Millet yeni bir kasa toplamaya karar verdim ama elimde hazır ekran kartı ve güç kaynağı olduğu için yeni toplamayacağım.Elimdeki ekran kartı nvidia gigabyte gtx 460 güç kaynağı da corsair 650 watt.Anakartı Gigabyte Z68P-DS3 Intel 1155Pin DDR3 S+V+GL ATX Anakart almayı düşünüyorum fiyatı en uygun 210,28.Ama kasam Feel hurricane modeli mi ne şuradakinden:http://www.urunfiyatlari.net/feel-kasa-midt-atx-thunder-zl085gbb-siyah-400w/ Bu anakart bu kasaya uyar mı?Uyarsa işlemci olarak şunu almayı planlıyorum:http://www.vatanbilgisayar.com/CPU%20-%20%C4%B0%C5%9Flemci/intel-i5-2500k-core-i5-2500k-soket-1155-33ghz-6mb-cache-32nm-islemci/productdetails.aspx?I_ID=50997 fiyatı en uygun 425,90 ram de Corsair CMZ4GX3M1A16000C9 VENGEANCE 4 GB Tek modül siyah soğutuculu fiyatı en uygun 56,31.Hard disk almıyorum çünkü fiyat çok çıkıyor eski seagate 500 gb takozla idare edeceğim. Arkadaşlar bu parçalar birbirine ve kasama uyar mı?Uyarsa fiyatlar nasıl daha ucuzunu bulabilir miyim acaba?Şimdiden sağolun.
Valla hepsi birbirine uygun ama o kasa pek sağlıklı değil. Anakart kasaya sığar sıkıntı olmaz ama ben o kasayı çok eskiden kullanmıştım soğutması falan rezalettir. Ayrıca büyük ihtimalle ekran kartı tam sığıyordur eğer imkanın varsa kasayı değiştir derim. Ayrıca i5 2500k alma , daha ucuz bir işlemci al artanları diğer parçalara yatır. Ben de 2500k kullanıyorum çok iyi işlemci ama sisteminin de hakkını vermesi lazım işlemcinin.
Hocam kasa iğrenç gerçekten zaten kasanın yanındaki fan kısmını çıkardım öyle kalıyor.Sence 2500 k değil de 2500 alıp diğerlerine ne gibi ekleme yapabilirim?Piyasayı takip etmiyorum bayadır.
quote:
Orijinalden alıntı: AtheistImam
Hocam kasa iğrenç gerçekten zaten kasanın yanındaki fan kısmını çıkardım öyle kalıyor.Sence 2500 k değil de 2500 alıp diğerlerine ne gibi ekleme yapabilirim?Piyasayı takip etmiyorum bayadır.
2500k ilw 2500 arasında fiyat farkı yok denecek kadar az. Intel alacaksan fiyatı düşürmek için i3 2100 alabilirsin arta kalan parayla da Corsair 400r kasa alabilirsin. Ya da yine 2500k alıp biraz daha para bulup 2. el bir kasa bakabilirsin.
Hocam kasanın ısınması aslında o kadar problem olmuyor bana ya kasanın durduğu yer masanın yanı ve etrafı açık yanı da açık olduğu için hava sirkülasyonuyla soğuyor tamamen.Hatta diğer yanını da açmayı düşünüyorum.Çünkü yeni bir kasa almayı ne istiyorum ne de param var o kadar.
quote:
Hocam kasanın ısınması aslında o kadar problem olmuyor bana ya kasanın durduğu yer masanın yanı ve etrafı açık yanı da açık olduğu için hava sirkülasyonuyla soğuyor tamamen.Hatta diğer yanını da açmayı düşünüyorum.Çünkü yeni bir kasa almayı ne istiyorum ne de param var o kadar.
O zaman dediğiniz şekilde alın sistemi, ilerde elinize para geçerse yeni bir kasa bakarsınız
Sağolun hocam peki fiyatlar sizce nasıl :)
quote:
Sağolun hocam peki fiyatlar sizce nasıl :)
Şu aralar en uygun Vatan haftasonu indirimiyle almak oluyor. Yok Vatan'ın istediği kredi kartlarından yok peşinde alamam diyorsanız inventus'tan şaşmayın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme