Şimdi Ara

YENI OPEL ASTRA''mı? YOKSA GOLF'mu ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
35.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Onurcan91

     YENI OPEL ASTRA''mı? YOKSA GOLF'mu ?


    Kırmızısını tavsiye ederim!!

    offffffff kırmızı renk astra almaya gidiyorduk ayırtmamıştık aracı bakalım dedik cunku.
    tek 1 adet vardı gittiğimizde oda satılınca moraller bozuldu.tam bayiden cıkıyordukki siyah bi dizel astranın boşta olduğunu soylediler gidip baktım siyahta canavar gibi şans işte siyah almış olduk.ama kırmızıda bi araca bu kadarmı yakışır yahu.




  • Yeni Astra fiyatları nedir arkadaşlar bayiler ne kadar fiyat veriyorlar ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bmurat07

    Yeni Astra fiyatları nedir arkadaşlar bayiler ne kadar fiyat veriyorlar ?

    sitesinden liste fiyatlarına bakablırsın.ortalama o fıyatlar uzerınden 5000 tl indirim yapıyorlar suan
  • Bende bir ara iki araç arasında kaldım,astra 1.3 cdtı motorundan dolayı benim için bitti,okadar güzel bir araba yapıyorsun berbat bir motor koyuyorsun,dizel konusunda golf ağır basıyor ama benzinli alırım dersen astra ağır basıyor,şu anda iki aracada lpg takılabiliyor hemde hiçbir problem yok,vw tsı motorun tek eksisi rolantide benzinle çalışıyor,opelde ise bu sorun yok,her iki araca lpg taktıranlarla konuştum hepside çok memnun,merak edenler için landırenzo marka lpg takılıyor...benzinli alıp tüp taktıracaksan kesinlikle opel astra....
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mikoli88

    quote:

    Orijinalden alıntı: bmurat07

    Yeni Astra fiyatları nedir arkadaşlar bayiler ne kadar fiyat veriyorlar ?

    sitesinden liste fiyatlarına bakablırsın.ortalama o fıyatlar uzerınden 5000 tl indirim yapıyorlar suan

    astra almayı düşünüyorumda hangi şehir ve hangi bayiler bu indirimi yapıyor ??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: agirgin22

    quote:

    Orijinalden alıntı: mikoli88

    quote:

    Orijinalden alıntı: bmurat07

    Yeni Astra fiyatları nedir arkadaşlar bayiler ne kadar fiyat veriyorlar ?

    sitesinden liste fiyatlarına bakablırsın.ortalama o fıyatlar uzerınden 5000 tl indirim yapıyorlar suan

    astra almayı düşünüyorumda hangi şehir ve hangi bayiler bu indirimi yapıyor ??

    istanbuldayım ben her bayii yapıyor hocam.işte yeni astra konusunu takip edersen yeni alacak arkdaşlar aldıkları fiyatları paylaşıyorlar.
    en son dizel sport astrayı 51000 tlye bırakıyorlardı.




  • Of ya ben de golf almayı kafaya koyduydum şmdi kafam karıştı..
  • Astrada su an dizel seçenekler arasına girmez, forumda lakapları dolanıyor tasarım olarak on numara bence ama motor olarak rakiplerinin gerisinde diyorum, golf ülkemizde iyi para ediyor artı yanı o yoksa sınıfının en perfomanslı araçı olduğundan değil ama yine tasarım olarak opeli alırdım
  • arkadaşlar bende kardeşime astra benzinli almayı düşünüyorum.anladığım kadarıyla 1.6 motor turbosuz 115 bg benzinliyi tavsiye etmiyorsunuz.şu an için 140 bg olan 1.4 benzinliyi seçicem.yanlız yakıt sarfiyatı ve otomatik vites seceneği nasıldır.kullanıcı arkadaşlar tavsiye eder mi.yoksa illaki manuel alın mı dersiniz ve neden?şanzımanı sorunlumudur arızası çokmudur pahalımıdır vs.şimdiden teşekkürler.
  • Sayın şamil 1.4 140 hp iyidir. Otomatik vitesi tabiki biraz daha fazla yakacaktır. 100 km'de bikaç litre fazlalık önemli degil dıyorsanız otomatik alabılırsınız ancak uzun yolda normal hızlarda 100 km de 5-6 litreyi gecmesin dıyorsanız manuel idealdir. Benim tercihim de 1.4 140 hp manuel benzinli oldu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilds -- 12 Kasım 2012; 18:34:54 >
  • Hiç düşünmeden golf7 derim çünkü düşünürsem astra j derim ;)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.youtube.com/watch?v=QSputZhBixo&feature=youtu.be


