Şimdi Ara

Yeni Peugeot 308 (2014 sonrası - Ana Konu) (904. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
30.224
Cevap
294
Favori
1.547.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 902903904905906
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KaTürk


    quote:

    Orijinalden alıntı: necdetpek


    quote:

    Orijinalden alıntı: KaTürk


    quote:

    Orijinalden alıntı: necdetpek

    Geçen pazar sabahı İstanbuk içinde 8:30-10:30 saatleri arasında E5 üzerinden gidip gelmem gerekti. Bakın yüksek hılar olmamasına rağmen araç yol açıksa nasıl ekonomik olabiliyor bir örnek daha vereyim.


    Yeni Peugeot 308 (2014 sonrası - Ana Konu)

    60 km ortalam hız ile 3.7 litrelik tüketim .. Mükemmel. Ama bir gün önceki rakamlara bakın. 6.1 litrelik tüketim. 24 kmlik yolda. Yine istanbul ama sadece durup kalkmaktan başka gitmenin mümkün olmadığı yolda. Kedi ne yapsın :)

    Sonuç : Yol varsa, kastırmazsanız bu araba az yakıyor.

    Bu bilgileri telefondan görmek için ne yapmak gerekiyor? Ben şasi numarasını girdim ancak sadece elle girdiğim kilometre bilgisine göre bakım zamanını gösteriyor. Başka bilgi almıyor. (2014 308 Allure)

    Şasi numarasını girdikten sonra, araca girmeden BLUETOOTH'u açıyorum. Sonra MyPeugeot APP'yi çalıştırıyorum. Sonra yola çıkıyorum.

    Eğer daha önce çalıştırmadığım zamanlar olmuşsa onların da bilgisini alıyor.

    Hatta serviste aracı teste götüren eleman dolaşıp geldiğinde kaç km yol yaptığını, ortalama hızının ne olduğunu ve ne kadar yakıt harcadığını falan görmek çok keyifliydi :))

    Ben de aynını yapıyorum olmuyor. Smeg 5.x.x versiyonda. Telefonum yeni. Bluetooth ile 3 modda birden bağlı. Nedense araçtan bilgi almıyor. Kafaya taktım bunu. Siz Türkiye'de misiniz? Belki bölgesel kısıtlama vardır.

    Türkiye'deyim Samsung telefonumla bağlanıyorum. Şimdiye kadar bir sorunla karşılaşmadım.

    Acaba telefonunuzun markası farklıysa desteklemiyor olabilir mi?


    Şimdi Türkçe versiyonunu yükledim. Eski bilgilerim uçtu ama yenileri gelmeye devam ediyor.




  • necdetpek kullanıcısına yanıt
    tartışmaya gerek yok diyorum, hala bir polomik içerisindesin. bir önceki mesajımı oku, icraat istiyordunuz buyurun size icraatın alası. kıvırmıyorum ehdinin fabrika değerlerinin daha yüksek olmasına rağmen 4ün altına inebileceğini söylüyorum ve ortayada her tülü iddiamı kouyorum, senins sataşmak dışında koyabilecek neyin var?

    EDIT: 2,5 litrenin ve hatta 4,5 litrenin altındaki tüm değerlerin balon olduğunu, bu araçların gerçek tüketim değerlerinin ne olduğunu ben zaten en başında belirtmiştim. ama siz ne yaptınız bunu bildiğiniz halde eski meselelerden dolayı yine bir polomik içine giriştiniz. 4 litre madem bu kadar farazi bir sürüşte yakalanabildi ve paylaşıldı o zaman neden benimle 4ün altında yapamazsın yapta tebrik edelim gibi bir saçma iddaa içerisine girişiyorsun?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk1903besiktas -- 17 Ağustos 2017; 13:47:30 >
  • Yani necdetpek kardeşim mümkünse siz benim yazdığım mesajları ve paylaşımları görmezden gelin, çok rica ediyorum başkalarının adıylada konuşup, bana yanıt verme ihtiyacı hissetmeyin. belliki benden hoşlanmadınız, doğal olarak sizin bu tartışma ortamı yaratan mesajlarınızdan bende hoşlanmadım. çünkü biz sizinle bir tartışma ortamına girdiğimizde sonuçlandıramayız ve anlamsız bir çok kişiyi ilgilendirmeyen yorumlar çıkar ortaya, analtabiliyor muyum? eğer hala bir probleminiz veya ispatlayacağınız birşeyler varsa da buyurun özele gelin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk1903besiktas -- 17 Ağustos 2017; 13:53:22 >
  • fasson kullanıcısına yanıt
    evet otomatik değil, 115 HP ehdi 6 ileri manuel. fabrika tüketim değerleri eat6'dan daha fazla yaktığı söylenen bir araç farkeder mi? evet fabrika verileri doğru söylüyor bu araç eat6'dan daha fazla yakar, ama istendiğinde ve dikkatli kullanım yapıldığında eat6'dan daha az tüketim değerleri yakalanabilir.
  • Dancing Bear D kullanıcısına yanıt
    yazık tampona. içim gitti. milletin işi gücü yok.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bjk1903besiktas

