Şimdi Ara

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) (255. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir - 13 Masaüstü
5 sn
41.265
Cevap
306
Favori
2.350.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu kullanım ankara da batıkent kızılay arası trafiğin en yoğun olduğu saatlerdeki şehir içi dur kalk verileridir. Araç dynamic 1.6 otomatik dizel.. yakıt-km listesi de yapıyorum reel değerleri de paylaşırım. İyi forumlar.
    Bu mesaja eklenen görseller:

  • coupant kullanıcısına yanıt
    Nice Opel sitesi vardır bu kadar katı savunma yapanı benzer forum sitelerinde bulamazsın,barındırmazlar da.Coupant gibi astra kullanıcıları astra tarzı forumlarda diğer markaları da önerir kimse bunu üzerine hakaret olarak algılamaz.Tavsiyelere kulak verilir ,teşekkür edilir ve kimse art niyet peşinde değildir.
    Kötü niyetli olanlar da forumdan atılır.
    Ayrıca tekrar belirtmek isterim ben kobaylık olarak iafade ettiğim durumu aracı sonradan alan müşteriler üzerinde uygulanan bir satış politikası olarak gördüğümü dile getirdim.Fakat bazı cımbızcılar kobay kelimesiyle ara ara ateşi harlayıp beni bu forumdan izole edeceklerini zannetiler ama olmadı 12 yıldır bu siteye üyeyim,o kadar uzun boylu değil.

    Neticede Coupant ,senin diğer otomobil severler gibi ortada olduğun belli de, şurada birkaç kişi var onların ne olduğu belli değil
    Sanal alemin soyut Prestij ailesi sizi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GILMOUR -- 2 Mart 2016; 13:04:28 >
  • Rekorel R kullanıcısına yanıt
    Akılcıl laflar ile stratejik olmanıızı salık veriyorum zatınıza.
    Freni boşalmış kamyon gibi yokuş aşağı kaptırmayı değil.
    Sayın Hüso ne güzel de ince ince işliyor oya gibi.
  • coupant kullanıcısına yanıt
    Whatsapçılar şöyle böyle yapıyor derken 30 kişilik bir grubu kapsayan laflar ( boş sözler ) söylerken sözlerinizde olayla ilgisi olmayan birçok insanı hedef alıyorsunuz golfü bende övdüm hatta golf 8 i beğenirsem alabilirim bile dedim o zaman benim niye üstüme gelen olmadı sizin gibi. hatayı biraz kendinde aramalı insan benim gördüğüm kadarıyla whatsapta herkes biliyo aracının kötü ve iyi taraflarını kusursuz bir araba olmadığı açık zaten. Herseyi bırakalım whatsapta uygunsuz bir espri yaptınız özür dilemek yerine daha da battınız çıktım atıldım muhabbeti oldu ben size yakıştıramadım sizi yakıştırdıysanız sorun yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atılma muhabbetini başlatan ben miyim?

    Forum whatsapp yüzünden ölüyor dedim, cevap: sen zaten gruptan atılmıştın.

    Ne zaman ki watt's bağlantı nedeniyle benzinli manuel'de golf önerdim, ipler ondan sonra koptu. Siz golf 8'i alabilirim demişsiniz hedef alınmamışsınız. Ne mutlu size.

    Bende böyle olmadı. Golfü eleştirip, önermek tutarsızlık olarak ele alındı.

    C sınıfı bir arabada hangisini önerirsen öner, hepsinin eleştirilecek bir yönü olur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupant -- 2 Mart 2016; 11:33:37 >
  • Bir tutarsızlığı da ben dile getireyim o zaman. Neymiş ilanımda watt'sı anlatmışım, arabama prim yaptırmaya çalışıyormuşum.

    O zaman bagajı, hoparlör kalitesini, radyonun iyi çekmemesini neden eleştiriyorum. Bunlar da arabam prim yapsın diye mi? Kullandığım astra k, benzinli manuel olmasına rağmen; benzinli manuelde golf'ü önermem de arabamın prim yapması için mi?

