Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 3008 ANA KONU (892. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
14 Misafir - 14 Masaüstü
5 sn
62.449
Cevap
638
Favori
2.483.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
29. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 890891892893894
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Delpo41 kullanıcısına yanıt
    Hocam ülkede olmaz diye birşey olmaz.Herşey mümkün

    Satışlar tahminime göre 2017 de otomobil bazda %5-6 civarı düşüşle tamamlayacak.Bireysel alımda bu oran biraz daha yüksek olacaktır.Önümüzdeki sene zaten yüksek olan fiyatların model yılı olarak artması ve MTV oranının yükselmesiyle satışlar dahada düşecektir.Bunun yanında 2018 in seçim yılı olacağını düşünüyorum.Bu şartların ötv de düşüşe neden olacağını sanıyorum.Tabi söylediklerim tahminden ibaret.Olmazsada aracımla devam ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rubella_Rubella

    Arkadaşlar merhaba,

    Ankara da yaşıyorum havalar soğudu sabahları arabanın her yeri malum don oluyor.

    Şu şekilde bir sorunum var. Aracın silecekleri nerede ise 30 dk falan araç ısınmış olmasına rağmen su atmıyor ki içinde -30 derece kışlık su dolu olmasına rağmen acaba uçlarımı donuyor diyeceğim donsa bile belli bir süre sonra araç ısınınca açılması lazım böyle bir sorun yaşayan var mıdır? Varsa nasıl bir çözüm üretiyorsunuz teşekkür ederim. Aracım active sportback

    Bence püskürtme uçları donuyordur. Benim aracımda da olmuştu(jetta).
  • Arkadaşlar 3008'in hiçbir paketinde koltuk ısıtma yoktu değil mi? Sadece Nappa Derili koltuklarda var ısıtma fonksiyonu...
  • toes T kullanıcısına yanıt
    Hocam kisa ve bilgili net bir yazi tesekkur ederim. Benim arac siyah. Kaplattirmayi dusunuyorum ancak guvenilecek kaliteli bir kac yer bulup arastirmak gerekli.



    Ufak tefek seyleri dediginiz gibi hem engeller hem de sökülebilir olmasi zararsiz sekilde onemli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Triple-X

    Arkadaşlar 3008'in hiçbir paketinde koltuk ısıtma yoktu değil mi? Sadece Nappa Derili koltuklarda var ısıtma fonksiyonu...

    allure pakette de var..
  • Beyler 3008 GT Line almayı düşünüyorum fakat şöyle bir durum var 2017 başlarına göre fiyatlar epei artmış. Bende arabayı engelli indiriminden alacağım için 5 yıl satamayacam. Sizce 5 yıl sonra arabayı satmak istersem model yılının 2018 veya 2017 yılı olma konusunda ne gibi kar zararım olur. 202bin TL liste fiyatlı fakat kdv nin yarısı bizden kampanyası ve ekstra indirimle araç 182,4bin TL den engelli araç olarak 114bin TL'e gelecek. Kafamdaki soru şu 2018 ocak ayında bana 120bine denk gelsede sattığımda 6bin daha pahalıya aldığım aracı 10-15bin daha pahalıya satabilirmiyim. Gördüğüm kadarıyla ilk açıklanan liste fiyatı 2017de 130küsür bin TL civarındaymış. Yani iki araçta 2017 5 yıl sonra ilk alanın karı diğerine göre daha karlı olacak. Bu yüzden sizce 2018 mi almalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blllade B kullanıcısına yanıt
    2017nde 130 bine Gtline hiç olmadı. Otv öncesi 2016i Lansman fiyatı 134 bin tl idi..

    Diğer yandan, yaptığınız hesabı anlayamadım açıkçası :) amacınız engelli indirimi ile bir araç almak ise, nasil Bir kar zarar hesabı ihtiyacınız oluyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SeniorAwesome

    Hocam kisa ve bilgili net bir yazi tesekkur ederim. Benim arac siyah. Kaplattirmayi dusunuyorum ancak guvenilecek kaliteli bir kac yer bulup arastirmak gerekli.



    Ufak tefek seyleri dediginiz gibi hem engeller hem de sökülebilir olmasi zararsiz sekilde onemli.

    Rica ederim, iyi ve sağlıklı günler dilerim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blllade

    Beyler 3008 GT Line almayı düşünüyorum fakat şöyle bir durum var 2017 başlarına göre fiyatlar epei artmış. Bende arabayı engelli indiriminden alacağım için 5 yıl satamayacam. Sizce 5 yıl sonra arabayı satmak istersem model yılının 2018 veya 2017 yılı olma konusunda ne gibi kar zararım olur. 202bin TL liste fiyatlı fakat kdv nin yarısı bizden kampanyası ve ekstra indirimle araç 182,4bin TL den engelli araç olarak 114bin TL'e gelecek. Kafamdaki soru şu 2018 ocak ayında bana 120bine denk gelsede sattığımda 6bin daha pahalıya aldığım aracı 10-15bin daha pahalıya satabilirmiyim. Gördüğüm kadarıyla ilk açıklanan liste fiyatı 2017de 130küsür bin TL civarındaymış. Yani iki araçta 2017 5 yıl sonra ilk alanın karı diğerine göre daha karlı olacak. Bu yüzden sizce 2018 mi almalı

