Şimdi Ara

===> Yeni Panasonic LX5 | 1/1.63' - 24mm - 10.1MP - f2.0 - 3.8x <===

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
3.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ===> Yeni Panasonic LX5 | 1/1.63' - 24mm - 10.1MP - f2.0 - 3.8x <===

Kilit özellikler:
    -10.1MP
    -1/1.63" CCD
    -3.8x (24-90mm)
    -Power O.I.S.
    -3.0" TFT 460K
    -1280x720px, 60p (CCD çıkışı 30p)

Ayrıntılı bilgi:
    http://www2.panasonic.com/consumer-electronics/support/Cameras-Camcorders/Digital-Cameras/Lumix-Digital-Cameras/model.DMC-LX5K

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reis-i Eagles -- 18 Temmuz 2010; 3:27:09 >

• Ümit verici özelllikler gerçekten kompaktlar adına.

ek : acaba ISO performansında bir gelişme mi var , umarım olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 18 Temmuz 2010; 3:47:51 >

ISO ve JPG kalitesi arttiysa guzel olur ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

LX3 den ne farkı var ?

ek : acaba ISO performansında bir gelişme mi var , umarım olur

12800'e çıkarılmış iso da bilmiyorum kalite nasıl olur.

• makinada zoom biraz arttırılmış avchd eklenmiş görünüyor.
    Leica D-Lux 6'da yolda herhalde

Kamera Etkin Piksel

10,1 Megapiksel
    Sensör Boyutu / Toplam Piksel / Filtre 1/1.63-inch / 11,3 Toplam Megapiksel / Primary Color Filter
    Açıklık F2.0 - 3.3 / kademeli Iris Diyafram (F2.0 - 8 (W) / F3.3 - 8 (T))
    (F2.0 - 11 (W) / F3.3 - 18 (T) film kayıt)
    Optik Zoom

3.8x
    Dijital Zoom
    4x
    (Maks. 15,1 x Optik Zoom ile ekstra optik zum olmadan kombine)
    (En fazla 26,8 x Ekstra Optik Zoom ile birlikte)
    Odak Uzunluğu
    f = 5.1-19.2mm (24-35mm eşdeğeri olarak 90mm.)
    (25-35mm eşdeğeri olarak 95mm. Film kayıt)
    Lens LEICA DC VARIO-SUMMICRON
    9 grup halinde 10 eleman
    (3 Aspherical Lensler / 5 Aspherical yüzeyler)
    Optik Görüntü Sabitleyici Power OIS (/ Otomatik Kapanma / Mode1 / Mode2)
    Fotoğraf ve Film
    Dönüşüm Objektif Uyumluluğu Evet
    Odak Alanı Normal: Geniş / Tele 50 cm - sonsuz
    Makro / Akıllı Otomatik / Wide 1 cm - sonsuz / Tele 30cm - sonsuz
    Odak Menzili Ekran Evet
    AF Ölçümü Yüz / AF Tracking / Multi (23pt) / (esnek / ölçeklenebilir) 1PT
    Odak Akıllı Otomatik On / Off (), Sürekli AF Normal / Makro Quick AF Açık / Kapalı
    AF / MF Değiştirilebilir, Manuel Fokus (Jog Dial), One Shot AF, AF Alan Seçimi, AF Tracking
    AF yardım ışığı
    Evet
    ISO Duyarlılığı

pixel karışık okuma Otomatik / i.ISO / 80 / 100 / 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200 / 6400 * / 12800 * (*) tarafından
    Yüksek Hassasiyet (ISO 1600-12800)
    Beyaz Ayarı

Otomatik / Günışığı / Bulutlu / Gölge / Flash / Halojen / Renk Sıcaklığı / Beyaz 1 / 2 Set
    Beyaz Ayarı Not (Seçilebilir Normal Portre, Yumuşak ten, Yaratıcı Portre, Normal Spor, Yaratıcı Spor, Nesneler Close-up, Yaratıcı Close-up, Bebek, Pet, Yüksek Hassasiyet, Hi-Speed Burst, Panorama yardımcısı, Photo Frame modu)
    Beyaz Dengesi Ayarı 2-ayarlanabilir ekseni ± 9steps her biri, Mavi / Amber ve Kırmızı / Yeşil önyargı
    Maruz kalma
    Program AE, Diyafram Öncelikli AE, Enstantane Öncelikli AE, Manuel, Program Shift (Program AE modu)
    Poz Telafisi