    Hoparlör kalitesini biraz daha açalım. Hoparlör ve radyo çekim kalitesi leon'dan kötü tespitinde bulundum. Arabasına prim yaptırmaya çalışan birisi, aracında Golf'ün bir alt kalitesi Leon'dan bile kötü hoparlör kullanıldığı gerçeğini saklama gereği duymaz mı? Sonuçta bunu kim bilebilir ki? MK3 Leon'dan Astra K'ya geçmiş kaç kişi var ki?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coupant -- 2 Mart 2016; 11:48:10 >
  • Abi sen olayı çok yanlış anlıyosun benim cevap vermemdeki sebep golf astra eleştirme övme vs değil. Dediğiniz gibi bu segmentte kusurusz araba bende bilmiyorum ama takıldığınız şeyler çok basit dünyanın parasını saymışsınız almışsınız bizim yaptığımız gibi ama keyfini çıkarmıyorsunuz eleştir tabi bende eleştirdim golf de on numara araba en yakın arkadaşlarımdan birinde var mesele bu değil.
    Siz hala o baslattı bu baslattı olayındasınız konu kapanır kimse o haklı bu haklı diyerek birşey de kazanmayacak. Sonuç yine opel yapacağını yapıyor resmi olarak yazı yazarsınız şikayet edersiniz ve forumdaki insanları bilgilendirirsiniz en mantıklısı bu. Ben almamıs olsaydım aracı alır mıydım bilmiyorum ama alacak insanlar bilsin eksiklikleri ve kullananlarda birşeyler öğrensin whatsap grubunun bana cok faydası oldu olmaya da devam ediyor bu yüzden grubu hedef gösteren bir yazı görünce cevap verme tenezzülünde bulundum. Küçüğünüz olarak size tavsiyem aracınızın keyfini çıkarın memnun değilseniz zaten satarsınız. İnanın opel düşünmüyor bu kadar ürettiği aracı belki de sorun bu yüzden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ben yaşanan sorunun kökünde yaptığım eleştiriler olduğuna inanıyorum. Diğer türlü olsa özür de dilerim sorun etmem bunu.
  • Eğer öyle olsaydı ben de golf öneren biri olarak bana da yapılırdı. Bence yanlış düşünüyorsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kökeninde golfü önermem yoksa özür diliyorum o zaman

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer sırf golf vs yüzünden ise ben yanılmısım ben özür dilerim ama gerçekten değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GILMOUR

    Akılcıl laflar ile stratejik olmanıızı salık veriyorum zatınıza.
    Freni boşalmış kamyon gibi yokuş aşağı kaptırmayı değil.
    Sayın Hüso ne güzel de ince ince işliyor oya gibi.




    quote:

    Orijinalden alıntı: coupant

    @ Rekorel ağzını topla da konuş, haddini bil. Bu da sana kapak olsun diyemezsin bana. Şahsıma hakaret edemezsin.


    Hakaret etmeye çalıştığınız sürece cevabını ziyadesiyle alırsınız. Havanızı alırım dediniz, havanızı aldınız. Bana strateji anlatmayı bırakın, işinize bakın. Dün hava alıyordun, ateş düşürüyordun. Bugün de el frenini çek, ne olmuş yani? Eline mi yapışır?

    @coupant ;
    Sen watssup grubunda ankara - çorum, okuyana korum dediğin zaman bu hakaret olmuyor da, ısrarla gruptan ben kendim çıktım dediğiniz halde sizin tarafımdan atıldığınızı gösteren ekran resimleri ile birlikte bu da sana kapak olsun demem mi hakaret oluyor?

    Muhtemelen daha fazla bozulmamak için ekran görüntülerinin olduğu resimleri de şikayet edip kaldırtmışsınız.

    Ayrıca bugün watssup grubunun en aktif kişilerinden sebati olsun, Melih olsun, Berkan olsun ; kim olursa olsun, senin gibi çorum - korum gibi konuşursa o da benden cevabını alır. Yani bunun senin golf vs önermiş olman ile ilgisi olamaz, zira ben zaten öyle bir mesajınızı hiç görmedim. Grubun ne kadar yoğun olduğunu ve mesajların zaten bir çoğunun arada kaynayıp gittiğini sizde biliyorsunuz.




  • Konuyu biraz yumuşatalım :) , araç öyle böyle yılın aracı olmuş cidden bu segmentte opelin iyi iş çıkardığını düşünüyorum, muhakkak eksileri olacak hatta yılın otomobili diyede diğer araçlardan çok üstünde diyemeyiz ama araç cidden güzel araç, hele o farlar gece yolculuk yapanlar için efsane olmuş....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rekorel R kullanıcısına yanıt
    Olayı fantezi mecralarına taşıyan şahsım değildir.
    Fitili ateşlemek eyleminden durumu şahsa münhasır ateşliye getiren zatıalinizidr.

