Şimdi Ara

Yeni Oyunum Markette

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.

    Yeni oyunum UpperEnd - Adventure of the Little Squirrel Google Play'de yayında. 1 hafta içerisinde App Store'a da göndereceğim.

    İndirip denerseniz ve olumlu olumsuz geri dönüşlerinizi bildirirseniz sevinirim.

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Cooldesing.Upperend&hl=tr




  • Merhabalar, oyununuzu denedim. Arkaplanda bir müzik olsaymış iyi olabilirdi. 1000 puana kadar rahatça geldim, ancak gelene kadar biraz sıkıldım. Aynı monotonluk vardı. Zorlukta bir değişiklik olmadığını düşünüyorum. Olsa bile küçücük vardır, farketmedim ben. Yanma sebebim ise FPS düşmesi.

    Başka bir sorun ise, fındıkların bazen guguk kuşlarının neredeyse yanında veya dalın içinde olması. Onu almak imkansız, yanıyoruz zaten o yakınlıkta. Çeşitliliğin arttırılması taraftarıyım. Çeşitlilik ne kadar fazla bilmiyorum. İlerilerde belki vardır bir şeyler ama, baloncuk, fındık, tilki, guguk kuşunu gördük 1000 puana kadar. Az ve sıkıcı geldi.

    Yine başka bir sorun ise, start'a basınca 4 saniye sonra oyunun başlaması. Bunu 2-3 defa denedim ve hepsinde aynı. Bu telefonumla alakalı olabilir diyebilirsiniz, ancak telefonum ne oyunlar kaldırmışken, bu oyunda böyle olması normal değil. Döngü oyunu sonuçta. Objeler belli, aynı şeyler üretilir ve silinir.

    Oyunda ciddi fps sorunları var. Fındık aldıkça fps düşüyor, üstteki fındık barını bir kere doldurunca fps sorunu bir anda bitiyor. Sonra bar dolana kadar tekrar fps düşümü oluyor. 1000 puanda o sebepten dolayı yandım maalesef. Unity bilginize hakaret etmiş gibi görünmek istemiyorum ama sistemli bir algoritma kurdunuz değil mi? Benim de bu tür döngü oyunlarım oldu.

    Belki senin telefonun kötüdür diyorsunuzdur, telefonum "General Mobile 4G". Çok iyi bir telefon değil ancak bir sürü döngü veya shadow fight 3 gibi oyunları oynamış, test etmiş biri olarak ilk defa böyle bir sorunla karşılaştım. Böyle bir oyunun kasması normal değil zaten. Fazla bir görsellik, sistem istemiyor.

    Son olarak özetlersem, oyunun bu hali ile insanların oynaması zor. Oyunu test etmem 4-5 dakika sürdü. Bu yazının daha uzun sürdüğünden eminim.

    Başarılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.