Şimdi Ara

Yeni Opel Corsa 2011 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
39.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maverick666

    bence doğru karar..

    laptoplarımız da aynı zaten.
    benimki de DV5 1040ET


    İzmirde hangi bayi tavsiye edersiniz. Ban Manisadayım. Egem 34.750 fiyat verdi. 1.3 njoy için.
    Galeride aracın içine oturduğumda birşey dikkatimi çekti. Önde yan camlarda direğin önünde ufak bir pencere var.
    Acaba dönüşlerde direk engel falan oluyormu görüşe.

    Bu arada benim laptop DV5 1240 et
  • Herhangi bir şekilde görüşe engel olmuyor. Hatta ben o küçük camı çok beğenmiştim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canbrk


    quote:

    Orijinalden alıntı: lamina propria

    ya ben aniden farklı noktalara kaydım:)
    aynı maddi degerlerde 2005 116i aldm
    benzinli olması yakıt ekonomisi acısından baya fark ediyor
    LPG kullanma konusunda da kararsızım
    ama görünüş olarak kalite olarak tabiki çok memnunum



    Sizin için Hayırlı olsun. Güzel Araç gerçekten.
    Bende Punto evo ve Corsa arasında kaldım.Puntoda, aynı fiyata azımsanmayacak derecede daha fazla donanım var ve kokpit dizaynı corsaya göre daha güzel.
    Ama işte Fiat'ın kalitesi beni düşündürüyor.Daha öncelerden 97 model corsam vardı onu hiç unutamadım.Çok severek kullandığım bir araçtı.
    Opel kalitesi tartışılmaz ama iç dizaynı puntoya göre vasat kalıyor bence.
    Bütün bunlara rağmen kalitesinden dolayı sanırım tercihim yeni corsa olacak.


    teşekkür ederim
    ben puntoyu değerlendirmeye hiç almamıştım
    yani önüme iki arabayı koysalar ben hiç düşünmeden corsa derim
    donanım olarak eksik bile olsa dizaynı güzel bir araba ve daha 2-3 ay oldu kasa makyajlanalı o yüzden en az 2-3 yıl eskimeyecek bir araba
    ben de izmirde egeme ve kavuklara gitmiştim
    kavuklarda satış danışmanı aşırı bilgisizdi ama egem den daha düşük teklif vermişti




  • Arkadaşlar yeni corsa otomatikte esp standartmış. Acaba yeni corsalarda mı bu standart yoksa önceki otomatiklerde de standartmıydı? 2008 almayı düşünüyorum kimse birşey bilmiyor.
  • esp standartmıymış hem de trde ? hiç sanmıyorum
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pitottr

    Arkadaşlar yeni corsa otomatikte esp standartmış. Acaba yeni corsalarda mı bu standart yoksa önceki otomatiklerde de standartmıydı? 2008 almayı düşünüyorum kimse birşey bilmiyor.


    Maalesef yanlış bilgi almışsınız. Esp ne eskilerde ne yenilerde standart değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