1 / 3 EV adım, ± 3 EV
    Arka Işık Telafisi
    Evet (Intelligent Auto modu sadece)
    Auto Bracketing
    (AE
    )
    + / - 1 / 3 EV ~ 3EV step, 3 kare
    Işık Ölçüm
    Akıllı Çoklu
    / Merkez ağırlıklı
    / Spot
    Yüz Algılama Fotoğraf ve Film
    Fotoğraf Sahne Modu Portre, Yumuşak Ten, Öz Portre, Manzara, Panorama Yardımcısı, Spor, Gece Portre, Gece Manzara, Yüksek Hassasiyet, yemek, Parti, Mum Işığı, Baby1 / 2, Pet, Gün Batımı, Hi-Speed Burst, Flash Burst, Starry Sky , Havai Fişek, Plaj, Kar, uçaktan fotoğraf
    Film Sahne Modu Portre, Yumuşak Ten, Öz Portre, Manzara, Düşük Işık, Gıda, Parti, Mum Işığı, Gün Batımı, Plaj, Kar, Hava, Pinhole, Yüksek Hassasiyet
    Film Sahne Modu Not (Aktif Still sonra film düğmesine basarak Resim Sahne Modu seçerek. Resim Modu ilgili film Sahne Modu olmadan Normal Modda) kaydedilir
    Shutter Aralığı yak. 0,5 sn
    Zamanlayıcı
    2sn / 10sn
    Oto İnceleme 1sn, 2sn, OFF Hold
    Resim Ayarı Kontrast +2steps
    Keskinlik +2steps
    Doygunluk +2steps
    Gürültü Azaltma
    Görüntü Kalitesi RAW, RAW + İyi, RAW + Standart, Standart Güzel
    4:3 Aspect Ratio (Fotoğraf) 3648x2736 (10M) / 3072x2304 (7M) / 2560x1920 (5M) / 2048x1536 (3M) / 1600x1200 (2M) / 640X480 (0,3 M)
    03:02 Boy Oranı (Fotoğraf) 3776x2520 (9.5M) / 3168x2112 (bedeli 6,5) / 2656x1768 (4.5m) / 2112x1408 (3M) / 2048x1360 (2.5M) / 640x424 (0,3 M)
    16:9 Aspect Ratio (Fotoğraf) 3968x2232 (9M) / 3328x1872 (6M) / 2784x1568 (4.5m) / 2208x1248 (2.5M) / 1920x1080 (2M) / 640x360 (0,2 M)
    01:01 Boy Oranı (Fotoğraf) 2736x2736 (7,5) / 2304x2304 (5,5) / 1920x1920 (3.5m) / 1536x1536 (2.5M) / 480 x 480 (0,2 M)
    Motion Picture Kayıt 04:03 VGA: 640 x 480 piksel, 30fps (Motion JPEG)
    QVGA: 320 x 240 piksel, 30 fps (Motion JPEG)
    Motion Picture Kayıt 16:09 WVGA: 848 x 480 piksel, 30 fps (Motion JPEG)
    Motion Picture HD Video Kayıt 1280x720 piksel, 60p (CCD çıktı 30P) olduğunu
    (AVCHD Lite, SH: 17Mbps / H: 13Mbps / L: 9Mbps)
    / 30fps (Motion JPEG)
    Boy Oranı 04:03, 03:02, 16:09, 01:01
    Akıllı Pozlama Fotoğraf ve Film
    Gerçek zamanlı Histogramlar
    Evet
    Kompozisyon Guide Lines
    Evet (3 desenler)
    Sahne Modu Yardım Ekranı Evet
    Harici Flaş Evet
    Vizör
    (Isteğe bağlı OVF / EVF)
    LCD Monitör 3,0 "TFT LCD Ekran Ekran (460K nokta), AR Kaplama
    Görüş alanı: yaklaşık. % 100 geniş izleme açısı
    AUTO Güçlü LCD modu, Güçlü LCD modu
    Yüksek CRI (Color Rendering Index) LED aydınlatması
    Film Modu Standart / Dinamik / Doğa / Düz / Canlı / Nostalji / Standart B & W / Dinamik B & W / Smooth B & W / My Film 1, 2 / Multi Film
    * Works film kayıt için
    Oynatma Modu Normal Çalma, Slayt Gösterisi, Kategori Playback, Mod Oynatma, Sık Playback
    OSD Language İngilizce, İspanyolca
    Kayıt Ortamı Dahili Hafıza, SD Hafıza Kartı, SDHC Hafıza Kartı, SDXC Bellek Kartı
    Arayüzey AV Çıkışı (NTSC), mini HDMI, USB2.0 Yüksek hızlı
    Viera Link Evet
    Güç ID-Güvenlik Li-ion Battery Pack (3.6V, Minimum: 1250mAh) (dahil)
    AC Adaptör (Giriş: 110-240V AC) (Opsiyonel)
    Pil Ömrü
    400 fotoğraf (CIPA Standard)
    Dahili Flaş Otomatik, Otomatik / Kırmızı göz azaltma, mecburi Yavaş Senk. / Kırmızı göz azaltma, Kapalı Zorla, Senkronize Flaş 1 / 2
    0,8 - 7.2 (Wide / ISO Auto), 0.3 - 4.4m (Tele / ISO Auto)
    Dahil Yazılım PHOTOfunSTUDIO 5,0 HD Edition SILKYPIX Developer Studio 3,1 SE, QuickTime, Adobe Reader
    Standart Aksesuarlar Pil Şarj Cihazı, Pil, AV Kablosu, USB Kablosu, Omuz Kayışı, CD-ROM, Lens Halka Açık, Flaş Kızağı Kapağı, Lens Kapağı, Lens kapağı string