    izleyin siz karar verin performansta pek bir fark yok golf biraz aktif gibi izleyin
  • Eğen arabadan gelen küçük sesleri, küçük problemleri çok kafaya takmayacaksanız fiyatı ucuz diye astra alın. Ama takıntılı iseniz kesinlikle opel'e bulaşmayın. Opel eski kaliteli arabalarını maalesef üretememeye başladı. Bu durumda dünya genelinde zaten satışlarına yansımış durumda. Opel'in ürettiği ve problem çıkartmayan bir tek modelini bana gösteremezsiniz. İnsignia da çıkan problemler saymakla bitmez. insignia nın alt yapısını ve şasesini kullanan mercedes a serisini inceleyin opel'in kalitesizliğini gözlerinizle görürsünüz. Bunu 3 ncü opel sahibi olarak açık yüreklilikle söylüyorum.
    bizde adamın arabası ne marka ise o dünyanın en iyi arabasıdır. Gerçekte öyle değil objektif değerlendirmek lazım. Golf alırmısınız almazmısınız o sizin kararınız ama ben opel'e bulaşmayın diyorum.
  • merhaba arkadaşlar opel kullanıcısıyım her türlü opel derim opelin tasarımına golf yaklaşamaz bile arabanın kullanımı zaten harika
    fiyata göre gidip golfun boşuna 45-50 vericeğime opel astra alırım daha iyi milletin azına yapışmış vw de vw
    opel alırsanız pişman olmazsınız diyorum
  • 3. Opel im olan Insignia yı da diğerleri gibi sıfır sorunla kullanmaktayım, sorun yaşayanlar biraz kızgın olmalı ki yanlış bilgilerle dolu sitem mesajları yazmışlar

    Diğer aracım ise Golf 7, Golf ten önce Astra J vardı.


    Astra tasarım, kullanım keyfi, sürüş limitleri, direksiyon tepkileri, fiyat/donanım dengesi ile daha sürücü dostu bir modeldi, Golf ise rüzgar yalıtımı, daha verimli iç hacim kullanımı, biraz daha özenli işçilik ve daha hafif kasa ile daha atak bri yapıya sahip.


    Yollara çıkan yeni nesil Astra K ise Golf ün tüm avantajlarını da alarak çıktı, açıkçası Golf le yeni Astra yı değiişme fikri bu aralar sıklıkla aklımda.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: esmerce

    Diğer aracım ise Golf 7, Golf ten önce Astra J vardı.

    Astra tasarım, kullanım keyfi, sürüş limitleri, direksiyon tepkileri, fiyat/donanım dengesi ile daha sürücü dostu bir modeldi, Golf ise rüzgar yalıtımı, daha verimli iç hacim kullanımı, biraz daha özenli işçilik ve daha hafif kasa ile daha atak bir yapıya sahip.


    Yollara çıkan yeni nesil Astra K ise Golf ün tüm avantajlarını da alarak çıktı, açıkçası Golf le yeni Astra yı değiişme fikri bu aralar sıklıkla aklımda.


    İki aracı da kullanıp yorum yapan birini bulduğum için mutluyum :) 55 civarında bütçem var, nisan gibi almayı düşünüyorum. Donanıma ve yakıta önem veririm hız sabitleyici vs. olmazsa olmaz.
    Astra 1.4 T Cosmo alsam fabrika verisi bile 10 litre, 1.3 dizeli desem çok güçsüz diyorlar, 1.6 cdti pahalı.
    Golf de aynı şekilde diye biliyorum. Highline pahalı, diğerleri boş, dizeli pahalı.
    Golf ve Astra ailesi içerisindeki hangi modeli alırdınız acaba yerimde olsanız?




  • Javier kullanıcısına yanıt
    55.000 Lira ile muhtemelen Astra 1.6 115Hp alıp Lpg uygulardım.

    Düşük donanımlı Golf ler hakkında fiyat - donanım bilgim yok ancak 1.2 TSI Golf 1.6 Astra ya göre oldukça etkin bir performans/tüketim dengesine sahip.