    tartışmaya gerek yok diyorum, hala bir polomik içerisindesin. bir önceki mesajımı oku, icraat istiyordunuz buyurun size icraatın alası. kıvırmıyorum ehdinin fabrika değerlerinin daha yüksek olmasına rağmen 4ün altına inebileceğini söylüyorum ve ortayada her tülü iddiamı kouyorum, senins sataşmak dışında koyabilecek neyin var?

    EDIT: 2,5 litrenin ve hatta 4,5 litrenin altındaki tüm değerlerin balon olduğunu, bu araçların gerçek tüketim değerlerinin ne olduğunu ben zaten en başında belirtmiştim. ama siz ne yaptınız bunu bildiğiniz halde eski meselelerden dolayı yine bir polomik içine giriştiniz. 4 litre madem bu kadar farazi bir sürüşte yakalanabildi ve paylaşıldı o zaman neden benimle 4ün altında yapamazsın yapta tebrik edelim gibi bir saçma iddaa içerisine girişiyorsun?

    Keşke en önce "SİZ" li mi? "SEN" li mi konuşacağımıza karar versek.


    Tartışmayı başlatan ve bu hale gelmesine yol açan baştan itibaren "SİZ" siniz. (Efendilik bende kalsın ben siz demeye devam edeyim)

    Bir aracın yakıt ortalamasının yüksek olduğunu savunan düşünceye karşılık ortaya resimlerle belge koyan benim. Sadece laf üreten SİZ siniz. Ben ise ortaya belge koyuyorum. Bu araç tekrar yazayım ANKARA İSTANBUL arası yolda 444 km gitti ve 103 km ortalama hız tutturduğu halde 4 litre ortalama mazot tüketti diyorum. Daha ne belgesi olacak. Daha önce paylaştığım başka resimler de var merak eden incelesin. Örneğin İSTANBUL'dan ANTALYA'ya 708 km lik yolda 96 Km ortala hız ile 4.2 litrelik tüketim de paylaşmıştım. Bu da ortaya koyduğum başka bir şeydir.

    Az yaktıkların sayılmaz sadece çok yaktıkların geçerlidir tezini savunan SİZ siniz. Çünkü bu araba 5 litre yakar ve normali budur iddianızı sürekli tekrarlıyorsunuz. Ben de hayır, ben hiç bir zaman uzun yolda 5 litre görmüyorum diyorum. İddianızı da belgeleriyle çürütüyorum.

    2.5 litre yakarım diyerek ortaya çıkan sizsiniz. Ben kimseden bu araçların 2.5 litre yaktığını duymadım. Ben de böyle bir değere yaklaşamadım. Keşke 2.5 litre yaksaydı.

    Şimdi kalkmışsınız 2.5 litre hatta 4.5 litrenin altının balon olduğunu söyleyerek kendi tezinizi kendiniz çürütüyorsunuz. Buradan anlıyorum ki bırakın 2.5 litreyi, 4.5 litre bile sizin için bir hayal. Umarım bir gün ekonomik sürüş becerisi edinip, makul değerler görmeniz nasip olur.

