Şimdi Ara

YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
2.137
Cevap
60
Favori
164.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SonatKayahan

    Arkadaşlar arabayı hiçbir bayide bulamadım ,ellerine 1 yada 2 tane gelmiş.Lansmana özel fiyat demişler fiyatlar zaten 2-3 gün önce açıklandı yanılmıyorsam.10 günlük lansman fiyatı mı olur ya...pejo iyi taktik yapmıs fiyatı 230bin yazmış fakat ellerinde araba yok okadar hosuma gitti ki araba 2018 model golfümü satıp alacaktım

    Hevesiniz geçince Golf’ü mumla ararsınız YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar en guzel renk sizce hangisi. Sari cok mu iddiali

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 208 GT ile test sürüşü yaptım, yapmaz olaydım..


    Arabaya aşık oldum resmen, gerçekten güzel araba yapmış adamlar


    Bıraz küçük gıbı geldı bana, ama olsun 1 veya 2 kışı kullanıyorum nasıl olsa

  • Keşke GT bulsakta alsak. Bugün 10-15 bayiyi aradım ama yok... Uzun süre de gelmeyecek gibi, gelsede fiyat ne olacak meşhul YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU) 

  • Merhabalar oncelikle selamlar ben araci dıştan gördüm ve siparişimi verdim 208 gt line sarı renk olarak danışmak istedigim bisey var bu gti line modeline ekstra opsiyon ne ekleyebilirim yada eklenicek bisey varmi ?
    Birde bu araclarda sunroof hic birindemi yok gt line lar panaromik cam tavanmi oluyor genelde ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Burooooooo

    Merhabalar oncelikle selamlar ben araci dıştan gördüm ve siparişimi verdim 208 gt line sarı renk olarak danışmak istedigim bisey var bu gti line modeline ekstra opsiyon ne ekleyebilirim yada eklenicek bisey varmi ?
    Birde bu araclarda sunroof hic birindemi yok gt line lar panaromik cam tavanmi oluyor genelde ?

    Açılır tavan yok hocam. Sadece GT - GT line da açılmayan panoramik cam tavan var. Açılmıyor ama özellikle arkada oturan için aracı çok ferahlatıyor.

  • caldexterr C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim bilgi için bakalim bekliyoruz ne zamana getiricekler aracı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burooooooo -- 26 Ocak 2021; 11:23:45 >
  • Bugün platin gri Gt line aracımı teslim aldım. Araç tam anlamıyla bir oyuncak. Küçücük bir direksiyonu var. Direksiyonun üst kısmının düz oluşu biraz garip geldi açıkcası. 3d ekran biraz göz alıyor ama alışmak lazım. Ekranı görmek için de oturma pozisyonu ve direksiyon yükseklik ayarıyla birkaç deneme yapmam gerekti. Koltuklar rahat. Yarı deri koltuklar, direksiyon ve kol dayamadaki bu döşemeler kaliteli. Kapı sesi gayet tok. Fitillere çalışmışlar. Çok kurcalayamadım biraz da heyecandan sonra farkettim ama lastikler biraz şişikti sanırım Michelin Primacy 4 olmasına rağmen lastik sesi vardı bayağı. Motor sesi ise kaput keçesi olmamasına rağmen hemen hiç yoktu. 90km hıza ulaştığınızda direksiyon farkedilir seviyede sertleşiyor. Belki ince ayarı vardır. Kasislerden geçerken B sınıfı araç ve 17 inch janta göre gayet iyi sönümlüyor darbeyi. Hızlanması, gidişi gayet iyi. Şehirlerarası yapıp da görmek lazım asıl. Ses sistemi gayet yeterli. Multimedya sistemi biraz karışık ama kısayollar yararlı oluyor. Akşam eşim ve iki ufaklığımla bir tur attık. Arkada da gayet rahat ettiler. Araç dışarıdan küçük gözükse de içi öyle klostrobik falan değil. Bunda cam tavanın da etkisi büyük. Perde kapatıldığında kapkara bir tavan oluyor o ayrı. Alt donanımlarda tavan döşemesi gri geliyor. Bagaj ufak ama bizim evin 2. aracı zaten. Bir büyük bir de küçük bavul sığar. Videolarda izlemişsinizdir, geri görüş kamerası arkadaki araca yaklaştığınızda kuş bakışı açıya geçiyor ve dibine kadar yanaşabiliyorsunuz. Tüketim için birşey söyleyemiyeceğim henüz çünkü sıfır benzin verdiklerinden önceliğim bir benzin istasyonu bulmaktı. Sıfırlayamadım. 200 TL benzin aldım ve kullandıkça limit 360 km civarına çıktı. Bu da 7-7,5 litre civarı. Sıfırlayıp daha düzgün bir ölçüm yapmak gerekli.





