Şimdi Ara

*****YENİ OPEL MERİVA SAHİPLERİ VE İLGİLENENLERİ***** (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
651
Cevap
12
Favori
101.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Belki birisine lazım olur diye fotoğraf koyuyorum.
    110.000 km bakımı için orijinal filtre ve karter tapası aldım. Kendim de başka bir araç markasının yetkili servisinde çalıştığım için malzemeleri alıp değişimi servisteki ustalara yaptırıyorum, fiyatı ne olursa olsun orijinal malzemenin farkını işim gereği bildiğim için şaşmam ve riske girmem. Yağ olarakta eneos sustina aldım.

    1.3 dizel için bakım malzemeleri

     *****YENİ OPEL MERİVA SAHİPLERİ VE İLGİLENENLERİ*****


    Ne zamandır soracağım unutuyorum, birşey dikkatimi çekti
    araca bindiniz farlar açıkta olsa kapalı da olsa ilk sellektörümde yapmıyor daha doğrusu gecikiyor.
    kolu kendinize çektiğinizde 1 sn tepkime vermiyor ve uzunlar yanmıyor e zaten sellektör de 1 sn yapılıyor o yüzden ilk sellektör gecikiyor ama bir kez yaptıktan sonra başka kolu kendinize çektiğinizde anında uzunlar yanıyor ve sellektör yapabiliyorsunuz bu durum sizlerde de böyle mi?




  • sabitkale kullanıcısına yanıt
    Sellöktör olayı bende de aynı idi. Servise sorduğumda normal demişti.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknokolik35 -- 15 Şubat 2020; 18:41:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende oyle bir durum yok. 1.3 dizel 2012. Ne zaman bassam selektor ve uzunlarin tepkisi diger araclarimla ayni. Belki aracin serisi ile ilgili olabilir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar aracimi satiyorum. İlgilenen olursa yazabilir..ilan numarasi sahibinden 813541226  *****YENİ OPEL MERİVA SAHİPLERİ VE İLGİLENENLERİ*****  *****YENİ OPEL MERİVA SAHİPLERİ VE İLGİLENENLERİ*****

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Merhaba arkadaşlar,
    sileceklerimden taziksiz su geldiği için tıkanma olabileceği düşüncesi ile gelen su hortumunu söküp, suyun çıktığı yerden hava verdim ama bu esnada galiba check valfe zarar verdiğim için su püskürtme kolunu çekiyorum 2-3 saniye sonra su geliyordu bende araya bir check valf daha koydum resimdeki gibi şimdi kolu çeker çekmez su püskürtüyor.

    Jant göbeğindeki arma kırılmıştı göbek ile beraber geliyormuş ondan aldım, birde fren ve debriyaj pedalı için kauçuk lastiğinden aldım ihtiyacı olan resimdeki numaradan bulabilir.

    Bijonların kapakları malum lastikçiler ve ustalar karga burunu ile tutup çektiklerinden deforme oluyorlar, yan sanayisi uzun ömürlü olmuyor bi zaman sonra ısınınca fırlayıp gidiyor yerinden, orijinali de 10 lira olunca bunları sökmek için eski bir klasik tipli sileceğin içinden uzun demirini çıkarttım ve resimdeki gibi büktüm şimdi zarar vermeden çıkartabiliyorum.

     *****YENİ OPEL MERİVA SAHİPLERİ VE İLGİLENENLERİ***** *****YENİ OPEL MERİVA SAHİPLERİ VE İLGİLENENLERİ***** *****YENİ OPEL MERİVA SAHİPLERİ VE İLGİLENENLERİ***** *****YENİ OPEL MERİVA SAHİPLERİ VE İLGİLENENLERİ***** *****YENİ OPEL MERİVA SAHİPLERİ VE İLGİLENENLERİ*****




  • Arkadaşlar merhaba. 2011 1.4 turbo 140 hp manuel vites modelinde özellikle motorunda kronik sorun varmıdır ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar;

    Sadece Opel Meriva B (2010-2016) ile ilgili bilgi, belge ve tecrübe paylaşımı yaptığımız WhatsApp ve Telegram grubumuz vardır. İstifade etmek isterseniz buyurunuz:

    https://www.facebook.com/unsupportedbrowser

    Telegram grubumuz:https://t.me/MerivaTR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi terennümzade -- 16 Mart 2021; 12:33:17 >
  • Merhaba Merivacılar.


    Meriva B 1.7 CDTI (motor kodu: A17DTS) 131 HP manuel vites bir aracım var, yeni aldım.


    • Bu araçlarda kronik sorun var mı (bu konu içerisinde çoğu sayfaya baktım, göremedim.) ?


    • Söyle bir sorun yaşadım; Geçenlerde uzun yol yaptım 200 KM gittikten sonra "motor yağ seviyesini kontrol edin" gibi bir uyarı verdi. İlk benzinlikte durup 700ml yağ ekledim, yoluma devam ettim, 300-320 KM toplam yol yaptım. Ertesi gün motor soğukken yağ çubuğunu kontrol ettim, yağ çubuğu maks. çizgisinin üzerindeydi. Daha sonra dönüş yolunda 200 km gittikten sonra tekrar aynı uyarıyı verdi, 300 ML kadar yağ ekledim. Bir gün sonra yine motor soğukken kontrol ettiğimde yağ çubuğu maks. çizgisinin üzerindeydi. Bunun nedeni ne olabilir?


    • Bu motor tipinde (motor kodu: A17DTS) kronik yağ pompası sorunu var mı?
    • Yedek parçaları hangi sitelerden alıyorsunuz? Bazı parçaları bulamadım, benim aracın içi kahverengi, 6 ileri vites topuzu bulamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giderci -- 1 Ekim 2021; 13:33:52 >




  • yağ süzgecini kontrol ettir sanırım tikanmış biraz yag basıncı düşmüş uyarı veriyor o yüzden

  • Değerli dostlar Meriva B 2012 model dizel ile araniza katıldım.

    Bir soru sormak istiyorum.
    1)Aracın gunduz ledi sari renk olarak aldim ancak beyaz renge cevirip led serit görüntüsü vermek istiyorum(astra j de ornekleri var . Hangi ampul u almam gerekiyor ne onerirsiniz ayrica bu sekilde yapan varsa ornek gosterebilir mi ?

    Ayrıca gunduz fari icin beyaz yapmak istesem alacagim urun hangisi olmali ? Resimde ki hangi urun uyumludur yada baska hangi urun uyumlu ?  *****YENİ OPEL MERİVA SAHİPLERİ VE İLGİLENENLERİ*****  *****YENİ OPEL MERİVA SAHİPLERİ VE İLGİLENENLERİ*****



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcayypc -- 30 Temmuz 2022; 13:41:54 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.