Şimdi Ara

Yeni Peugeot 2008 (2020) Ana Konu (87. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.262
Cevap
160
Favori
307.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • M.L.Crassus kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız...

    Diğer yandan aslında özel bir koruma önlemi alınmaz ise tüm otomobillerin metal kaporta boyaları bile fırça vs ile yıkama, hatta bezle silme ile çizilebilir bunu bildiğimiz halde çoğumuz bunu kaçırıyoruz.

    Hatta kabin içerisindeki piano black kısımlar malumunuz tüm markalarda aynıdır, çok güzeldir ama koruması da bir o kadar zordur. Çok kolay çizilir.

    Aslında bu sorunda sanırım farkında olmadan ve haklı olarak i-cockpit e bir şey olacağını düşünüyoruz.

    Tekrar belirtmekte fayda var sanırım. Aşağıda WhatsApp grubunda bir arkadaşımızın resmini de paylaştığı sorun yaşanmış parça, kesinlikle i-cockpit hayalet ekranın kendisi değil. Kullanıcı ile i-cockpit arasında kalan pleksi tarzı bir parça.. Yurtdışı forumlar dahil hayalet hayalet ekranla ilgili hiç bir şikayete şu ana kadar rastlamadım ki bu iyi birşey..

    Bu parça da belli ki çizilmeler konusunda hassas, WhatsApp grubunda bazı arkadaşlarımızın da yaşadığı sanki sıvı teması gibi renkli dalgalanmalar oluşuyor.. Kiminde silinme ile geçiyor, kimi ise serviste direkt değiştiriliyor.

    Bu durumu Peugeot biliyor olabilir, muhtemelen farklı yapıda bir parça ile değiştiriliyor zira değişim çok hızlı yapılıyor ve değişim sonrası tekrar ettiğine dair bir tecrübe henüz yok.

    Diğer yandan çok özel bir parça olmadığını düşünüyorum, hatta ölçüsünde dışarıdan kestirilip daha çizilmez bir malzeme kullanabilir. Ya da koruma filmi çekilebilir. Bu durum 3D yansımayı etkileyebilir mi, denemek lazım..

    Sonuç olarak çok büyütülecek, çözümü olmayan ve çok sıklıkla karşılaşılan bir sorun kesinlikle değil.

    Yeni Peugeot 2008 (2020) Ana Konu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonny Stark -- 4 Mayıs 2021; 23:25:42 >




  • kanaha K kullanıcısına yanıt

    Yeni Peugeot 2008 (2020) Ana Konu  Aynen katılıyorum size , Allah dermansız dert vermesin. Sorun yaşayanlar da arayı fazla açmadan değişim talep etmeliler vurguladığınız gibi. Keyifli forumlar, Saygılar ...

  • kanaha K kullanıcısına yanıt
    Haklısınız,ama sanırım 2021 modellerde bile bu sorun çıkabiliyor,yabancı forumlarda daha aracı yıkatmadan 300 km de bile kendi kendine ortaya çıkan bu ekranın sim sim dökülme olayı devam ediyor.

    Benim aracım 1 sene yi devirdi,hiç bir sorunu yok,hatta ocak 2020 üretim,nemli bezlede sildim,kimyasalda kullandım hiç bir sorun olmadı,ST nin sözle beni uyarmasıda benim için birşey ifade etmez zaten,official kullanım klavuzunda böyle bir uyarı varsa onu dikkate alırım

    Sanırım pejo bu ekranları iki farklı üreticiye ürettirdi,çünkü ilk üretimlerde sorun yok ama şu pandemi sırasında üretilen araçlarda sorunlar ortaya çıktı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionscoach -- 5 Mayıs 2021; 1:16:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lionscoach

    Haklısınız,ama sanırım 2021 modellerde bile bu sorun çıkabiliyor,yabancı forumlarda daha aracı yıkatmadan 300 km de bile kendi kendine ortaya çıkan bu ekranın sim sim dökülme olayı devam ediyor.