    4.5 Litrenin altının hayal olmadığını kendi deneyimlerimle kanıtladığımı düşünüyor bu konuda hala aynı tekrar saçmalığına düşülmesi durumunda yanıt vermeyeceğimi ifade ediyorum. Şehirler arası yollarda hiç bir zaman 4.5 litrelerden fazla yakıt ortalaması ile karşılaşmıyorum ve hiç bir zaman da ortalama hızlarım 95 km lerden aşağılarda olmuyor. O nedenle genel olarak şunu söyleyebilirim. Bu araç benim kullanımım ile uzun yolda 4-4.5 şehir içinde ise 4.5-5.5 litre civarında yakıyor.

    Tartışma sırasında okumak zorunda kalan forumdaki arkadaşlardan üzülenler, kırılanlar veya bir şekilde alınanlar olduysa özür dilerim. Çok basit kanıtlanan bir konu da bile bu kadar uzayan tartışmalar ne yazık ki sinir bozucu da olabiliyor. Haklarınızı helal edin lütfen.

    308'ler candır.:) Şartlar uygunsa, doğru kullanılırsa performans ve ekonomiyi bir arada sunarlar.

    Hepinize kazasız belasız ekonomik sürüşler dilerim.

    Yeni mesajlar gelmiş bu arada, konu benim açımdan kapanmıştır. Kullandığım araç hakkında bilip bilmeden ve ortaya gerçek belgeleri koymadan "sallamalar" devam ettiği sürece yanıtlar da kaçınılmazdır. Herkese tekrar iyi günler dilerim. İsteyen beni layabilir.




  • 1. eskişehir-ankara rakımı yükselen yokuşlu yollarda ortalama 100 km üzeri hız ile 4litrenin altına inilebilir.

    2. anakra-eskişehir rakımı düşük ortalama 80-90 km/s ile 3 litrenin altına inlilebilir.

    aracın reel yakıt tüketim değeri ise aynı yollarda 110 km/s hızla sabitleyici ile gidildiğinde 5 lt civarında seyreder.

    yukarıdaki 2 maddeye, mümkün değil yapılamaz, yapta görelim diye iddialı söylemler içersinde olanlar varsa aynı yola çıkıp deneyebilirler, bu değerlere yaklaşıldığında ya da geçildiğinde, yapıalbilirliği zaten görülecektir.

    böyle birşeye inanmayan, aynı aracı kullanarak aynı araçla yola çıkar ve test eder ve doğru olup olmadığını görür. olmaz imkansız, yapta görelim tebrik edelim gibi gaz vermeye çalışan kişilerde ortaya bir iddia koyar ve yapılıp yapılamadığını koyduğu bu iddia karşılığında görür. buna cesareti olmayan, aynı yola aynı araçla çıkma imkanı olmayanda bilmediği, tanımadığı, kişiler hakkında yorum yapmaz.

    ben ekonomik sürüş yapmam, ne yaktığıyla alakam yoktur, çünkü 5-5,5 civarında yakacağını bilirim. ancak dikakt edildiği zamanda ise her aracın 1 lt daha az yakacağını, aşırı kasıldığında ise 2 litrelere yaklaşacağını çok iyi bilirim. ayrıca senin bolu-ankara yolunda nasıl dikkat ederek 4 litre yakaladığınında farkındayım. yazdığın şehir içi 5,5 litre değerin şehir içi olmadığınında farkıdayım.

    bende bir 308 kullanıcısyım ama olanı farklı şekilde göstermek yanlıştır. bu kişileri yanıltmaktan başka birşey değildir. amaç, aracın reel yakıt tüketim değerleri değilde, nasıl az yakılırın rekor denemeleri ise diyecek birşeyim tabiki yok. bunu yapan bir çok kişi her gün aynı yolda yeni bir rekor kırabilir. bu her araçta mümkündür, aynı ankara-eskişehir yolunda 1,4 dizelle 2,7 litre yakalamıştım, bu 308lede pekala yapılabilir. söylediğim, bu 308ler o kadar yakıyor, bu kadar az yakıyor denilmemesi gerekir. 308 lerin selefine göre ortalama bir yakıt tüketimi vardır, bazı araçlardan bir miktar az yaktığı söylenilebilir. bunu gerçek test yapanlarda doğrulamıştır, youtubeda videolarını açıp bakabilirsiniz. mesela 1,6 manuel golf aynı kulanımda aynı hızlarda, aynı yolda 308 manuelden daha az yakıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk1903besiktas -- 17 Ağustos 2017; 14:43:2 >




  • Atalarımız ne güzel söylemiş.