  • quote:

    Orijinalden alıntı: caldexterr

    Bugün platin gri Gt line aracımı teslim aldım. Araç tam anlamıyla bir oyuncak. Küçücük bir direksiyonu var. Direksiyonun üst kısmının düz oluşu biraz garip geldi açıkcası. 3d ekran biraz göz alıyor ama alışmak lazım. Ekranı görmek için de oturma pozisyonu ve direksiyon yükseklik ayarıyla birkaç deneme yapmam gerekti. Koltuklar rahat. Yarı deri koltuklar, direksiyon ve kol dayamadaki bu döşemeler kaliteli. Kapı sesi gayet tok. Fitillere çalışmışlar. Çok kurcalayamadım biraz da heyecandan sonra farkettim ama lastikler biraz şişikti sanırım Michelin Primacy 4 olmasına rağmen lastik sesi vardı bayağı. Motor sesi ise kaput keçesi olmamasına rağmen hemen hiç yoktu. 90km hıza ulaştığınızda direksiyon farkedilir seviyede sertleşiyor. Belki ince ayarı vardır. Kasislerden geçerken B sınıfı araç ve 17 inch janta göre gayet iyi sönümlüyor darbeyi. Hızlanması, gidişi gayet iyi. Şehirlerarası yapıp da görmek lazım asıl. Ses sistemi gayet yeterli. Multimedya sistemi biraz karışık ama kısayollar yararlı oluyor. Akşam eşim ve iki ufaklığımla bir tur attık. Arkada da gayet rahat ettiler. Araç dışarıdan küçük gözükse de içi öyle klostrobik falan değil. Bunda cam tavanın da etkisi büyük. Perde kapatıldığında kapkara bir tavan oluyor o ayrı. Alt donanımlarda tavan döşemesi gri geliyor. Bagaj ufak ama bizim evin 2. aracı zaten. Bir büyük bir de küçük bavul sığar. Videolarda izlemişsinizdir, geri görüş kamerası arkadaki araca yaklaştığınızda kuş bakışı açıya geçiyor ve dibine kadar yanaşabiliyorsunuz. Tüketim için birşey söyleyemiyeceğim henüz çünkü sıfır benzin verdiklerinden önceliğim bir benzin istasyonu bulmaktı. Sıfırlayamadım. 200 TL benzin aldım ve kullandıkça limit 360 km civarına çıktı. Bu da 7-7,5 litre civarı. Sıfırlayıp daha düzgün bir ölçüm yapmak gerekli.

    hayırlı olsun. güle güle kullanın. vites geçişleri nasıl?





  • caldexterr C kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin inşallah. Bende de 1.3 icon var. 17" jantlı ve 208 ile aynı ebat lastikler. İlk aldığımda çok sertti lastikler. Sonra Manuel kontrol edilen basınçla ölçtüğümüzde 2 lastik 46psi diğer 2 lastik 50psi idi. Neredeyse patlama noktası. Fabrika verilerine göre tekrar ayarladığımızda çok ciddi bir iyileşme olmuştu. Evet 205 55 16 ya göre biraz daha serttir 205 45 17. Ama bir süre sonra alışıyorsunuz. Virajda yan yatma azalıyor ince yanaktan dolayı. Tekrar hayırlı olsun, kullandıkça deneyimlerinizi paylaşırsanız seviniriz.
  • mahmut_emmi kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler. Gayet iyi. Diger aracta edc var. Kasislerde onun gibi kararsizlik yasamamasi guzel. Yanlis hatirlamiyorsam 100-110km hizda 7.viteste gidiyor. Uzerinde 8 e atiyor.
  • caldexterr C kullanıcısına yanıt

    Kazasız belasız bu Michelin Türkiye için uygun değil sanırım

  • halilozturk38 H kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen sizinki gibi absurd bir degerle karsilasirim. TEM de giderken birara zipladim oyle soyleyeyim :) Pandemi nedeniyle evde oldugumdan kendisi de biraz inecektir zaten. Bence kaliteli ve ozenilmis bir arac olmus. Umarim tum begenen arkadaslara da nasip olur. Aklima gelmisken, ayna altlarindaki beyaz isiklar kapi yanlarini bir hayli aydinlatiyor. Guzel bir detay olmus.
  • Hakan.. kullanıcısına yanıt
    Ben megane icin almistim. Bridgestone gibi cok gurultucu bir lastikten sonra bayagi konfor artmisti. İdeal lastik ayarlarini gorup tekrar yorumlamak lazim. Michelin ler bu kadar yol sesi yapmamali.
  • Şimdiye kadar sarı sitede ilana çıkan tüm 208 leri favorime eklemiştim. Hiç araç kalmamış. Ya satıldı ya da firma kaldırttı. Ben satıldığını düşünüyorum.


    YENİ PEUGEOT 208 (ANA KONU)
  • Alan arkadaslar kac tl'ye aldi keske onu da yazsa :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Janissary.

    Şimdiye kadar sarı sitede ilana çıkan tüm 208 leri favorime eklemiştim. Hiç araç kalmamış. Ya satıldı ya da firma kaldırttı. Ben satıldığını düşünüyorum.


    Alıp da hemen ilana koyanları mimliyorlar. Her bayii aynı yaklaşımı sergilemeyebilir ama merkezden baskı var anladığım kadarıyla. Ben telefonda konuştuklarıma da aldığım yere de bu durum hakkında yeterince sövdüm. Diğer yandan bu ilanlar muhtemelen 260-265 e gitmiştir.





  • Gtline 2020 modellerde kor nokta ve otomatik park yokmus arkadaslar 2021 gt olanalrda olacakmis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.