    Arkadaşım nasıl ince bir hesap yapmışsın öyle.Dört bilinmeyenli denklem sorusu gibi olmuş.Okuyan da ülkenin geleceği buna bağlı zanneder.
    Alacağın bir araba, altıda üstüde bir araba.Üstelik önümüzdeki yıllarda neler olabilir bu forumda bilen olmaz herhalde.
    Bu soruları bilse bilse ekonomi bakanlığı yetkilileri bilir.O da bir ihtimal.
    Ben fikrimi söyleyeyim siz paranızı bir yatırım aracına bağlayın.Hangi arabayı alırsanız alın zarar edersiniz.




  • ahmtıl kullanıcısına yanıt
    Teknik broşürdeki özelliklerde koltuk ısıtma özelliğini göremedim. Sadece nappa derinin açılımında ısıtmalı koltuk olarak geçiyor.

    GT-Line kullananlardan net bilgi alabilir miyim? Kesin var mı koltuk ısıtma?
  • blllade B kullanıcısına yanıt
    ÖTV muafiyeti ile araç alımına 1 Ocak 2018 itibariyle sınırlama getirileceğini bilmiyorsunuz herhalde. Vergili fiyatı 200.000 TL'yi geçmeyen araçlar motor gücü fark etmeksizin alınabilecek diye biliyorum. Yani bu durumda 2017 model bir GT-Line bile alamayacaksınız. Bence bu kadar ince hesaplar yapmak yerine elinizi çabuk tutmaya bakın...
  • Triple-X T kullanıcısına yanıt
    benim aracım allure+ ep aracımda ısıtmalı koltuk var gtline dada var
  • Alpin 5 lerde taktırdığımdan beri 70-80 kmh hız üzerinde içeri uğultu alıyor.

    Primacy lerde kesinlikle böyle birşey yoktu, yenidir diye ses etmedim ama 15 gün geçti çok bir azalma yok.

    Normalmidir sizce ne dersiniz? Balanslımı taktı lastikçi onu bilmem tabi.



    Bu arada piyasada otomatik bagaj takan firmalar 3008 e de el atmışlar kumandadan ve içerden tuşla takıyorlar.

    Garantiyi muhtemelen etkiler biten arkadaşlara duyrulur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Esk-3008 -- 9 Aralık 2017; 12:14:5 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. 2017 gtlıne aracımı 6 ay kullandıktan sonra seramık uygulama yaptırmaya karar verdım. izmir kahyaogulları servste motor koruma vınıl koruma koltuk koruma govde altı ses yalıtım ve seramık uygulaması ıcın anlastık. Fakat aracı almaya gıttıgımde arac seramık uygulaması yapılmıs gıbı degıldı. koltuklar ve vınıl koruma dıye spreylerı sıkıp bırakmıslar leke lekeydı heryer. Orada soylenıp cıkıp gıttım. Baska uygulama yapan yerde bır arkadasıma rastladım ve tek tek kontrol ettı. fakat ne seramık yapımıs ne motor koruma nede dıgerlerı. boya koruma gıbı bırsey yapılmıs seramık dıye bana yedırılmeye calısıldı. Musterı hızmetlerı bolumunden Emel hanımla gorustum ve para ıadesı ıstedım. Sağolsun yardımcı oldu ve butun uygulama tekrardan yapılacagı sozu verıldı. Dun aracı aldım daha ozenlı yapılmıstı bu sefer. Ama sımdı daha buyuk bır sorunum var. arka far ve pıano black kısımlarda asınma gıbı bırseyler olusmus yer yer. parlaklıgı gıtmıs ve beyazlasmalar olusmus. Tekrar servıse gıdecegım pazartesı gunu. Fakat bu lekeler cıkabılecek bırsey degılse ve asınmalar olusmussa nasıl bır yol ızlemelıyım? Bunlar nasıl cozume ulastırılır yardımlarınız beklıyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Triple-X

    Teknik broşürdeki özelliklerde koltuk ısıtma özelliğini göremedim. Sadece nappa derinin açılımında ısıtmalı koltuk olarak geçiyor.