    "Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz" ya da " Lafla peynir gemisi yürümez".

    Anlayamayanlara anlayanlar anlatsın lütfen.:)
  • necdetpek kullanıcısına yanıt
    ben anladım anlamayan varsa da aşağıdaki linkteki ilk açıklamadan anlamını öğrenebilir, şair gibi atalardan alıntı yapmışsın ziya paşa helal olsun :)
    https://eksisozluk.com/ayinesi-istir-kisinin-lafa-bakilmaz--44081

    kimse alınmasın sözüm meclisten dışarı ekşi sözlükteki ilk açıklamayıda ben yapmadım. bu atasözünün anlamını tartışma ensasında söylenirse kibarca şu şekilde açıklayabiliriz:

    ağzı iyi laf yapan, ikna edici (ve hatta güven verici) konuşmalar yapabilen kişinin tartışmada geriye düştüğü, kendisine yandaş aramaya çalıştığı anlarda kullandığı süper atasözleridir bunlar. geçen haftalarda bir CEP sahibide sanırım mevlanadan alıntı yaparak şu atasözünü kullanmıştı. "Cahille sohbet etmek güçtür bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline"

    gelelim senin laf ebeliği yapmayıp bu işi nasıl çıkardığına. çok zorlanmadığını dikkat etmeden kullandığını söylemiştin değil mi? istanbul-bolu-ankara klima kapalı çokta zorlanmadan yapılabilir evet ama sadece bu yolda ve klima kapalıyken.

    o zaman şunu soralım, ben dikakt ederek kullandığımda bu 4 litrenin altını yakalayamaz mıyım? yakalayabilir miyim? yakalayabilirsem, neden mümkün değil yapta görelim gibi peynirimsi cümleler kuruyoruz. çık yola icraat yap o zaman, ya da çıkamıyorsan koy ortaya bir iddia ben yapayım, bu da klavyeden atmak dışında yapılabilecek bir icraattır. ama görüyorumki onada yanaşmıyorsun, benimle bir sorunun varsa özele gel diyorum, onuda yapmaktan acizsin. peki ben neden sana birşeyleri ispat edeceğim diye öğlen sıcağı klima kapalı pür dikkat araç kullanayım.

    EDIT: bir önceki mesajınıda okudum, hem uslupsuzca tartışma ortamı yaratıp konuyu uzatıyorsun, hemde herkesten kibar kibar özür diliyorsun. yani benim gözümde araçlarını anlamsızca savunan ve bu konuyu fütursuzca uzatan cep sahiplerinden hiç bir farkın yok. bu tarz sevimli görünmeye çalışan mesajlarla kendi tarafına çekebileceğin tek yandaşlarında sadece o kendini çok zeki ve uyanık sanan CEP sahipleri ve 308 araçların inanılmaz az yaktığını söyleyip duran, sürekli araçlarını her fırsatta öven ve sizin gibi kişilerle tartışma ortamına girdiğimden dolayı benden ve sizden zerre haz etmeyen kişiler olacaktır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk1903besiktas -- 17 Ağustos 2017; 15:19:56 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: efekan_02


    quote:

    Orijinalden alıntı: Dancing Bear

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-2015-subat-cikisli-kazasiz-21-bin-km-peugeot-308-469200953/detay/

    arkadaşlar aracım satılıktır.

    Memnun değil misiniz yoksa sık sık araç mı değiştiriyorsunuz.

    çok memnunum ama bir işe gireceğiz, dolayısıyla sermaye lazım. o yüzden satıyorum




  • quote:

    Orijinalden alıntı: bjk1903besiktas

    öncelikle burada başkalarının adına konuşmamak gerektiğini ve nasıl hareket edilmesi gerektiğin ben çok iyi biliyorum. bu başlık altında sizden fazla paylaşımım ve yardımlaşmam olduğu da apaçık ortadır. o başkaları dediğiniz bir kaç yandaş cep sahibinden başka bir şey değildir.

    ben cep araçlarla ilgili sadece gerçekleri paylaştım. söylediğim doğrudur veya yanlıştır, bunu kaldıramayan cep sahipleri de işte sizin gibi uzattı da uzattı.

