Şimdi Ara

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) (725. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: snurce Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 10 Misafir - 11 Masaüstü
5 sn
41.266
Cevap
306
Favori
2.350.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
52. Sırada  bugün en iyi #7
Sayfa: önceki 723724725726727
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GILMOUR kullanıcısına yanıt
    Manuel bence bayilerin vermiş olduğu siparişlerle ilgili bir sorun. Manuel aracı k kasada bulmak çok zor. Ben bir çok bayiyi arayarak bir hayli uğraşmıştım. Niye yok sorusuna ise talepler bu yönde demişlerdi. Otomatik aracın çok olması bundan kaynaklanıyor sanırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Taha Çağrı T kullanıcısına yanıt
    bu sese takıntılı olan çok insan tanıdım, yankı yapabilir ve bundan daha doğal bir şey olamaz. eski aracımda olmuyordu demeyin. bunu çoğu insan söylemeyebiliyor. telefonunuzu koyduğunuz yerle bile alakası var.

    şöyle düşünün, ses önce telefona geliyor. ardından bluetooth ile araca aktarılıyor. karşı taraf burada ki çok kısa gecikmeden dolayı kendi sesini duyabiliyor. yankı yapması da temel olarak aynı mantık.
    araçlarda ki bluetooth teknolojisinin en son bluetooth versiyona sahip olması ve aradaki o gecikmenin olmaması lazım.

    yankı çok normal. bunu sorun olarak görmeyin.
  • Ben sorun olarak görmüyorum da karşı taraf yakınıyor bazen kapatmak zorunda kalıyorum. Eski aracımda yoktu zaten ben navigasyonla taktırmıştım. Onda da sağlıklı ses gitmiyordu karşı tarafa bunda hiç yoktan ses gidiyor o yüzden eski aracıma göre memnunum. Telefonu böyle kullanmaya devam o zaman teşekkürler bilgi için...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taha Çağrı -- 4 Ağustos 2016; 12:57:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni araci binip hevesini alip satan cok insan var, tamponu cizildi diyerek satanlari gördüm çokça :) ama bu aralar astra k cok gormeye basladim insanlar sevdi bence araci

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aykutoz kullanıcısına yanıt
    Ben de hevesimi aldım sayılır,81.000'den koyayım ilana.
    2.700 km'de temiz,istetnesi dahi kullanılmamış,tekerine taş değmemiş ;)
  • ASTRA K 8800 km geldim. Kör nokta uyarı sistemi hatası;servise gidin uyarısı...Hayırlı olsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MedivL

    ASTRA K 8800 km geldim. Kör nokta uyarı sistemi hatası;servise gidin uyarısı...Hayırlı olsun

    bende de 2500 km de 1 sn göründü kayboldu, sonra normal devam etti sorunsuz, servis bir şey bulamadı, güncelleme yaptılar sanırım sistemi o kadar.

    elektronik detay çok fazla araçta, birde ilk defa astrada olan şeyler var, normal karşılıyorum ben.

    düzeltilir umarım sorunsuz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertay_a -- 4 Ağustos 2016; 14:22:43 >
  • Yaw arkadaş herkes aracına kavuştu, kullandı. Hatta eskidi satışa koyuyor Ben halen gemi yolu bekliyorum.. Ne hallere düştük yaw.. Kısmet olurda alırsam aracı, bayinin kapısından çıkarmadan hemen bir güncelleme yükleyin ne kadar elektronik cihaz varsa bağlayın bilgisayara demeden geçemeyeceğim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guida -- 4 Ağustos 2016; 14:24:22 >
  • Bu arada Navigasyon Opsiyonununu almayışımın sebebi Başarsoft Opel'in Navigasyon Cihazına destek vermeyişindendir. Güncel değil çünkü Navigasyonu. Şöyle güncel değil. Harita Müdürlüğünden alınan veriler ne kadar güncel ise o kadar güncel. Başarsoft Google ve Yandex'e veri sağlayan firma, ayrıca Başarsoftu bilmeyen yoktur herhalde içimizde. Emniyete ve Ordumuzada harita ve navigasyon konusunda destek veren bir firma. Hatta sayamadığım kadar Resmi ve Özel kurumlara destek veriyor. Senede 3-4 güncelleme yapıyor. Elindeki telefon daha güncel anlayacağın. Bağla iPhone yansıt ekrana olsun bitsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guida -- 4 Ağustos 2016; 14:35:52 >
  • Benim 1 ay oldu hala 800kmde arabaya binmeye bahane ariyorum :) bu arada aracin hissetmesi :) inceymiş ben tam boy zannediyordum. Firsat bulursam bagaji indirip inceleyecegim ne var ne yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guida kullanıcısına yanıt
    araçlarda navigasyon opsiyonunun ekstra ücret verilerek alınmasına çok karşıyım. fahiş fiyatlar isteniyor birde, telefondan daha iyi değil araçlarda ki navigasyon. bazı araçlarda ekrana yansıtamasan bile telefon tutacağı al koy. on numara :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Papy0n34

    araçlarda navigasyon opsiyonunun ekstra ücret verilerek alınmasına çok karşıyım. fahiş fiyatlar isteniyor birde, telefondan daha iyi değil araçlarda ki navigasyon. bazı araçlarda ekrana yansıtamasan bile telefon tutacağı al koy. on numara :)


    Verilen 3.000 TL'ye yazık gerçekten, sokağa atılmış bir para olarak görüyorum şahsen. Zaten telefonunda var olan bir navigasyona niye para verip alayım bu opsiyonu. Ekrana yansıtıyorsun zaten telefonunu kullanarak, 1" büyümüş ekran içinmi alacağım bu opsiyonu hadi ordan.. Ayrıca CD çalar geliyor yanında, CD çalan varmı halen

    Navigasyon tutkunuysan, telefonumda internet yok diyorsan. Al N... firmasının PriReis cihazını ( Ki daha iyisi yok şu an piyasada ) 400 TL bak keyfine, internete de ihtiyacın yok Hatta Türkiye haritası Başarsoft tarafından Ömür boyu bedava veriliyor. Bir sokak kapalımı gördün, en fazla 3 ay beklersin o sokağın navigasyon verisinde kapalı olduğunu göreceğin zaman olarak. Ama araç navigasyonuna o veri ne zaman gelir bilinmez, belkide aracını satmaya karar verdiğinde.

