Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008/E 3008-(2024 MODEL) (53. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.045
Cevap
71
Favori
88.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dediğiniz gibi ilerliyorum şu an serviste baktırıp son durumu iletecekler, öyle alacağım. Bakalım ne çıkacak ya da çıkmayacak. Çok teşekkürler cevaplar için, kolaylıklar. @WDStyle @concordet72

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ezio Auditore -- 12 Kasım 2025; 16:6:7 >
  • Merhabalar 1.2 hybrid kullanan arkadaşlara bir sorum var 2024 eski kasa 1.2 hybrid aracım var,Aracım sabah ilk çalıştırdıktan sonra yaklaşık 10-20 saniye sonra elektrikli aküye geçiyor,Buraya kadar herşey güzel.Yanlız aracı ilk çalıştırmamla benzinli motor ilk çalıştıktan sonra sanki yağlanma olmamışçasına takır takur homojen olamayan sesler geliyor,tabi bu sesler çok çabuk 5-10 saniye içinde kayboluyor biraz gidince veya kısa sürede sizde ilk çalıştırmada zincir yada metal sürtme sesi ne olduğunu anlayamadığım takır tukur sesler benzer homojen dağılımda olmayan sesler duyurmusunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

o sesler normal,ilk çalıştırmada takır tukur garip sesler oluyor sonra kesiyor

Benim araçta sanırım biraz fazla yada ben taktım.Çok araştırdım bu konuyu doğru düzgün kimse bahsetmemiş bile 2024 model bir aracı bu şekilde ilk çalıştırma sesinin hoş olmaması kimseyi rahatsız etmemiş olması bana biraz tuhaf geldiği için benim aracımın sesleri beni rahatsız etti sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.