    Benim aracım 1 sene yi devirdi,hiç bir sorunu yok,hatta ocak 2020 üretim,nemli bezlede sildim,kimyasalda kullandım hiç bir sorun olmadı,ST nin sözle beni uyarmasıda benim için birşey ifade etmez zaten,official kullanım klavuzunda böyle bir uyarı varsa onu dikkate alırım

    Sanırım pejo bu ekranları iki farklı üreticiye ürettirdi,çünkü ilk üretimlerde sorun yok ama şu pandemi sırasında üretilen araçlarda sorunlar ortaya çıktı

    Ben nazara bağlamıştım ilk başta, beyaz olmasına rağmen çok dikkat çekiyor. İlk aldığımda otoparktayken milletin cama yaslanıp içine baktığına birkaç kere şahit olmuştum.


    Neyse, olacağı varmış diyelim, aracı çok seviyorum, en büyük derdi bu olsun. Sonuçta marka problemin arkasında duruyor ve tek kelime etmeden değişimi yapıyor. Bu da benim için yeterli.





  • Yav bu 3d ekranın hassasiyeti mevzusundan ben de çok rahatsızım. Arabayı yıkamacıya götürüyorum, adama özellikle belirtiyorum, ilk önce o bir şaşırıp peki abi diyor. Daha sonra arabayı kurulama esnasında 3 kişi daha yardıma geliyor, mecbur onlara da aynı şekilde durumu izah ediyorum, bir şaşkınlık da onlardan... O kadar saçma bir durum ki, yıkama esnasında arabanın başından ayrılamıyorum. Garantiden değişiyor falan iyi de kalıcı bir çözüm olmadığı sürece bir anlamı yok. Bu parça dış etkenlere karşı maruz kalabilecek bir parça ve buradaki hassasiyetin hesaba katılamaması cidden kabul edilebilir değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonheart07 -- 5 Mayıs 2021; 11:18:34 >
  • Arkadaşlar merhaba, ben de 2008 eat8 active ile geçen ay aranıza katıldım, ancak carplay bende hiç stabil değil, takıyorum 5 dk sonra kopuyor, bu konuda bilgisi olan var mı? Ne yapılabilir sizce?

  • Engineer20 E kullanıcısına yanıt
    Bir kaç sebep olabilir. Aşağıdakileri kontrol ediniz.

    - Kablonuz orjinal mi? (Farklı bir kablo ile deneyin)
    - Telefonunuz güncel mi? (Ayarlardan güncel olup olmadığını kontrol edin)
    - Araç bilgi ekranınız güncel mi? (MyPeugeot uygulamasından kontrol edin)
  • Arkadaşlar ben bu on kapılardan gelen trim seslerinden kafayı yemek üzereyim. Servise götürdüm izolasyon yaptılar başta azalmış gibiydi sonraları daha da arttı. Youtubedaki çözüm videosu da fayda etmedi. Herhangi bir baslı müzik veya radyo dinleyemiyorum, her baslı ses geldiğinde kapılar çıtır çıtır. Sanki hoparlör cizirdiyor gibi oluyor. En son 2001 yılında babamın kullandığı doğan SL de vardı böyle saçma sapan trim sesi. Bu gidişle bu sesler aracı sattiracak bana...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: drdouble

    Arkadaşlar ben bu on kapılardan gelen trim seslerinden kafayı yemek üzereyim. Servise götürdüm izolasyon yaptılar başta azalmış gibiydi sonraları daha da arttı. Youtubedaki çözüm videosu da fayda etmedi. Herhangi bir baslı müzik veya radyo dinleyemiyorum, her baslı ses geldiğinde kapılar çıtır çıtır. Sanki hoparlör cizirdiyor gibi oluyor. En son 2001 yılında babamın kullandığı doğan SL de vardı böyle saçma sapan trim sesi. Bu gidişle bu sesler aracı sattiracak bana...