    Navigasyonlu Multimedya sistemini pazarlayacaksan Multimedya sisteminin Carplay'e uyumlu hale getirmeyecektin. Tamamen pazarlama hatası... Carplay ile uyumlu diyorsun Navigasyon'u opsiyon yapıyorsun Cd çalar ve büyümüş 1" ekran farkına 3.000 TL vermek gerçekten yazık...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guida -- 4 Ağustos 2016; 16:02:35 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: B.A.L

    Klimadan ıslık sesi geleniniz var mı acaba? Ben 30 bin bakımını yaptırdıktan sonra belirgin şekilde klima açıkken ıslık sesi geliyor, servise götürdüğümde test sürüşü yaptık bana bu sesin klima kompresöründen geldiği söylendi. Klima kompresörü devreye girdiğinde yapıyormuş. Aracımın bir kaç gün serviste kalması gerektiği söylendi, bıraktım, aldım. Daha sonra bu sesin normal olduğu ve ellerindeki test aracında da aynı sesin geldiği söylendi istersem deneyebilir mişim. Denemedim yaklaşık 10 bin kmdir öyle kullanıyordum. Opel türkiyenin numarasını buldum derdimi anlattım bana geri dönüş yaptıklarında böyle bir kronik sorunun olmadığını söylediler ve başka bir servise yönlendirdiler. Benim araç 2015 model diye mi böyle ki?

    Islık sesi bendede mevcut nedendir anlamış değilim ama herkesde aynı sorunun olması sebebiyle servisle uğraşmadım bile




  • Ben de dizel otomatik için bugün test sürüşü yaptım... Klimadan aynı ıslık sesi geliyordu. Satıcı arkadaş da hava üfleyen ön ızgaralardan birinin içine birşey kaçmış herhalde dedi... Sanırım sorun kronik...
  • from_anatolia kullanıcısına yanıt
    Kör nokta uyarı sistemi benim araçtada aynı sizin ki gibi dönem dönem gitgeller yaşıyor. İlk servise sorduğumda, sol ayna problem yaratmış değişecek denmişti ki sistemin aynayla alakası yokmuş. Bakım için verdiğimde de baktık ama sıkıntı göremedik demişlerdi. Gerçi o günden beri hala tutukluk yapmadı ayrı mesele.

    Son hafta içinde 2 kere afl far yükseklik arızası, servise gidin uyarısı aldım. Henüz gidemedim ama resmini çektim. Bir sıkıntı bulamadık derlerse resmi gösteririm en azından.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ercub kullanıcısına yanıt
    Git gel yaşayan bir kör nokta olacağına hiç olmaması bence daha iyidir.

    Düşünsene 100le giderken yanlış yönlendiren kör noktaya güvenip şerit değiştirdiğini. Ölümlü kazaya bile sebep olur.

    Opelin ciddi bir güvenlik açığıdır bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ckaan35 kullanıcısına yanıt
    Ben opel türkiyeyi arayacağım tekrar, kronik olduğunu belirteceğim onlarda dosya var zaten bu olayla ilgili benim araçta, bana demişlerdi bizim bir teknik masamız var diye, oraya aktarılmasını talep edeceğim. Bayilerdeki test araçları 2 ay önce yenilendi diye biliyorum watts bağlantısı olmayan test araçları geldi. Eğer devam ediyorsa test aracında da bu problem uzunca bir süre çözülmeyecek gibi görünüyor.
  • coupant kullanıcısına yanıt
    Aracı görmeme sorunu yok. Aksine çalışmadığı anlarda ışık sürekli yanıyor yani kör noktada araba var hissiyatı uyandırıyor. Tedirginlik oluşturduğu için bu da bir sıkıntı tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • coupant kullanıcısına yanıt
    Ne alakası var hocam ya. Sistem devre dışı kalınca zaten uyarı veriyor şekilde kalıyor. Sadece kör nokta uyarısına göre şerit değiştirilmez ayrıca. Sonuçta elektronikte her zaman yanılma olabilir. Opel'in kör nokta uyarı sisteminin ödülü de vardır.http://www.opel.com/vehicles/awards/2014/december/euro_ncap_advanced.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi from_anatolia -- 4 Ağustos 2016; 22:52:29 >
  • ercub kullanıcısına yanıt
    Servis hata kodu göremeyince, radyasyon filan da etkiliyor sistemin çalışmasını filan dedi. Bana pek inandırıcı gelmedi açıkçası. Devre dışı kalması sanırım yüksek ihtimal ile çevre şartlarından dolayı. Havadaki yüksek nem miktarı bile etkileyebilir belki de. Sistemi benim bildiğim sadece park sensörleri kontrol ediyor. Yabancı forumlarda da yaşayanlar var sorunu. Sensörler çalışıyor, sistem işine gelince canavar gibi çalışıyor. Çözücez inşallah bunu da.

    ---

    Yukarıda konuşulmuş; Navi opsiyonuyla gelen cd çalar müzik çalar gibi değil. Sadece navigasyonu güncellemek için kullanılıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi from_anatolia -- 4 Ağustos 2016; 22:48:09 >
  • 
Sayfa: önceki 723724725726727
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.