    esp standartmıymış hem de trde ? hiç sanmıyorum

    Bir ara Easytronic'lerde opsiyonel alınabiliyordu fakat standart olduğunu ben de hatırlamıyorum hiç.
  • evet arkadaşlar ESP eastroniclerde opsiyonel sunuluyor. ancak ben geçen sene aracı satın alırken 1300 tl fark verip almak istediğimde bana bunun için 3 ay kadar beklemem gerektiğini söylediler, aslında buna bir marketing yöntemi diyebiliriz. kaç bayiye gittiysem hep 3 ay sonra gelir diyorlar.Renk konusunda da bu şekilde. yani satın alma için kıvama getirilen müşteriyi kaçırmamak için elde ne varsa onu satmaya çalışıyorlar siz iyisimi ESP konusunda pek ümitlenmeyin. yada 3 ay sonrası olabilecek zamlardan etkilenmeyi göze alıp bekleyin
  • 5 kaplısı olsa bile kullanım amacı nedir bilemem ama 3 kapı çok güzel bi araba o :))
  • 2011 siyah corsa 18.000 de genelde şeir dışı kullanılmış essentia modeli, serviste alınırken LPG taktırılan araç ne kadara alınırsa iyi fiyattır arkadaşlar ?
  • herkese iyi forumlar...makyajlı sıfır corsa dizel düşünüyoruz essentia 75 hp bayilerden güncel fiyat alan oldumu acaba ben 33.000 tl fiyat aldım plaka dahil daha düşünme aşamasında olduğumuzdan çokda bastırmadım ama tahminim en fazla 32.800 sularında .... birde kasım-aralık gibi beklemek sizce ne kadar mantıklı...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurdilek -- 2 Haziran 2011; 17:06:52 >
  • kasım aralığı bekledikten sonra bir yıl daha beklerim muhtamelen corsa e kasa alırım. =) bekle bekle nereye kadar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

    kasım aralığı bekledikten sonra bir yıl daha beklerim muhtamelen corsa e kasa alırım. =) bekle bekle nereye kadar


    orasıda doğru ama yeni kasa çıkınca fiyatıda bayağı artar
  • Merhaba arkadaşlar, ben de yaklaşık 2 aydır hangi aracı alacağım konusunda kararsızdım ve aklımda olan tüm modelleri gezdim. Nihayet bugün noktayı koydum. Opel corsa 1.4 enjoy manuel. Yılda yaklaşık 8-10bin km yapan biri olarak aracın dizel olması şart değil ancak yakıt tüketimi önemli bir konu. Aracı eşim kullanacak ama benzini ben alacağım. Önce punto evo yu inceledim. Aracın sadece adı evo 1.3 dizel 75hp bir araç. Motor kasaya göre iyi ancak performans olarak tatmin edici değil. Araç içersinde kullanılan malzeme kalitesi fena değil. Servis ağı ve ikinci elde fiat iyi bir marka ancak 34000tl bu araç için yüksek bir rakam.
    Citroen C3: Kasası ve dizaynı çok güzel olmuş. Aracı çok beğendim. Kullanılan malzeme kaliteli. Donanım özellikleri çok iyi. Aracın dolu versiyonu için aldığım en iyi fiyat 36.500tl. 30.000tl bütçem olduğu için eledim. Fakat fena bir araç değil. Tek kötü tarafı 1.4hdi 70hp motor. Asla performans beklemeyin.
    Dacia Stepway 1.5dci. Bu aracı showroom larda görmeniz mümkün değil. Çünkü araç yok satıyor. Almak için sıraya yazılmanız gerekiyor. Yollarda gördüğümde tipi çok hoşuma gitmişti. Ancak inceleme şansım olmamıştı. Araç nisan ayında 27.500, mayıs ayında 28.800 ve haziran ayında 29.350tl satılıyor. Her ay fiyatı artan ve yok satan bir araca sahip olmak istedim. Ben de sıraya yazıldım. Geçenlerde bir arkadaşımda görünce çok sevindim. Aracı inceledim ve sonu hezimet. Araçta kalitenin k sı yok. En dandik plastik kullanılmış. Ön konsola yerleştirilmiş bir kaç buton. Hepsi bu kadar. Bu arabaya verilen paraya yazık. Hemen servisi aradım ve araç talebimi iptal ettirdim.
    Hyundai accent blue: Aracın kasası çok güzel. İçi oldukça ferah. Kullanılan malzeme iyi. Konsol mükemmel. Hyundai kendini ispatlamış bir marka. Motor beklentiyi karşılıyor. Performans çok iyi. Arcın dolu versiyonu 37.000tl civarı. Bütçesi uygun olanlar düşünebilirler. Ancak mutlaka 16inc jant olmalı.
    Mitsubishi colt 1.3: Araç için söylenebilecek tek kusur ikinci el piyasası ve servis sıkıntısı. Bu aracı almaya niyetlendim. 31.500tl. Araçta eksik yok gibi full bi araç. Motor 1.33 95hp çok iyi. Yakıt tüketiminde sınıfının en iyi değerine sahip. Ancak yaygın olmaması ve servis - parça masrafının yüksek olması beni caydırdı. Ben de amma karasızım değil mi. Ama sonunda doğru aracı buldum.
    Opel Corsa 1.4 Enjoy: Bugün opel showroom a gittim. Yeni corsaları inceledim. Araç gerçekten çok güzel. Donanım özellikleri çok iyi. 1.4 motor 100hp güç üretiyor. Opel kalitesi hemen kendini belli ediyor. Aracın içi oldukça fonksiyonel ve kaliteli. 16inc jant, yol bilgisayarı, 4 airbag, abs, sis farları, cruise control, direksiyondan kumandalı müzik sistemi, vs. vs. Arabayı çok beğendim. Biraz pazarlıkla park sensörü de dahil 31.000tl ye satın aldım. Araç şuan kampanyada. Eğer siz de bu bütçelere bir araç almak istiyorsanız yaygın servis ve yüksek ikinci el değeri ile alman harikası bu aracı 6bin tl indirim ile satın alabilirsiniz. Bu fırsatı kaçırmayın derim. Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin kerkese.




