Şimdi Ara

YENİ PS3-PS4 ALACAKLAR VE ACEMİSİ OLANLAR[Fat-slim kasa] [ ULTIMATE KONU ] (602. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.248
Cevap
74
Favori
988.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 600601602603604
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • PS4 PRO almak istiyorum Önümde şöyle iki seçenek var;

    1: D&R den alınma 2 yıl Türkiye garantili PS4 Pro Cuh-7116. Fiyat: 2799₺

    2: Garantisiz PS4 Pro Cuh-7216. Fiyat: 2400₺ civarı
  • Psn hesabını birinden alırken e mail vs değiştirdikten sonra cortlama ihtimali var mı? Kontrol etmemiz gereken ekstra bir şey var mı garantiye almak için?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 umu ve hesabimi satmayi dusunuyorum ama mail adresim heryerde kayitli oldugundan mail adresimi vermek istemiyorum. Maili degistirme gibi bir secenek var mi? Ya da hesabimi hem alici acisindan hem de kendim acisindan guvenli bir sekilde nasil devredebilirim? Plus uyeligim ve plus oyunlari haricinde satin aldigim bir suru oyun var, bir daha playstation oynayamayacagim icin satmak istiyorum hesabimi da.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcellden şu ürünü almayı düşünüyorum fiyatı uygun geldi anca CUH kodunu göremedim ve Sony eurasia garantili mi bunu öğrenmek istiyorum?

    https://www.turkcell.com.tr/cihazlar/aksesuarlar/playstation-4-1-tb-fifa-2019-paket#
  • ben aynısının fifa 2018 olanı var turkcellden alınma. benimki eurasia garantili. bence fiyatı da oldukça iyi
  • Arkadaşlar benim acil yardıma ihtiyacım var ilk defa ps alacam önümde iki seçenek var birisi ps4 slim kırık tek kol var fiyat 1400 öbüründe ps4 fat kasa iki kol orjinal fiyat 1350 lira ve içinde kutulu olarak watch dogs 2, unchearted 4 ve horizontal zero down var. Sizce hangisini almalıyım? Kırık alsam sonra orjinale çevirme işlemi nasıl olacak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hali hazırda 4K oynayabildiğim bir bilgisayarım var. oyunlara da bir ücret ödemediğim için açıkcası konsola para vermek çok içimden gelmiyor. Malum oyun fiyatları uçmuş gitmiş.



    sadece exlusiveleri oynamak için bir tane ps4 almayı düşünüyorum. 2014'de ps4 üm vardı ama bekledim exlusive çıkmayınca da 2015 gibi satmıştım ama artık zamanı geldi sanırım.



    4K tv kullanıyorum. 4K oyunculuk için aslında konsol almayı da düşünüyorum ama 4K oynayacaksam son derece güçsüz ps4 proya bir sürü oyun alıp yatırım yapmayı da anlamsız buluyorum. acaba ps4 slim mi alsam pro yerine sadece exlusiveleri oynamak için?



    yoksa fiyat farkına değer pro al mı dersiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardımınıza ihtiyacım var bendede güçlü bir pc var. Ancak geçmişte oynayamadığım ps3 e özel oyunları oynamak için ps3 almak istiyorum birazda koleksiyon amaçlı . kırmızı versiyonuna 680 TL diyorlar 250 gb . Sizce değermi yoksa ps3 e çıkan bütün çoğu özel oyun ps4 e çıktımı .
  • ByMiran kullanıcısına yanıt
    Garantisiz al geç

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar 2019 yılında ''Aoc G2260vwq6'' monitörde kullanılacak bir konsol olarak hangi modeli önerirsiniz? Pro ya vereceğim para farkını oyunlara yatırmalı mıyım yoksa performans olarak gerçekten ps4 slim ile arasında çok fark var mı? Sevdiğim oyun türleri genelde fps ve ya hikayeli aksiyon oyunları. İkinci el kesinlikle düşünmüyorum. En büyük sebeplerinden biri taksitle alacak olmam. Hali hazırda 4k tv'im yok ve uzun bir süre boyunca da düşünmüyorum. Dediğim gibi sadece bu monitörde oynayacağım, oyunları hızlı açması,yüklemesi slim ve proda farklı mıdır? Hatta oyunda donmalar yaşama ihtimalim olur mu slimde? Bir grafik farkı var ise bu grafik farkını monitörde görebilir miyim? O yüzden bilgili arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
  • Hebsiburada'dan ya da Bim'den ithalatçı garantili alınır mı sizce? Arıza falan çıkarsa garanti karşılamıyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar birisinden kapalı kutu ps4 Pro alacağım. Acemisiyim. Nelere dikkat etmeliyim? Bir de Sony eurasia noluyor? Yardım ederseniz sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhabalar. İlk kez ps alacağım. Almışken son seri olsun istiyorum ve cuh 7216b arıyorum. Fakat Sony Türkiye garantili bir model bulamadım.
    Sony türkiye garantili var mı ya da ne zaman gelir?
    Sadece mağaza garantili buldum sizce bu şekilde almaya değer mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimde Ps3 Var Kırık Değil Hiçbir Sorunu Yok Gebzedeyim Güncel Kullandığımız Ürün Oğluma Ps4 Almak istediğim için Satıyorum fifa 18 Ve 3 Dövüş oyunu var 2 kolu var... 500 tl ye veririm...
  • kapalı kutu dediğine göre kullanılmamış bir cihaz demektir. özellikle dikkat etmen gereken bişey yok, sony eurasia garanti şeklidir. yani garantiyi veren sony türkiyenin resmi distribütörüdür. diğer garanti şeklinde de cihaz arıza yaparsa tamirini cihazı yurt dışından getiren firma yapar. tabiki firmanın ilk amacı kar etmek olduğundan sana zorluk çıkarabilir. bu yüzden sony eurasia garanti daha iyidir.
  • Bu soru 50bin kere sorulmuştur yine soruyorum çünkü binlerce mesaj var.

    4k tv var Battlefield tarzı online oyunlar oynanacak ps4 almak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Engin.K

    Bu soru 50bin kere sorulmuştur yine soruyorum çünkü binlerce mesaj var.

    4k tv var Battlefield tarzı online oyunlar oynanacak ps4 almak istiyorum nasıl bir yol izlemeliyim.
    Yeni konu açıyorum ana konu var denilip siliniyor buraya yazıyorum cevap alamıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4'ü internetten alsam güvenlik açısından sorun olur mu?
    Mesela hepsiburada'da satıcısı hepsiburada olmayan PS4'ler var ve fiyatları da daha ucuz. Oyunlar da aynı şekilde. Bu biraz garip geldi açıkcası. Sizce alınır mı yoksa illa ki gidip kendimiz mi almalıyız?
  • SellaTurcica. S kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada, gittigidyor vb. Sitelerde satıcın illa hepsiburada olması gerekmiyor güvenmek için fakat almadan önce ürünün pozitif yorum alıp almadığını ve mağaza puanını gözden geçirin. Bazen bu mağaza satıcıları daha uygun fiyata satabiliyorlar. Ben de 2 sene önce ps4’ümü gittigidiyordan yüksek puanlı bir satıcıdan almıştım. Fakat dediğim gibi satıcının puanına ve yorumlarına bakmayı unutma. İyi alışverişler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hiç bilmiyorum ps3 alıcam yardımcı olun bugünün şartlarında nasıl bir yol izlemeliyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 600601602603604
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.