    Multi-Aspect Evet
    2-Speed Zoom Yok
    Adım Zoom Evet
    Max Auto ISO ayarı Evet
    Hızlı Menü Evet
    Sürekli Çekim Modu Tam Çözünürlüklü, 2.5 kare / sn Max. 5 fotoğraf (Standart modu), Max. 3 img (İyi Mode) Yüksek hızlı Burst Modu: yaklaşık. 6 kare / (img önceliği) sn yak. / Sn (hızı öncelikli 10 kare) 3M içinde 16:9,2.5 M 3:2,2 M 4:3,2.5 M kaydedildi for1: 1)
    Focus Simge Seç Evet (Tanıma sadece) Yüz
    Optik Motion Picture Zoom Evet
    Makro Zoom Yok
    Oryantasyon Dedektörü Evet
    Playback Motion Picture Evet (AVC HD Lite / Motion JPEG)
    Slayt gösterisi Modu / Sık BGM Etkisi (Doğal / Swing / Kent / OFF Slow) Tüm / Still Images Only / Motion Picture Sadece / Kategori
    Show Histogram Evet
    Show zirveler Evet
    Sil Görüntü Sık Müstakil / Tüm / Bütün hariç
    Cut Animasyon Evet
    PictBridge Desteği Müstakil / Tüm / Sık Kullanılanlar / DPOF
    AVCHD / AVCHD Lite REC NTSC
    One-Touch Movie Button Evet
    Film REC Rehberi Evet
    Wind-Motion Picture Cut Evet
    Flash Burst Sürekli çekim modu Max. 5 fotoğraf (Standart modu)
    Sürekli kayıt süresi (Motion görüntü) AVCHD veya AVCHD Lite resim kalitesi [FSH veya SH] approx.140 dk ayarlı
    MOTION JPEG resim kalitesi [HD] approx.140 dk ayarlı
    Gerçek kayıt süresi (Motion görüntü) AVCHD veya AVCHD Lite resim kalitesi [FSH veya SH] approx.70 dk ayarlı
    MOTION JPEG resim kalitesi [HD] approx.70 dk ayarlı
    Benim Renk Modu Dışavurumcu / Retro / Saf / Elegant / Monochrome / High Dynamic / Dinamik Sanat / Dinamik B & W / Silhouette / Pinhole / Film Hububat / Özel / (iA modu sadece) Mutlu
    film * için kayıt
    Akıllı ISO Kontrolü Fotoğraf
    Yüz Tanıma Fotoğraf
    Akıllı Sahne Seçici Fotoğraf (Portre, Manzara, Gece Portre, Gece Manzara, Gün Batımı, Makro) & Movie (Portre, Manzara, Düşük Işık, Makro)
    Dosya Biçimi Fotoğraf: JPEG (DCF/Exif2.3)
    Görüntü Ses ile: JPEG (DCF / Exif2.3) + QuickTime
    Sinema: AVCHD Lite, QuickTime Motion JPEG
    Mode Dial / Mod Düğmesi Akıllı AUTO, P (Program) modu, A (Aperture Priority) modu, S (Enstantane öncelikli) modu, M (Manuel) modunda, Yaratıcı Film modu, My Color modu, Sahne modu, Özel 1,2
    Kopyala / Başlık / Metin Damga Düzenle Evet / Var / Var
    Boyutlar (G x Y x D) 4,32 x 2,58 x 1,69 / hariç olarak. çıkıntılar: 1,00 olarak
    Ağırlık (lbs) Yaklaşık. Pil ve SD Hafıza Kartı ile 0,61 £
    Yaklaşık. Pil ve SD hafıza kartı olmadan 0,51 £
    Ekstra Optik (EZ) Zoom 4.5x (4:3 / 7M), 5.4x (4:3 / 5M), 6.7x (3M 04:03 / Üstü)
    Deklanşör Hızı Still: 60 - 1 / 4000 sec
    Film Modu: 1 / 30 - 1 / 20, 000 saniye (1 / 8 - 1 / 20, 000 sn MF işleyişine Yaratıcı Film modu)
    Starry Sky Modu: 15, 30, 60 sn.
    Dijital Kırmızı Göz Düzeltme (Kırmızı Göz Düzeltme) Fotoğraf
    Mod Anahtarı [Playback] tuşuna
    Easy Zoom / Resume Zoom Hayır / Evet
    Thumbnails / Yakınlaştırılmış Oynatma 12,30-küçük / Max 16x
    Takvim Ekran / Çift Görüntü İzleme Evet / Hayır
    Set Sık Kullanılanlar / Resim Döndürme Evet / Hayır
    DPOF Baskı Ayarlama / Set Koruma Evet / Yes
    Resize / Aspect Dönş Trim. / Tesviye Evet / Evet / Hayır / Evet
    Seyahat Tarih / Dünya Saati Evet / Yes
    Dahili Bellek Yaklaşık. 40MB
    Mikrofon / Hoparlör Mono / Evet
    Touch Panel Yok
    Akıllı Zoom 5,0 X
    AF Tracking Fotoğraf
    Akıllı Çözüm Teknolojisi Fotoğraf ve Film
    Video Böl Evet
    Yüz Tanıma Düzenle Evet
    HDMI çıkışı Video: Otomatik / 1080i / 720p / 480p
    Ses: Mono