  • normalde bir model makyajlandiginda aractaki kronik sorunlar giderilmeye calisilir..ama bu opel yeni corsada yeni kronik bir sorun ortaya cikarmiss..dizel 75 hp aracimda aractan gaz cekip devir dusurunce motordan barizz bi cınlama sesi geliyo..bide gece sehir icinde kullaninca beni delirtiyoo..ve bu sorun tum araclarda belli belirsiz var..bilginizee

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dump Valve takmış olmasınlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sal2003

    normalde bir model makyajlandiginda aractaki kronik sorunlar giderilmeye calisilir..ama bu opel yeni corsada yeni kronik bir sorun ortaya cikarmiss..dizel 75 hp aracimda aractan gaz cekip devir dusurunce motordan barizz bi cınlama sesi geliyo..bide gece sehir icinde kullaninca beni delirtiyoo..ve bu sorun tum araclarda belli belirsiz var..bilginizee



    benim aracımda bahsettiğiniz ses yok, 2500 km oldu, şu ana kadar hiç benzer bir sesle karşılaşmadım, olsaydı mutlaka duyar soluğu serviste alırdım.
    sadece çok yavaş giderken frene bastığımda arabanın altına bişey takılmış gibi pat pat pat ses geliyordu, babam da duymuştu hatta sormuştu bu ne diye, o sesi de 1000 km den sonra duymamaya başladım. belki kulağım alışmıştır.
    onun dışında birşey yok şu an için. çok memnunum ses stabilizayonundan. gayet sessiz sürüşü var.
    bir de o yollarda yavaşlatmak için konunlan tümseklerden gecerken arabanın içinde hopluyorum resmen.
    süspansiyonlar çok sert.




  • arkadaşlar 170bin lira depo doldurup şehir içinde ortalama 430 maksimum 450 km yapmaktayız. ortalama 40 kuruş yakıyor, değerlerimiz nedir sizce?
  • Ben son aldığımda aynen senin dediğin gibi 170 TL'lik aldım. 720 km. yapmıştım ama %75 gibi uzun yolda kullandım. Şehiriçinde de 530 km.'den önce ışığı yakmadım hiç. Bu arada senin kullandığın araç ne?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alfredo

    arkadaşlar 170bin lira depo doldurup şehir içinde ortalama 430 maksimum 450 km yapmaktayız. ortalama 40 kuruş yakıyor, değerlerimiz nedir sizce?

    170 bin liraya Modena alınıyor sen depo mu dolduruyorsun
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.