    tarafsız olamadığınız, tarafsız bakabilenlerle aynı görüşe sahip olamadığınız için ve onların görüşlerine saygı göstermediğiniz için, bu meseleyi sürekli uzatarak araçlarınızın piyasası hakkındaki gerçekleri, alakasız olan söylemlerle ört bas etmeye çalıştığınızdan dolayı, konu bu kadar uzuyor ve tartışma diğer kullanıcılar için daha da çekilmez bir hal alıyor.

    daha önceki mesajalrda da görülebilir, ben ne zaman kapatmak istesem başka bir cep sahibinden yeni bir karşılık daha geldi. ne zaman konuyu bırakalım artık herkes söyleyeceğini zaten söyledi, sizlerde araçlarını savudunuz, artık tarafsız kişiler değerlendirsin desem, bir kaç durumun farkında olan tarafsız kişi dışında, yine sürekli cep sahipleri tarafından o öyle değil sen saçmalıyorsun, bu böyle gibi yanıtlar gelmeye devam etti.

    artık lütfen bırakında bu malı ve bu mal hakkında açılan ilanları, tarafsız, almayı düşünen kişiler değerlendirsin, malın sahipleri değil.

    konunun uzamasını istemiyorsanız, bana karşılık vermemeniz gerekir. veriyorsanızda gelecek yanıta tahammülünüzün olması gerekir. benim artık bu cep sahiplerinin seviyesiz davranışlarına tahammülüm kalmadığı ve konuyu dahada fazla bulandırmak istemediğim için birer birer engelliyorum.

    konuyu daha fazla uzatmak istemiyorsanız ve benden hoşlanmadıysanız, başkasının adıyla konuşmayı bırakıp beni bloklayabilir veya yanıt vermeyebilirsiniz, eğer bu mesajımın arkasından bir yanıt daha verirseniz ben başlığın daha fazla kirlenmemesi, tartışmayı daha fazla bulandırmamanız ve gereksiz sataşma mesajlarınızı görmemek için sizide bloklamak zorunda kalacağım.

    Uğraşıp eski mesajlarinizı alintilamayacagim, ancak takip edenler sizin cep ler ile ilgili yazdiklarinizi biliyor.

    İlk söylediğiniz, bu araçlar sorunlu yada kalitesiz, ikinci kalite üretim oldukları idi. Yada bu anlama gelen ifadelerdi. Arkadaşlar buna karşılık araçların fabrikadan Allure olarak çıktığını ispat ettiler.



    Bundan sonra yazdıklarınızı fiyat mevzusuna getirdiniz. Göreceli bir konu olup , isteyenin kendi malına istediği fiyati biçeceğine, alanında istediği fiyatı belirtebilecegine inandığım için o mevzuda bir şey söyleyemem.



    Bir cep sahibinin sacmalamasi mesajjniza katılmamak mümkün değil. Ancak kacirdiginiz nokta bunu sadece o cep sahibi yapmıyor, sahibinden de bu tür saçmalıklar alabildiğine var. Bunu genele yaymanız bence hata.



    Yakıt mevzusunda ise, zevkten uzaklaşarak ekonomi odaklı surdugunuzde dediğiniz gibi ort.tuketimler mutlaka düşer. İlk bakımdan sonra uzun yol ortalaması 4.5 ltnin üstü olmaması gerekir. Sizin aracınızla aynı motoru kullanan görece daha ağır cmax im ile tüm uzun yol maceralarımda 4.5ltnin üstünü görmedim desem yeridir. 308 de de, ehdi olsun, bluehdi olsun, 4.5lt çok rahat yakalanır diye düşünüyorum. Dikkat edilirse 4lt lerde kesinlikle hayal değildir.



    Şu polemik mevzusunda ise;

    Alıntıladığım mesajda mevzuyu cep sahipleri uzatıyor demişsiniz. Geriye doğru döndüm, sizin cepler ile ilgili , benim yeter dediğim mesajinizin öncesine baktım ama size uzunca bir süredir kimse cep ile ilgili birşey yazmamış. Hâlâ cep sahipleri uzatıyor diyorsunuz.

