Şimdi Ara

Yeni patch..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah evden çıkarken kocaman bir patch indirmeye başladı.Bu nedir bilen var mı?

• 80lvl talentleri geliyo olabilir...wotlk nın gelmesine 1 ay kaldı denettirmlerei lzm yeni talentleri.1,5gb flnmıs sanırım?
  • quote:

Orjinalden alıntı: demiryulek

80lvl talentleri geliyo olabilir...wotlk nın gelmesine 1 ay kaldı denettirmlerei lzm yeni talentleri.1,5gb flnmıs sanırım?

Evt o civarda 1.6 gibi sanırım tam evden çıkarken başladı tam bakamadım,dedim bu ne böyle.
  • inş 80 lvl talentleri gelmiştir 1 hafta sonra denılıyodu ama ? resmi sitede bişey yazmıyomu ? ben burdan bakamıyorum bi bakan olursa iyi olur
  • İndirmesi biten yokmu şu an itibari ile,nedir vaziyet?
  • Salı günü charımı ptr'ye kopyaladım. Tüm patchler indi test realm için. Ancak oyuna için kullanıcı adı ve şifre girdikten sonra kullanıcı bulunamadı diyor.
    Başka bir işlem gerekiyormu? Yada charınız kopyalandı diye bir mail falan alıyormuyuz?
  • aktif oluyormuki de yeni talent soruyorsunuz?
  • nası iş anlamadım ama 1.5gb lık patch dün akşam 1 saatte indi
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

aktif oluyormuki de yeni talent soruyorsunuz?

Olmuyormu? Bilmiyoruz da soruyoruz.Bc geldiğinde ben askerdeydim.Haberim yok bu işler nasıl oluyor.
  • O zaman sen farkında olmadan indirmiştir. Geride wow patch downloader calısıyor. sen tekrar wow sitesini actıgında o indirmiş olan dosyayı tekrardan tarıyor indiriyormus gibi sanıyorsun. İşin özeti sen 1.5 gb patchi indirmişssin:D
  • oyundan cıktıgınızda otomatik olarak downloada baslıyor siz farketmeden indirmiştir
    patch de haftaya çarşamba aktif hale gelecek şu anda sadece indirebiliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Private -- 10 Ekim 2008; 11:14:03 >
  • bu lvl70 şu an olanlar için değil herhalde di mi?
    wowdan şifre alıp yeni paketi deneyenler için?
  • @RockmaN1985 zaten bikac hafta once 992 mb lık ilk 2.4.3 ü 3.0.1 yapan bolumunu onceden cekmişsindir.2 gun once gelen patch onun devamı 3.0.1 i 3.0.2 ye cıkartan ~500mb lık bi patch 1 saatte cekmen dogal yani yogunda degilmis sansına...

@eudimonia girdigin sifren son sifren degil ptr sayfasına filan o sifreyle girebilirsin ama PTR nin acıldıgı zamanki sifreni bilmen lazım o kaydedilip o sifreyle girebiliyorsun oyuna ve degistirme sansın pek yok hatırlamaya calısıcaksın anca oyle girebilirsin.

Gelecek carsamba patchle bicok sey aktif olucak achievement sistemi ve yeni talentler gibi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tritone

bu lvl70 şu an olanlar için değil herhalde di mi?
    wowdan şifre alıp yeni paketi deneyenler için?

herkes için beta ya kayıtlı olman gerekmiyor
  • kesin olmamakla birlikte haftaya yeni talentlerimizi kullanabilicez...tbc oncesi gibi yaklasık 1 ay kala gelmisti galiba tbc talentleride simdide aynısını yapıyorlar..bu seferde bedava item dagıtacaklarmı bakalım..(vengelerin veya brutların honora dusmesi gibi)
  • Brut honor olursa güzel olur gerçekten nerde beleş oraya yerleş .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.