Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT RIFTER <<ana konu<<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fransız markanın en güncel tasarım diline sadık görünümüyle dikkat çeken Yeni Peugeot RIFTER, dinamik tasarımı kadar güçlü ve sağlam duruşuyla da günlük yaşantının tüm zorluklarına meydan okuyor.

    YENİ PEUGEOT RIFTER <<ana konu<<<

    Yeni Peugeot RIFTER sahip olduğu üstün özelliklerle gerek şehir içinde, gerek şehirlerarası yolculuklarda ve gerekse küçük hafta sonu aktivitelerinde ideal yol arkadaşı olarak öne çıkıyor. Bu sınıfta benzersiz olan Peugeot i-Cockpit® ile donatılan Yeni Peugeot RIFTER, yolculukları keyfe dönüştürüyor.

    Tamamen yeni bir platform üzerine inşa edilen Yeni Peugeot RIFTER, dayanıklı ve sağlam yapısıyla en zor kullanım şartlarını destekliyor. 5 veya 7 koltuklu olmak üzere iki farklı gövde uzunluğuyla üretilen Yeni Peugeot RIFTER, modüler ve pratik yapısıyla çok yönlü kullanım özellikleri sergiliyor.

    Markanın yüksek verimlilik seviyesine sahip en güncel motor ve aktarma organlarıyla donatılan Yeni Peugeot RIFTER gelişmiş üstün donanımlarıyla benzersiz bir sürüş deneyimi sunuyor. 2018 Cenevre Otomobil Fuarı’nda dünya lansmanı yapılacak olan Yeni Peugeot RIFTER Vigo (İspanya) ve Mangualde (Portekiz) tesislerinde üretilecek ve bu sene Eylül itibariyle global pazarlarda satışa sunulacak.....

    http://www.motobilim.com/2018/02/yeni-peugeot-rfter-tantld.html



  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.