    Rica edicem, sizinde söylediğiniz gibi anlayan anladı, bloklasakta konu kirleniyor, birşey paylaşacak olan da paylaşmıyor. Konu amacı olan bilgi vermekten uzaklaşıyor.

    Herkes memnun arabasından, koltuk paylaşımı gibi paylasimlarinizin devamı dileğimle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bana bir kaç tane beyaz CEP fotoğrafı verebilir mi bir CEP sahibi, iç mekandan ve dışarıdan düzgünce çekilmiş fotoğraflara ihtiyacım var, var mı böyle iyi yürekli birisi :) araçlarınızı değerinde satmanıza yardımcı oalcağım. karşılıklı sevap işleyeceğiz.

    ilana yazacağım mesajıda buldum:

    Araçla ilgilenenler mesaj yoluyla ulaşırsa kısa sürede dönüş yaparım. Herhangi bir aciliyetim yok, geçen yıl 72ye aldım, 72'ye satıyorum. Az da olsa pazarlık payım vardır.

    CEP araçları siz geçen yıl ne kadara almıştınız söyler misiniz? Dolardaki artışları ve aracın yıpranma payına yönelik değer kaybını hesaplayacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk1903besiktas -- 17 Ağustos 2017; 16:13:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bjk1903besiktas

    ben anladım anlamayan varsa da aşağıdaki linkteki ilk açıklamadan anlamını öğrenebilir, şair gibi atalardan alıntı yapmışsın ziya paşa helal olsun :)
    https://eksisozluk.com/ayinesi-istir-kisinin-lafa-bakilmaz--44081

    kimse alınmasın sözüm meclisten dışarı ekşi sözlükteki ilk açıklamayıda ben yapmadım. bu atasözünün anlamını tartışma ensasında söylenirse kibarca şu şekilde açıklayabiliriz:

    ağzı iyi laf yapan, ikna edici (ve hatta güven verici) konuşmalar yapabilen kişinin tartışmada geriye düştüğü, kendisine yandaş aramaya çalıştığı anlarda kullandığı süper atasözleridir bunlar. geçen haftalarda bir CEP sahibide sanırım mevlanadan alıntı yaparak şu atasözünü kullanmıştı. "Cahille sohbet etmek güçtür bilene, çünkü cahil ne gelirse söyler diline"

    gelelim senin laf ebeliği yapmayıp bu işi nasıl çıkardığına. çok zorlanmadığını dikkat etmeden kullandığını söylemiştin değil mi? istanbul-bolu-ankara klima kapalı çokta zorlanmadan yapılabilir evet ama sadece bu yolda ve klima kapalıyken.

    o zaman şunu soralım, ben dikakt ederek kullandığımda bu 4 litrenin altını yakalayamaz mıyım? yakalayabilir miyim? yakalayabilirsem, neden mümkün değil yapta görelim gibi peynirimsi cümleler kuruyoruz. çık yola icraat yap o zaman, ya da çıkamıyorsan koy ortaya bir iddia ben yapayım, bu da klavyeden atmak dışında yapılabilecek bir icraattır. ama görüyorumki onada yanaşmıyorsun, benimle bir sorunun varsa özele gel diyorum, onuda yapmaktan acizsin. peki ben neden sana birşeyleri ispat edeceğim diye öğlen sıcağı klima kapalı pür dikkat araç kullanayım.

    EDIT: bir önceki mesajınıda okudum, hem uslupsuzca tartışma ortamı yaratıp konuyu uzatıyorsun, hemde herkesten kibar kibar özür diliyorsun. yani benim gözümde araçlarını anlamsızca savunan ve bu konuyu fütursuzca uzatan cep sahiplerinden hiç bir farkın yok. bu tarz sevimli görünmeye çalışan mesajlarla kendi tarafına çekebileceğin tek yandaşlarında sadece o kendini çok zeki ve uyanık sanan CEP sahipleri ve 308 araçların inanılmaz az yaktığını söyleyip duran, sürekli araçlarını her fırsatta öven ve sizin gibi kişilerle tartışma ortamına girdiğimden dolayı benden ve sizden zerre haz etmeyen kişiler olacaktır.