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi netün -- 18 Temmuz 2010; 8:58:03 >

• Önceki modele göre daha alınabilir özellikte.Keşke mono yerine stereo olsaymış neyse ki makineler tüketicilerin istediği gibi üretilmeye başlıyor umarız canon g serisi de iyi bir atak yapar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fujifilm 23 1.4 R Lens
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fiyatı belli mi?

Orijinalden alıntı: Knightfall

LX3 sahiplerinin upgrade etmeye gerek oldugunu dusunmuyorum.

ISO ve JPG kalitesi arttiysa guzel olur ama...
    keşke sensör yada diyafram biraz daha iyi olsaydı.aynı bırakmışlar resmen
    8,9 düşük pixel density o'da zor görünüyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: güney tan

Ya açıkçası ben geçebilirdim lx5 e hemde düşünmeden
    ama insan bitek ekstra koyar ya.
    video ve zoom artıları çok zayıf ve benim için en önemsiz noktalar.

• quote:

Orijinalden alıntı: netün

evet fazla fark olmasa'da artık yeni panasonic lx3 alacak arkadaşlar panasonic lx5 tercih edebilirler tabi f/p önemli.
    işte üretici firmaların yine tüketiciye kazığı daha önce üretip piyasaya sürsene ihtiyaca uygun makinayı bu böyle sürüp gider.
    lx5 çıkar ondan sonra 10x ve videoyu artırırlar birde sensör değiştirirler aynı makinayı sürerler.ama benim beklentim kompakta ve likede
    quote:

netün özellikleri dikkatle inceledim.
    zoom 2.5x ten 3.8 e çıkarılmış
    videoda saniye başına karede güzel bi artış var ama bunlar benim için bir artı değil derken
    hoşuma giden bi fark gördüm
    lx3 te benim sinir olduğum tek şey olan 24-60 odak mesafesi yeni lx5 te 24-90
    çok büyük bir artış yok ama bu değer beni lx5 e yöneltebilir.
    en azından ciddi anlamda düşünceğim bi makina

• bana kalsa lx3 ile arasında bariz bir fiyat farkı yoksa elbetteki lx5 alınabilir.. ama lx3 350 dolar, lx5 500 dolar hiç düşünmem, lx3 alırım.. 150 dolar yani yaklaşık 225-235 lira bir fark göremiyorum..
    trde spotu 1000 lira filan olur.

