiniz gibi orada 199 Euro oalcak Slimler ise 169 Euro olacak.Bana göre ekran dışında artı hiç bi getirisi yok.Zaten arkadaşların dediği gibide bu seride devrim geçirtecek kadar yenilik gelemez.Ya PSP2 ya da başka bi isimle yeni bi konsol çıkartmaları gerekir.


    bencede ya beklemeye değmez ben en iyisi slim alayım şimdi bide bunun versiyon kırma olayı çıkar falan. zaten bi iki şey war arada.
  • yahu fat ile slim arasında bile bu kadar fark yoktu.bir model diğerinden daha hafif olabilir, daha ince olabilir.ama lcd ekran herşeyden önce gelir.millet tutturmuş bir daha parlak ekran komedisi gidiyor.daha parlak ekran değil, 5 kat daha fazla kontrast, 2 kat daha fazla tepkime süresi, daha derin renkler.siz kalkıpta yeni bir modelden dokunmatik ekran gibi uçuk kaçık imkansız bir özellik beklerseniz bunlar size tabi devrimsel gelmez.yeni psp alacak olanlar mutlaka beklemeli.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Şef_X

    yahu fat ile slim arasında bile bu kadar fark yoktu.bir model diğerinden daha hafif olabilir, daha ince olabilir.ama lcd ekran herşeyden önce gelir.millet tutturmuş bir daha parlak ekran komedisi gidiyor.daha parlak ekran değil, 5 kat daha fazla kontrast, 2 kat daha fazla tepkime süresi, daha derin renkler.siz kalkıpta yeni bir modelden dokunmatik ekran gibi uçuk kaçık imkansız bir özellik beklerseniz bunlar size tabi devrimsel gelmez.yeni psp alacak olanlar mutlaka beklemeli.

    Arkadaşım dediğin çok doğru ama şu an için ekran hakkında Kontrast dışında pek bi bilgi yok olsada devrim geçirtecek kadar değil ama Nintendo DS dokunmatik ekran çıkarttı neden PSP'de çıkartmasınki ekran elbetteki önemli ama o kadarda getirisi yok ne yazıkki.
  • ekran filan hikaye slmin arkadaki halkayı bi tornalattınmı al sana psp3000
  • offff bende de slim var içim gitti şimdi. Neyse arkadaşlar bu parlak lcd ekranı bir yerlerden bulabilir miyiz? Bulduğumuzda da slim pspmize takabilir miyiz ? Lcd Ekranı bulup takmak daha mantıklı bence.
  • Daha yeni Slim aldiim yahu,elimdeki Fat'i satip. Simdi bunu nasil alayim degil mi ama? Soyleyeyim Sony'e biraz daha dandik yapsin
  • tamda almaya karar vermişken parayı biriktirmişken hatta almama günler kala olmaz ki ama

    çok büyük bir artısı var mı ki ekranın ? yani beklenir mi 2 ay ? psp fiyatları ucuzlar mı vs. vs. :D
  • Ben daha dün slim aldım.Ama renginden memnun değilim.İce silver aldım tetris gibi.Ya satıp beyazını alıcam(beyazını bulamamıştım) yada skin alıcam.Yada satıp beyaz 3000 alıcam bakalım nasılmış.
  • Bi kaç ay önce beyaz PSP Slim imi satmıştım çok zaman ayıramayıp oynayamadığım için. Şimdi PSP-3000 geliyor ve ekranı muhteşem gözüküyor ayrıca dahili mikrofon da çok iyi olmuş. Asya'ya yine erken çıkartırlarsa, yine alırım Hong Kong'dan.
  • Bence çok büyük bir artısı yok ya sony yine adam kandırıyor ufak tefek değişikliklerle yenilik yaptığını zannediyor sony yazısını değiştirmişler allah aşkına değiştirsen ne olur değiştirmesen home tuşu yerine ps tuşu gelmiş. ekran canlılığı gelmiş filan aslında çok ta fark yok zaten ya anca psp2 çıkarsa o zaman değer değiştirmeye.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ChnGT/GTS

    Ben daha dün slim aldım.Ama renginden memnun değilim.İce silver aldım tetris gibi.Ya satıp beyazını alıcam(beyazını bulamamıştım) yada skin alıcam.Yada satıp beyaz 3000 alıcam bakalım nasılmış.


    Bende daha yeni ice silver slim aldim elimdeki siyah fat'i satip cok memnunum niye begenmedinki
  • arkadaşlar bu yeni psp nin fiyatı turkiyede kaç olur sizce ve spotçulara ne zaman düşer? ayrıca versiyon kırma süresi tahmini ne kadar zamanda gerçekleşir biraz paylaşsanız?
  • bn almam bunu yaw,kim bilir bi mikrofon ekledik,ekran deişti die kaç paraya kakalayacklar
  • Mikrofon olayı güzel
    Güzelde çok önemli değil
    Ggde 12liraya mikrofonlu kulaklığını satıyorlar
    Çok kullanacak olanlar alıp bunları kullanabilirler
    Bence yeni modelde pek bir fark yok.
  • 3000 Serisi Beni Çok Hayal Kırıklığına Uğrattı Açıkçası. Ne Divx Desteği Var Ne Dahili GPS'i

    Bence Bu Ürünün Çıkmasının Tek Bi Güzel Tarafı Var. Oda PSP Slimlerin Fiyatlarının Düşecek Olması.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: .:BBR:.

    3000 Serisi Beni Çok Hayal Kırıklığına Uğrattı Açıkçası. Ne Divx Desteği Var Ne Dahili GPS'i

    Bence Bu Ürünün Çıkmasının Tek Bi Güzel Tarafı Var. Oda PSP Slimlerin Fiyatlarının Düşecek Olması.


    haklisin kardes bi gusel tarafi slimin fiyati dusmesi olacak sence suan spot olarak 280 e satilan slim nekadar olur.
  • Konunun 1. sayfası ve 3.sayfasını hızlıca okudum. Arada fiyatlarla ilgili pek bişey göremedim. Benim merak ettiğim bu alet çıkınca slimlerin fiyatı düşer mi,düşerse çok mu düşer,tahminleriniz ne yönde? Aslında bi psp almayı düşünüyorumda,ama sadece düşünme aşamasındayım. Bu aleti mi beklesem ki? Ayrıca son zamanlarda psp ye pek oyun çıkmıyor gibiydi. Hatta burda da bi konu açılmıştıhttp://forum.donanimhaber.com/m_23903101/mpage_1/key_//tm.htm#25177924 ubisoft psp yi destekliyor diye,yeni haberler var mı uzun zamandır psp ile ilgili haberlere bakmıyorumda...
  • http://img129.imagevenue.com/img.php?image=45102_psp.300000000_122_984lo.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skaty. -- 26 Ağustos 2008; 13:04:44 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.