Şimdi Ara

Yeni Peugeot 308 (2014 sonrası - Ana Konu) (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
30.925
Cevap
284
Favori
1.659.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeni 308 motor bakımından iyi bir hale getirilmiş sanırım fakat kullanım açısından bence büyük sıkıntıları var. Araç içini sakinleştirmek adına bütün fonksiyonel tuşları dokunmatik ekranda toplamak bence hiç akıllıca değil.

eğer iç tasarımı kullanışlı olsa idi 10 numara bir araç olacakmış.

ama pejo yine herseyi tam yapmamakta ısrarcı.

Lenovo IdeaPad Y570
    CPU: Intel Core i5-2430M || RAM: 6GB DDR3-1333MHz || HDD: 500GB WD Scorpio Blue || GPU: 2 GB nVidia GeForce GT 555M GDDR5
    Display: 15,6" HD LED Backlight || Speaker: 2.0 JBL with SRS Premium Sound || ODD: DVD Super Multi || OS: Windows 7 Home Basic SP1 64-bit
  • Yine aracı satmamak için ellerinden geleni yapıyorlar.bazı firmalar sıfır faiz kozunu oynarken bunlar dizelde sıfır faiz yapıp herkesin merakla beklediği versiyonu hiçbir kampanya yapmadan sürüyorlar.güzelim aracı resmen bitirdiler.aylık satış adeti 100-150 arasında sürünür.gerçekten çok yazık.bayilerde durumun farkında ama inanılmaz kötü bir üst yönetim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icemy -- 17 Ekim 2014; 23:19:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babıesrar82

1.16 nasıl gidiyor hocam bu arada? memnunsun inşaallah ?

Çok şükür.araçtan çok memnunum.teşekkür ederim.tek sıkıntı işimle ilgili daha basit bir araca ihtiyaç duymam.208 bu işi görüyordu ama aile aracını iş aracından ayırmam şarttı.

2011 Cruze Ls Plus A/T 1.6
  • babıesrar82 B kullanıcısına yanıt
    Eyvallah.daha güzelini alırsın inşallah

• arkadaşlar özellikle 1.2 PureTech 130 hp EAT6 motor performansı ve yakıt tüketimini çok merak ediyorum. dedikleri gibi 1 depo ile max 1800 km'lere varan menziller elde edilir mi ? ben ortalama 1100-1200 km bile razıyım.

Orijinalden alıntı: karakabus_

arkadaşlar özellikle 1.2 PureTech 130 hp EAT6 motor performansı ve yakıt tüketimini çok merak ediyorum. dedikleri gibi 1 depo ile max 1800 km'lere varan menziller elde edilir mi ? ben ortalama 1100-1200 km bile razıyım.

Bütün mesela bu aslında bizde 1200 km razıyız dizelin tasarrufuz benzinin sessiz ve atikliği bir an önce testleri yapılsada görsek.
    - 2005 Citroen C4 VTS 2.0 16V 180HP
  • Yeni 1.2 etg6 baslangic fiyati nedir ? Mobilden goremedim.

• virtue28 kullanıcısına yanıt
    active 67100
    allure 72100

Orijinalden alıntı: icemy

active 67100
    allure 72100

Dizel fiyati olmus resmen. Baslangic fiyati 1.2 nin 55 liraydi bildigim. Aylik 3-5 tane satarlar artik, yeter gider...

Orijinalden alıntı: virtue28

quote:

Orijinalden alıntı: icemy

active 67100
    allure 72100

Dizel fiyati olmus resmen. Baslangic fiyati 1.2 nin 55 liraydi bildigim. Aylik 3-5 tane satarlar artik, yeter gider...

maalesef beklentinin üstünde fiyat geldi
    az yakıyor, kalitesi düzelmiş, sessizleşmiş deniyor.. ama bir kullanıcı direksiyon sisteminden şikayetçi, daha baskı balatasının bir öncekiler gibi 30-40 binde bitip bitmeyeceği belli değil.. 1.2 turbo motor teknik olarak çok başarılı, kars a 3.2 de yakmış olabilir, fabrika verisi 3.9..
    arabanın bu değerlerini bugünkü gazete ilanında görünce şaştım kaldım vay be dedim ama golf te 1300 kg dan 1200 e düştü herhalde bu araba da 1200 kg vardır dedim. az önce broşürlerini indirip görünce şaştım kaldım. araba 1090 kg.. teknoloji arabayı hafifleterek az yaktırmada değildir diye düşünüyorum.. yine teknik olarak son hızı 210 km.. sonuçta araba 130 bg..ama bu araba 160 ı geçince eğer otobanda değilseniz yerden havalanır.. otobanda bile güvenemem doğrusu. demir olması gereken yürüyen aksamda birçok yeri alüminyumdan üretmişler hafifletmek için, inşallah yeteri kadar binişi de sağlam olup, ileri km lerde sorun çıkarmaz.
    C sınıfı bir araç bu kg da olmamalı. minicik hyundai i10 bile en hafif haliyle 1064.

ilk 301 görünce dokundum arabaya avm de teneke mi bu dedim, eve gelince bir araştırdım araba 990 kg.. iyi dedim modern broadway olmuş. bu arabada turbonun ağırlığı ile 100 kg daha ağır. sonuçta kasa fazla ağır değil yani..

güzel ş.içi arabası olur.. ucuzda değil hani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mdmrx -- 21 Ekim 2014; 21:52:45 >

dune pro 4k

philips 55" 7502 4k tv

• icemy kullanıcısına yanıt
    Bayiler de biraz ses çıkarsın

Gerekirse kazan kaldırsınlar

Avrupa'da deli gibi satıyor.

Orijinalden alıntı: Thomassee

208 göz göre göre harcandı.

Avrupa'da deli gibi satıyor.

Satar çünkü çok iyi araba.ki düşün tek kavrama ve atmosferik benzinli satılıyor.düşünsene eat6 yı thp 110 ve 92 e-hdi ye monte ettiklerini.avrupada lider olur.
    Kısılan opsiyonlar ve yanlış fiyatla çok kötü harcadılar burada.
    Bu Fransızlar demiyorlarmıki yahu bu araba Avrupa'da bu kadar satarken siz bir yılda rakibinizin 1-2 ayda sattığını satıyorsunuz diye

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.