açıkçası ben 250 liraya acımam.arasında gram fark olsa bile lx5 alırım.
    bu cihaz için biraz para koyalım kenarada bide lx5 imiz olsun diyorum ama ciddi manada bişey koymamışlar üstüne.ha video baya gelişmiş aslında ama bende video çekmiyorum.
    bide bu cihazın 500 dolar üstü girmesini bekliyorum açıkçası.500 dolar üstüde girerse abd piyasasına bu demek oluyorki spotu nakit 1200 lira olur.buda çok para kardeşim kompakta ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photo-pentax -- 19 Temmuz 2010; 2:42:22 >

kusura bakma ama , bu kadar fanatiklik , körü körüne bağlanmak diye buna derler...

quote:

Orijinalden alıntı: netün

evet fazla fark olmasa'da artık yeni panasonic lx3 alacak arkadaşlar panasonic lx5 tercih edebilirler tabi f/p önemli.
    işte üretici firmaların yine tüketiciye kazığı daha önce üretip piyasaya sürsene ihtiyaca uygun makinayı bu böyle sürüp gider.
    lx5 çıkar ondan sonra 10x ve videoyu artırırlar birde sensör değiştirirler aynı makinayı sürerler.ama benim beklentim kompakta ve likede
    quote:

netün özellikleri dikkatle inceledim.
    zoom 2.5x ten 3.8 e çıkarılmış
    videoda saniye başına karede güzel bi artış var ama bunlar benim için bir artı değil derken
    hoşuma giden bi fark gördüm
    lx3 te benim sinir olduğum tek şey olan 24-60 odak mesafesi yeni lx5 te 24-90

çok büyük bir artış yok ama bu değer beni lx5 e yöneltebilir.
    en azından ciddi anlamda düşünceğim bi makina

zaten zum yükseltice son değer büyümek zorunda

• quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

kusura bakma ama , bu kadar fanatiklik , körü körüne bağlanmak diye buna derler...

hirataro hocam 1 senelik fotoğraf geçmişim dolmadan sanırım 25 civarı makina kullandım ve bu makinalardan 3 tanesi dslr.geriye kalan kompaktlarında yarısı büyük sensörlü özel kompaktlar.makinalara merak sardıktan sonra 2. el temiz modeller bulup alıp 1 ay kullanıp aldığım paraya satıyorum;teknosada çalışan bi arkadaşım sayesinde de arada teşhirdeki makinaları 1 gece ödünç alıyorum o bakımdan baya bi cihazı deneme fırsatım oldu açıkçası.
    forumda bi arkadaşımız g11-lx3 karşılaştırması yapmıştı.kendisi g11 i daha fazla beğenmişti detaylı karşılaştırma sonunda.ama arkadaşımız lx3 ü toplam bikaç saat kullanma şansı yakaladığı için bu kanıya vardı diye düşünüyorum.zira ben 2 makinayı 10 gün birlikte kullandım.benim görüşüme göre lx3 ten tek artısı g11 in vizörü ve dönen ekranıdır.fotoğrafta genelde eksilerine tanık oldum.
    ben bi markanın fanatiği değilim.ama lx serisinin fanatiği olabilirim.bu fanatiklikte sigma dp2 den sonra en iyi kompakt olduğunu düşünmemden kaynaklanıyor.uzun zamandan beri forumdan birinin samsung tl500 almasını bekliyorum.güzel bir inceleme yapsın,artılarını-eksilerini masaya yatırsın diye.bilsem benim lx3 ten daha iyi,ilk alan ben olucam.yani demem o ki ben bakış açıma göre piyasadaki en baba kompaktın fanatikliğini yapıyorum.fuji f70 ve f100 kullandım ve ikisinide beğenmedim.özellikle f70 in alalade makinalardan hiç bir farkı yok bence.yarın öbür gün lx3 ten bariz iyi bi kompakt çıkar (fuji-sony-canon-panasonic) hiç farketmez onun fanatiği olurum o anda.fanatiği olmaklada kalmaz direkte alırım.

• tele yi 60 mm den 90 mm ye cıkarmak için f2.8 den 3.3 e cıkmış..fotolar gelişmşse ve iso da iyileşmşse lx3 yerine alınabilir...
    beneath this mask there is more than flesh. beneath this mask there is an idea, Mr Creedy, and ideas are bullet-proof. - V

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.