< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Üzülüyorsun,çok takıyorsun diyorlar!Boşveriyorsun,gamsızsın diyorlar!Susuyorsun,iki çift laf et diyorlar!Konuşuyorsun,muhattap olma diyorlar!Alttan alıyorsun,tepene çıkardın diyorlar!Bağırıyorsun,çok sinirlisin diyorlar!Sakin davranıyorsun,bu kadar uslu olunmaz diyorlar!Dikine gidiyorsun,ayıp ettin diyorlar!Ölünce ne diyecekler? Ölüm sana yakışmadı!Normal tabii.Dirimizi beğenmediler ki ölümüzü beğensinler...
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Üzülüyorsun,çok takıyorsun diyorlar!Boşveriyorsun,gamsızsın diyorlar!Susuyorsun,iki çift laf et diyorlar!Konuşuyorsun,muhattap olma diyorlar!Alttan alıyorsun,tepene çıkardın diyorlar!Bağırıyorsun,çok sinirlisin diyorlar!Sakin davranıyorsun,bu kadar uslu olunmaz diyorlar!Dikine gidiyorsun,ayıp ettin diyorlar!Ölünce ne diyecekler? Ölüm sana yakışmadı!Normal tabii.Dirimizi beğenmediler ki ölümüzü beğensinler...
|
bu arada size yazarken 2. el 320 gb kırılmamış bir ps3 e denk geldim yanında 17 tane kutulu oyın vardı. ve çakma bir kol. biraz inceledikten sonra pazarlık yapıp aldım. yanında gelen oyunlarla biraz oynadıktan sonra merakedip cihazın nasıl kırıldığını araştırdım çok güzel anlatılan siteler var ve cihazı kırdım. içine 25 farklı oyun yükledim 17+25 oldu. netflix ve youtube da cabası < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Milletin kaderi milletin alnına yazılıdır!
-Sultan Abdülhamid Han |
Ps1 var Gran turismodan resident evil dino crisise kadar oyunlar var ps2 var ps3 ye batman sly street fightera yüzlerce oyun hepsi efsane ama kabul edelim hepsi geride kaldı Ps4 ise şu anda altın döneminde çöp demek komik olur 👍 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Ben kırık makine buldum oturduğum şehirde 6.72 fat kasa tek kol 500 gb makine 2.400 diyor bana fiyatı cok geldi ama nedense kırık makinelerin fiyatları hep bu aralıkta almayıp tüm sürümlerini kırılmasını mı beklesem diyorum bi yandan da dolar kuru ve fiyatlar sürekli arttığı icin kararsızım alıp almamak konusunda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fiat 500 3K 1.2 Pop Rock Siyahı
Ssangyong XLV 1.6 AT Diesel LACİ |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
yurtdışından konsol getirirken 2 tane getirebilir miyim? |
|
ps3 super slim alın. sıfır bulabilirsiniz. |