    Mevlana'dan bahseden arkadaş güzel teşhis koymuş. Aynen katılıyorum. Ata sözlerimize gösterdiğin ilgi de gözlerimi yaşarttı.

    Üslup konusunda ise sadece saçmalamaktan öteye gidemeyen biri olarak kimseye akıl verecek durumda değilsin. Sadece zik zak yapıp, boş laf üretmeye devam et.

    Ne de olsa insan oğludur diyerek değer verip yanıt verdiğim için de saçmalama dozunu daha fazla arttırmana gerek yok. Zaten hali hazır da yeterince batmış durumdasın.


    Şunun altına inerim bunun daha da altına inerim gibi zırvalamalar yerine ortaya bir tane de resim koy da görelim. Yok hazret işi yokuşa sürüp kaçacak ya iddialar icad ediyor.:)


    Tek bir icraatın yok hala çene yarıştırıyorsun. Ben yapabildiğimi zaten paylaşmışım. Ama kalkıp hala icraat yap diyebiliyorsun. Utanma da yok.

    Sen kimsin ki seninle sorunum olsun. Sorun olan sensin sadece. Kendi söylediklerini kendisinin çürüttüğü bir zavallıya bundan daha fazla değer vermenin bir anlamı yok. Hayatını boşa geçirmiş, yapmadklarını hep yapacakmış gibi hava atmaktan bir adım ötede icraatı olmayan bir zavallıya yapabileceğim en fazla iyiliği yaptım. Kırıntı zekası varsa artık kendisiyle yüzleşir bu konudan bir şey üretip bir adım ileri gitmeyi becerir.

    Ne yalan söyleyeyim hiç mi hiç umut yok sende bebem.


    Bütün dileklerinin 2 katını en derin saygılarımla sana dilerim... Artık BAN'lısın. Gürültü kirliliğini engelliyorum.




  • Vay canına forum temizlendi bir anda..
  • necdetpek kullanıcısına yanıt
    oh beee rahatladık valla :) neyse şu an cep araçlarla ilgili çeşitli icraatlar gerçekletiriyorum. senin istediğin testi ne şekilde, hangi koşulda yapacağımı açıkladım. 5ltlik ortalama klima açık normal tüketim değerimi döndüğümde koyacağım, rahat ol ama üslupsuzca istediğin icraat için önce bahis yapacak birini bul ondan sonra bakarız :) bana karşı bir icraat gösterki bende kılımı kıpırdatayım.

    aracın beyazsa bana bir kaç fotoğraf gödner mesela bu da bir icraattır. benim için birşeyler yap ki bende senin isteğinle uğraşayım. tanımadığım birinin gazıyla çalışmıyorum, kusura bakma.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjk1903besiktas -- 17 Ağustos 2017; 16:31:10 >
  • necdetpek kullanıcısına yanıt
    Necdet hocam Türkçe versiyonunun numarası nedir? İnternetten apk olarak mı indirdiniz, kendisi Google Play veya Apple Store' dan mı güncelledi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cliff_26

    Necdet hocam Türkçe versiyonunun numarası nedir? İnternetten apk olarak mı indirdiniz, kendisi Google Play veya Apple Store' dan mı güncelledi?

    Evet, google playden indirdim türkçesini. Versiyonuna nereden bakacağımı bulamadım şu anda. Yerini biliyorsanız söyleyin, oradan bakarım. Ama yeni yüklediğim için büyük olasılıkla sizinkinden farklı bir versiyon değildir.

    Telefonum android olduğu için Apple Stordan indirilen IOS versiyonu hakkında bilgim yok. Ama Samsung kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor şimdilik. :)






    "Temiz forum temiz ortam" :)
  • cliff_26 C kullanıcısına yanıt
    Versiyonu buldum. Telefon ayarlarından uygulama yöneticisi içinde görülebiliyormuş.

    Versiyon: 1.8.2 olarak görülüyor.
  • cliff_26 C kullanıcısına yanıt
    Ben aptoide üzerinden indirmistim sorunsuz kullanıyorum.telefonum lg g5

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamamdır, teşekkür ederim arkadaşlar. Ben de bir indirmeye çalışayım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cliff_26 -- 17 Ağustos 2017; 17:13:4 >
  • 
Sayfa: önceki 902903904905906
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.