    GT-Line kullananlardan net bilgi alabilir miyim? Kesin var mı koltuk ısıtma?

    ben kullanıyorum gt line değil..allure paket..nappa deri döşeme değil..kumaş deri..
  • Triple-X T kullanıcısına yanıt
    Gt line serisinde sürücü ve ön yolcu koltuk ısıtma var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dönis D kullanıcısına yanıt
    Kahyaoğlu'nda bu işlerin yapıldığı kısımda kesinlikle sıkıntı var. Ben de söylediğiniz ürünleri yaptırmak için ismi Abdurahman idi galiba müşteri temsilcisi ile görüştüm. Anlaştık fakat önce black kısımlarda bir iki kılcal çizik vardı onlara bir şey yapabilir misiniz dedim. Yaparız dediler yapmaz olalardı. Camların ve üst tavanın kenar plastiklerini ağartmışlardı ve çözümünü bulamadık. Ben de seramik kaplama falan yaptırmadım. Güvenilir gelmedi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dönis D kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bu gibi uygulamalar sadece para tuzağı.bir ise yaradığı yok.ayrıca illaki yaptiracaksaniz yapan firmalar var onu bulun ve o firmaya yaptırın.

    Bayilerde dışarıdan bu firmaları çağırıp yaptırıyor.

    Eksik techizatla gelebiliyor üstelik.kendi yerinde olsa tüm ekipmanı var.

    Daha ilginç olan 3-4 liraya yaptıracağın şeyi bayiye 10 liraya yaptiriyorsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün gaz pedalındaki titreşimle beraber -direksiyon mili oluyor heralde direksiyonu yürüyen aksama bağlayan konunun uzmanı değilim- direksiyon milinden de titreşim geldiğini hissettim. bu forumda konuşulan direksiyon titremesinden farklı. direksiyon sanki sağa sola değilde içten cep telefonu titremesi gibi hafif şiddette gaz pedalı ile birlikte titredi. ve çok derinden hafif uğultu olarak seste geldi.yılbaşı gibi aracı götürdüğümde sorsammı diye düşündüm fakat pek birşey yapıcaklarını zannetmiyorum. bir diğer olay klima kapalı olarak araç yeni çalışmışken fan sistemini açtığımda ya sağ cama vuran hava çıkışından yada sağ yolcu tarafına üfleyen fandan uğultu şeklinde üflüyor. sanki sistem bütün havayı sadece ordan veriyormuş gibi. klimayı fln açınca düzeliyor. bunu hangi koşullarda oluştuğunu test edip serviste göstericem.buda izmir bursa arası tüketim verisi.






  • quote:

    Orijinalden alıntı: dönis

    Arkadaşlar merhaba. 2017 gtlıne aracımı 6 ay kullandıktan sonra seramık uygulama yaptırmaya karar verdım. izmir kahyaogulları servste motor koruma vınıl koruma koltuk koruma govde altı ses yalıtım ve seramık uygulaması ıcın anlastık. Fakat aracı almaya gıttıgımde arac seramık uygulaması yapılmıs gıbı degıldı. koltuklar ve vınıl koruma dıye spreylerı sıkıp bırakmıslar leke lekeydı heryer. Orada soylenıp cıkıp gıttım. Baska uygulama yapan yerde bır arkadasıma rastladım ve tek tek kontrol ettı. fakat ne seramık yapımıs ne motor koruma nede dıgerlerı. boya koruma gıbı bırsey yapılmıs seramık dıye bana yedırılmeye calısıldı. Musterı hızmetlerı bolumunden Emel hanımla gorustum ve para ıadesı ıstedım. Sağolsun yardımcı oldu ve butun uygulama tekrardan yapılacagı sozu verıldı. Dun aracı aldım daha ozenlı yapılmıstı bu sefer. Ama sımdı daha buyuk bır sorunum var. arka far ve pıano black kısımlarda asınma gıbı bırseyler olusmus yer yer. parlaklıgı gıtmıs ve beyazlasmalar olusmus. Tekrar servıse gıdecegım pazartesı gunu. Fakat bu lekeler cıkabılecek bırsey degılse ve asınmalar olusmussa nasıl bır yol ızlemelıyım? Bunlar nasıl cozume ulastırılır yardımlarınız beklıyorum.

    Ankara ABC servisinde yaşadığım olayın aynısı. Tüm camlar film yapılacaktı, Aracı aldım cam filmi arkalarda yok. Gittim yaptılar.

    Cam filmini çalan diğerlerinide de hırsızlık yapmıştır dedim aracı inceledim. Seramik yok. Gittim yapalım dediler. Bu sefer başlarında durdum. Seramik dedikleri cila ürünü boya koruma ürünü diye makine ile arabaya yapıyorlar.

    Koltuk vinil koruma dedim sprey sıkıyorlar.

    Motor koruma dedim plastiklere parlatıcı sıkıyorlar.

    Resmen hırsızlık.

    Birde piona kısımlar ve plastik kısımlarda cila kalıntıları var. Sizin bahsettiğiniz. Yıpranmış dediğiniz. Ben silgi ile silerek çıkarttım.

    Üstüne birde Zibart adını kullanıyorlar.

    Zibartı aradım sordum onlar sahte adımızı kullanıp iş yapıyorlar.

    Öyleki ABC servisinde bu işi yapan elamanlarının (kasap) üzerindeki tshörtlerde Zibart ablemi var.

    Zehir zıkkım olsun.

    Memnuniyet için aradıklarında tüm sorulara 1 verdim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 890891892893894
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.