    Allure donanım var bende.henüz çıt sesi bile gelmedi

    Şöyle yapmayı deneyin.aracın tüm kapı kirişlerine,kilit yerlerine,emniyet kemerlerine,bagaj kilit ve amortisörlere,iç döşeme birleşim yerlerine würth silikon sprey sıkın

    Ses geliyor diye değil,bunu ayda 1 yapın.zararı yok yararı çok





  • quote:

    Orijinalden alıntı: leonheart07

    Benim cam tavandan geliyor hocam. Yıllık bakımda servise ilettim durumu onlar da isterseniz yağlayabiliriz dediler. Yağlama yapıldı, bir süre ses kesildi sonra tekrar başladı. Açıkcası cam tavanı da komple söktürmek istemiyorum. O yüzden çok üstünde durmuyorum artık

    Cam tavanı komple açın.birleşim yerlerine,mekanik açılır kapanır yerlere silikon sprey sıkın

    Ben 5 yıl hyundai i20 kullandım cam tavanlı.bu şekilde gram ses gelmedi

    Servise boşa gitmeyin.onlarında yaptığı aynı şey

  • scorpion3560 S kullanıcısına yanıt

    Hocam ben daha önce yaptım 2 ay azaldı ancak sonra sesler geri geldi. Hatta zamanında WhatsApp grubunda siktim ve azaldı diye ilk paylaşmıştım o zamanlar. Ama şu anda silikon spreyle bile geçecek bir ses değil oldukça fazla var. Acaba ses sisteminden mi kaynaklı ses sistemini mi degistirsem diye bile düşünüyorum

  • Merhabalar,
    Sizlerden bir hususta destek rica ediyorum. 2020 model 2008 1.5 Allure paket aracım mevcut. İ cocpitte kadranda özelleştirme yaparak motor verilerini görmek istediğimde ne yazık ki bütün değerler %0 olarak görünmekte. Tork, hp , boost bilgilerini görmek istediğimde herhangi bir hareket olmadan 0 olarak görünüyor. Aracın son güncellemesini de yapmama rağmen durum düzelmedi. Bu konu hakkında yardımcı olursanız sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _tekelioglu_ -- 11 Mayıs 2021; 21:19:47 >
  • Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.
    2008 1.2 benzinli alure donanım mı yoksa 1.5 dizel active skypack donanım mı almalıyım? İkisinde aynı rakama gelecek bana.
    Alure donanım da extta olarak
    Hayalet gösterge
    Kol dayama
    Anahtarsız giriş ve çalıştırma
    Geri görüş kamera
    17 jant
    1 inç ekran büyük
    Parça deri koltuk
    Sis farı
    Krom korumalık
    Hemen hemen tüm artıklarını yazdım.
    Sizce hangi araçı seçmeliyim?
    Dizel için bu özelliklerden vazgeçilir mi?
  • emre1234emre E kullanıcısına yanıt
    Bence donanım daha önemli. Arabayı bambaşka bir araba yapıyor. Şayet çok çok km yapmıyorsanız dizelin pek esprisi kalmadı bence. Ben araç ararken hep donanım sordum. Benzinli yada dizel fark etmez diye aramıştım. Dizellerde eksi olarak Adblue muhabbeti var bide. Sorun çıkartma ihtimali oldukça fazla.
  • Sleipnirr S kullanıcısına yanıt
    Adblue ne hocam ondan bihaberim
  • emre1234emre E kullanıcısına yanıt
    Yeni nesil dizel araçlarda emisyonu azaltmak için kullanılan bir sistem. Adblue isimli bir sıvı var. Aynı mazot gibi bittikçe ekliyorsunuz. Her yerde bulunabiliyor ve oldukça ucuz. Buraya kadar bir sorun yok ancak zaman zaman sorunlar çıkartabiliyor. Peugeot'da komple tankı değiştiriyorlar ve 7-8 bin gibi bir maliyeti olan bir işlem. Peugeot genelde garantisi bitse bile çoğunu karşılıyor ama yine de can sıkıcı bir olay. Bu arada duyduğum kadarıyla diğer markalarda da çok sorun cikartiyormuş ancak detaylı bir bilgim yok. Garantiyi uzatarak kendinizi 5 yıla kadar güvenceye alabilirsiniz. Ayrıca sistemi komple iptal eden yerler de var ama tabiki yasal değil.

    Bu arada gözünüz korkmasın ben de dizel aldım
  • Sleipnirr S kullanıcısına yanıt
    😊 Sizin araç neydi hocam
  • 
Sayfa: önceki 8586878889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.