Şimdi Ara

Yeni Pace Hd cihazlarda yazılım nasıl güncelleniyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
8.128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dsmart yeni pace DS830NDS cihazlarda yazılımı nasıl güncelleyebilirim?



  • Ch- tuşuna basarken fiş takılınca oluyormuş sorun çözüldü.
  • Evet dediğiniz gibi güncelleniyor, bende güncelledim ama değişen birşey olmadı. Güncellemek için cihazın fişini çıkardıktan sonra, cihazdaki CH- Tuşuna basılı tutunuz ve fişi tekrar takınız. Yazılım güncelleniyor uyarısı çıkana kadar elinizi CH - düğmesinden çekmeyin, daha sonra Cihaz kendini güncelleyecektir. Diğer arkadaşlar da yapabilsin diye bilgi vermek istedim. Sonuçta bilmeyenler de var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED8A8ED66 -- 15 Ağustos 2012; 18:44:13 >
  • Pace cihazlara yeni yazılım mı geldi arkadaşlar, ben de otomatik güncellenmedi. Manuel güncelleme (fiş+Ch-) ile yaptığımda da ise aynı yazılım yükleniyor. Sistem bilgileri kısmında versiyon tarihlerinde bir değişiklik yok. Sizde durum nasıl?
  • Valla ben hiç o kadar derine inmedim, cihaz güncelleniyor dedi , şükr ettim :) Sonra cihazda hızlanma olunca birşeyler değişmiştir dedim ama değişmemiş sanırım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ölüdeniz

    Valla ben hiç o kadar derine inmedim, cihaz güncelleniyor dedi , şükr ettim :) Sonra cihazda hızlanma olunca birşeyler değişmiştir dedim ama değişmemiş sanırım :)

    son versiyonun adını ve tarihini yazabilir misiniz, menuden sistem bilgisine girince gözüküyor, size zahmet
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cemo62

    quote:

    Orijinalden alıntı: ölüdeniz

    Valla ben hiç o kadar derine inmedim, cihaz güncelleniyor dedi , şükr ettim :) Sonra cihazda hızlanma olunca birşeyler değişmiştir dedim ama değişmemiş sanırım :)

    son versiyonun adını ve tarihini yazabilir misiniz, menuden sistem bilgisine girince gözüküyor, size zahmet

    + herhangi bir değişikik oldumu..
  • Hayır Pace 1.15 var hala yeni yazılım yok.
  • Pace cihazın son versiyonu 1.15 yazıyor ve Son yazılım tarihi 9 Nisan 2012 imiş Yine yaptı yapacağını dsmart, yazılımı daha yüklememişler o yüzden cihaz napsın , alamaz tabii. Yazıklar olsun dsmarta, Bir platform ancak bu kadar YENİLİKTEN Uzak olabilir !!!
  • merhaba
    bu mesajın üstünden tam bir yıl geçmiş. ch- ve fiş takımını yaptığım halde pacends830 herhangi bir değişiklik olmadı hala yazılım. 1.15 versiyonda yanlız sistem bilgisinde yazılım için iptal yazarken şimdi beklemede yazıyor bakalım bir değişiklik olacakmı güncel bilgisi olan varmı acaba? teşekkürler.....
  • Ben bu pace hd cihazdan kullanıyorum ve 2 yıldır sürekli dsmart yetkililerinede dile getirdiğim bir sorunu var ki, bu sorun beni hem bu cihazdan hemde dmsarttan soğutuyor. Piyasadan neredeyse bedava fiyata satılan cihazlardan en kalitelilerine kadar bütün uydu alıcılarında istediğiniz zamanda istediğiniz kanalın otomatik olarak açılmasını sağlayabilirsiniz. Bunu pace hd cihazda yapamıyorsunuz. Herhangi bir programı seçipte "Hatırlatıcı" yazan yere bastığımızda "Ayırtma başarısız" yazısı çıkıyor. Ben ilk nce bütün hd aboneler aynı sorunu yaşıyor sanıyordum ama gördümki Humax cihazlarda bu özellik gayet güzel kullanılıyor. Müşteri hizmetlerini arayıp bu bir kusur sayılır cihazımı değiştirirmisiniz dedim kabul etmediler. Hem bu ufak yazılım sorununu çözemeyişini hemde bu özelliği istiyorum diyen bir müşterisinin cihaz değişim talebini kabul etmeyişini Dsmarta hiç yakıştıramadım.
    --------------
    23.11.2013 tarihl yazılımla sorun özülmüş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcantekin -- 24 Kasım 2013; 1:13:50 >




  • Ch- tuşu hangisi oluyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cihaz Load yazdı takılı kaldı napcaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.