Şimdi Ara

Yeni Peugeot 307 sahipleri buraya!! (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
8
Favori
106.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    5 yıldır severek kullandığım aracımı satıyorum, forumdan biri almayı düşünürse bilgileri aşağıdadır.

    Yer: Ankara

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-2004-peugeot-307-lpg-li-166.000-km-504571932/detay/
  • arkadaşlar iyi akşamlar konuyu hortlatıyorum ama 2006 model makyajlı kasa comfort paket bir 307 almayı düşünüyorum. otomatik vites lpgli yaklaşık on bin km önce takılmış şu an 113 binde. makyajsız kasaların sorunlu olduğunu biliyorum, bu durum makyajlı kasalar için de geçerli mi yoksa nispeten sorunları çözüldü mü? selenoid valf sıkıntısı bunlarda da mevcut mu? makyajlı kasa kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: subasi66

    arkadaşlar iyi akşamlar konuyu hortlatıyorum ama 2006 model makyajlı kasa comfort paket bir 307 almayı düşünüyorum. otomatik vites lpgli yaklaşık on bin km önce takılmış şu an 113 binde. makyajsız kasaların sorunlu olduğunu biliyorum, bu durum makyajlı kasalar için de geçerli mi yoksa nispeten sorunları çözüldü mü? selenoid valf sıkıntısı bunlarda da mevcut mu? makyajlı kasa kullanan varsa yorumlarını bekliyorum.

    kardeş ben aldım 307 2005 model XT 2.0 motor otomatik 115 bin kmde iken aldım. şimdi 116 binde. çok güzel harika bir araba. şanzımanda sıkıntı yok aldığımdan beri. rahat konforlu seri araba. korkma al diyebilirim.
  • Bende 7 ay once 2006 1.4 comfort mavi renk aldim vallaha su ana kadar pek muhim sıkıntısını gormedim. Kız gibi araba. Satmayı düşünmüyorum. İci de çok geniş. Tavan yüksek. Hele 113 bindeyse kaçırma

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba, 3008 aracıma yanlışlıkla getirttiğim lcd turuncu ekranı elden çıkartmak istiyorum ekran benim aracın menüsünü tam olarak karşılamıyor aracıma taktım sorunsuz olarak çalışıyor ancak 3008 lerin menüsünü tam olarak karşılamadığını farkettigim için geri çıkarttım ürün şudurhttps://m.tr.aliexpress.com/item/32779288484.html?pid=808_0011_0109&spm=a2g0n.search-amp.list.32779288484 hiç bir sorunu yoktur satın alma tarihine dair bilgileri içerir ekran görüntüsü ayrıca gönderilebilir, profilimi inceleyenler 3008 sahibi olduğumu görebilir.

    Aldığım fiyata vereceğim ilgilenenler özelden mesaj atabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mrb.

    Uzun araştırmalar ve incelemelerden sonra aracımı satıp 2007 otomatik lpg li 307 comfort makyajlı alıyorum.

    araç hakkında bildiğiniz paylaşmak istediğiniz herşeye açığım. Aracı tanımam konusunda bildiğiniz tavsiyeleri bekliyorum.



    Özellikle bu modelin donanımı, gizli özellikleri ve şanzımanı konusunda neker tavsiye edersiniz.

    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhaba,
    geçen ay 2006 model 307SW 1.6 110HP dizel arabamı aldım. arabam avrupa versiyonu. Orta konsolda navigasyon ekranı var. vitesin önünde de küçük ekran var. Bu akşam arabanın kilidini açtım anahtarı çevirdim elektrik geldi. Breaking system faulty yazısı çıktı vitesin önündeki küçük ekranda. Bu ekran normal 307lerde orta konsoldaki ekran. dıt dıt dıt diye yüksek sesle ötmeye ve araç içi ışık yanıp sönmeye başladı. anahtarı çıkardığımda ses ve ışık hareketleri devam ediyordu fakat gösterge ve radyo ışıkları kapandı. aynı zamanda sanki arabanın kilidini açıp kapatıyor gibi ya da kapı açık kalmış da sürekli kilitlemeye çalışıyormuş gibi bir ses geliyordu. anahtarı yeniden takıp elektrik vermeye çalıştığım da tepki yok. arabayı çalıştırmak için anahtarı çevirdiğimde de tepki yok. kumanda ile arabayı kilitleyip açamıyorum. anahtar ile de sadece sürücü kapısını kilitleyebiliyorum. sorunu yaşayan ve çözüme ulaşan varsa cevap yazarsanız sevinirim.
    başka bir akü bulup değiştirip çalıştırmayı deneyeceğim. ama bu hata başıma bela açmadan kesin çözüme kavuşturmak istiyorum.
    ayrıca izmirde motor ve elektrik bakımları için tavsiye edilecek ustalar varsa onları da belirtebilirseniz sevinirim. özellikle bilgisayara bağlayabileceğimiz bir yer olması tercihimdir.
    teşekkürler.




  • 2006 307 SW (5 koltuk) için bagaj havuzu ve 3d paspas takımı arıyorum. Genelde hb model için satılıyor. Uygun olanları bulabileceğim bir site önerir misiniz?

    Araç park halindeyken farlar hareket halindeyken ki haline göre daha fazla aydınlatıyor.

    Ayrıca arka sileceğe biraz oynattığımda (araç çalışmıyorken hatta anahtar bile kontakta değilken) bazen kendi kendine çalışıyor.

    Bu sorunlar nasıl çözebilirim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EneSerhat -- 13 Ekim 2018; 12:31:6 >
  • 307 aracimda şu kaçağı var iki gündür bu gün sabahtan 8.30 açacak usta saat 10 olmuş ordayim burdayım kızdım başka ustaya gittim ariza tespit ettik 250 tl işçilik trigger devirdaim sokulecek vs istedi salı gel yogunum peki isim halolsun başka usta anlat durumu 350 tl çarşamba gel kızdım irem otaya int dursun usta met ediliyor geçerken uğradım ariza tespit edeceğim üst kapak vs 1000 veya 1500 tl bakmam lazım ustaya diyorum ki ariza tespit edildi conta deyiscek işçilik uzun ne alırsın sen ahmet e git mehmet e git felan laflar şimdi gariplik bendemi conta 10 tl işçilik peki ne hakkı ise şoför tarafı su kacagim var adama diyorum ki surdan ariza tabi salaga yatiyor bu açıp bakıyor orayı 100 tl arkadaş kartalda usta 30 tl yapıyor sende 50 al yok olmaz peki abi kapat kalsın yaw zaten acmssin 1 saat dahi işin yok ben günlüğü 66 tl asgari ucret ile çalışıyorum velhasıl usta tavsiyesine açığım uzun oldu tsk okuduğunuz için iyi geceler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 307 hdi sipop kapağı yag kaçırır mi usta direk sibop kapağı değişecek Bir ustada sivi conta üst kapak sokulecek diye bakıp fiyat verdi üst kapak diyen 700 tl sibop kapağı diyen usta malzemeyi al 70 tl ücret dedi aracimin üstünde yag var nasi karar verip inanacagiz yani üst kapak vs yapildi zaten iyi akşamlar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.