    Yüksek performansı düşük tüketimle taçlandıran teknolojiler bedelini ilk alımda fazlası ile alıyorlar malesef.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk mesaj'da kastedilen astra J olduğundan ve 55 bütçeniz olduğundan Astra J üzerine konuşuyorum. Şu anda 1.3 cdti HB edition plus donanımlar (hız sabitleyici var) 0km olarak 60000 civarı rakamlara alınabiliyor. Hele üzerinize başka aracınız var ve bir de vergi levhanız varsa opelde filo indirimi de alabiliyorsunuz bir miktar. Ayrıca 1.6 cdtilar da filo ile beraber 65e, filosuz 67'ye filan alınabilir 110bg enjoy active donanımıyla beraber. 1.6 TDI comfotline VWler 80+ olduğu düşünülürse bence gayet iyi rakam. Sanırım dost drive ile 76-77 gibi bir rakama geliyor opak renkler. Ama metalik istiyorsanız 1000 daha ekleyin. Opelde metalik farkı da yok. bu da bir avantaj
    Saygılarımla



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ppzrg -- 1 Aralık 2015; 11:33:29 >
  • ppzrg kullanıcısına yanıt
    Ayrıntılı cevap için çok teşekkürler. Bütçeyi 60'a çektim ama Nisanda alabileceğim. Filo indirimi güzelmiş fakat aracı vergi levhası olan biri alıyormuş gibi yapsak aracı sanırım onun üzerine almak lazım, o biraz riskli. Nisanda sıfır almak istesem de yeni kasalardan almam lazım, ben J kasa istiyorum sanırım ikinci el olacak o zaman. Sitedeki astra konfigürasyonuna girdim ama 85 bin çıktı cosmonun sıfırı. Astranin donanım tablosunuhttp://www.opel.com.tr/opel-serisi/satis-alani/arabalar/astra-hatchback-new/modeller/mevcut-modeller.html bu linkten buldum.

    Enjoy Active 'in yakıt yüketimi süpermiş ama afl, dijital klima ve park sensörü bile yok. Çuvalla para verip de şu nerdeyse standart özelliklerden mahrum kalmak istemiyorum. İyice karıştı kafam :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Javier -- 1 Aralık 2015; 21:41:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kullanmadığınız ve gerçekten ihtiyacınız olmayan donanımlara çok fazla para vermenin gerekli olmadığını düşünüyorum. Ben bu aracımı aldığımda (1.6 cdti sport 136) aklımdaki ilk araba 1.6 cdti 110 enjoy active idi ancak istediğim renkte ve hemen teslim bulamadım. O yüzden sırf beklememek adına 136lıklara yöneldim. 110luk enjoy active de benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılayacak seviyedeydi. ihtiyaçlarınızı iyi tespit edin. donanımın da donanıma harcanacak paranın da sınırı yok. park sensörünü dışarıda 100 liraya taktırırsınız, philips filan taktırsanız o bile 200 olur. benim aracımın kliması otomatik ama zaten manuel modda kullanıyorum, aflnin de güzel bir özellik olmasına rağmen o kadar fark vermeye değeceğini düşünmüyorum. Yani benim için enjoy active gayet yeterliydi. sadece konsoldaki ekran can sıkıcıydı. O kadar. Onu da isterseniz sonra başka multimedya cihazlarla değiştirebiliyorsunuz zaten.
    Filoya gelirsek... Filo düşünüyorsanız filo alacak kişi kesinlikle çok güvendiğiniz biri olmalı. Zira 6 aydan önce aracın devrini size gerçekleştiremeyecek. Ayrıca filo araçları da hemen istediğiniz gün çıkaramıyorsunuz. Sanırım ayın 2. ve 4. perşembe günleri faturası kesilebiliyor. Aracı da önceden bulup ayarlamanız lazım. Ama sanırım henüz yurda giriş yapmamış yoldaki araçlarda 2. ve 4. perşembeyi beklemenize gerek yok. En doğru ve son bilgiyi opel bayilerinden alabilirsiniz.
    Saygılarımla

    quote:

    Orijinalden alıntı: Javier

    Ayrıntılı cevap için çok teşekkürler. Bütçeyi 60'a çektim ama Nisanda alabileceğim. Filo indirimi güzelmiş fakat aracı vergi levhası olan biri alıyormuş gibi yapsak aracı sanırım onun üzerine almak lazım, o biraz riskli. Nisanda sıfır almak istesem de yeni kasalardan almam lazım, ben J kasa istiyorum sanırım ikinci el olacak o zaman. Sitedeki astra konfigürasyonuna girdim ama 85 bin çıktı cosmonun sıfırı. Astranin donanım tablosunuhttp://www.opel.com.tr/opel-serisi/satis-alani/arabalar/astra-hatchback-new/modeller/mevcut-modeller.html bu linkten buldum.

    Enjoy Active 'in yakıt yüketimi süpermiş ama afl, dijital klima ve park sensörü bile yok. Çuvalla para verip de şu nerdeyse standart özelliklerden mahrum kalmak istemiyorum. İyice karıştı kafam :)




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.