    Züccaciye dükkanına giren fil misali külhanbeyi bir üslupla üste çıkmak,ancak bağırıp çağırarak haklı olduğunu zanneden despot kişiliklere haiz bir özelliktir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GILMOUR -- 2 Mart 2016; 13:05:53 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GILMOUR

    Akılcıl laflar ile stratejik olmanıızı salık veriyorum zatınıza.
    Freni boşalmış kamyon gibi yokuş aşağı kaptırmayı değil.
    Sayın Hüso ne güzel de ince ince işliyor oya gibi.



    Sayın Gilmour,ben bu forumda herhangi bir gruba mensup değilim aksine tekim.Kimseyide gazlamak benim haddime değil.Öyle bir görüntü oluştu ise benimle aynı fikirde olmalarından kaynaklıdır.Elebaşı gibi beni misillemeniz hiç hoş değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GILMOUR

    Olayı fantezi mecralarına taşıyan şahsım değildir.
    Fitili ateşlemek eyleminden durumu şahsa münhasır ateşliye getiren zatıalinizidr.

    Züccaciye dükkanına giren fil misali külhanbeyi bir üslupla üste çıkmak ancak bağırıp çağırarak haklı olduğunu zanneden despot kişiliklere haiz bir özelliktir.



    İnsanlara kobay diyorsunuz, havanızı alırım diyorsunuz, despot diyorsunuz, külhanbeyi diyorsunuz, aksı kırarsınız diyorsunuz, yavaş ateşleyin turboya zarar diyorsunuz, freni patlamış kamyon diyorsunuz. Ama züccaciye dükkanına giren fil başkası oluyor.

    Ben yeterince ateşlisiniz derken, neden öyle söylediğimi açıkça yazdım. Arabayı alamadığınızdan, artık bu sözlerinizin üstüne biraz kendinize saygınız olduğunu varsayarakta alamayacağınızdan ateşlendiğinizi belirtmek istedim. Ama siz havanızı alırım vs diye konuşunca iş bu boyutlara geldi mecburen. Dolayısıyla kimseye laf sokma veya hakaret etmek gibi bir düşüncem yok. Ama kimsenin hakaretleri altında ezilip büzülecek birisi de değilim.




  • huso2000 H kullanıcısına yanıt
    Sayın huso2000, aslında orada sizi yermedim ,akılcıl cevaplar ile zekanızı ironik olarak ortaya koyduğunuzu dile getirdim sadece.
    Yanlış anlaşılmasın seviyeyi düşürmeden kinayeleşmek tarafındayım
  • Tedavi ol falan çok sinirimi bozmuştun. Gruptan çıkma konusunda iyice ateşledin beni. Zaten çıkıyorum demişim yazışmalarda.

    Ben kendim çıktım diye hatırlıyorum. Olayın kökeni golf önerisi idi. Sen de bunu bilmeden bana köpürdün gereksiz yere.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GILMOUR kullanıcısına yanıt
    Açıklamanız için teşekkür ederim.Bende seviyenin düşürülmemesinden tarafım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coupant

    Tedavi ol falan çok sinirimi bozmuştun. Gruptan çıkma konusunda iyice ateşledin beni. Zaten çıkıyorum demişim yazışmalarda.

    Ben kendim çıktım diye hatırlıyorum. Olayın kökeni golf önerisi idi. Sen de bunu bilmeden bana köpürdün gereksiz yere.

    Siz ankara çorum - okuyana .... dediğiniz için sizi uyardım. Evli bir insanım ve çocuklarım var. Bazen telefonum çocuklarımın eline geçebiliyor. Bende böyle bir mesaj ile karşılaşmalarını hoş bulmam doğal olarak. Bu nedenle size bu tür çocukça konuşmaların burada yapılmasının doğru olmadığını söyledim. Siz de bana Çorum'lulara alerjim var dediğinizde, bende Çorum'lulara söylerseniz tedavi ederler dedim. Siz de nerede nasıl konuşacağımı size mi soracağım dediniz ve çıkmak istediniz. Bende sizi gruptan çıkarttım. Olayın özü budur. Vallahi de billahi de Golf ile ilgili tek bir mesajınızı görmedim, dikkat etmedim. Grupta sadece sanırım emr isimli bir arkadaşın araba ile ilgili daha çok olumsuz görüşlere sahip olduğuna şahit oldum. Kendisi halen gruptadır. Ve kimsenin kendisine karşı olumsuz bir düşünceye sahip olduğunu düşünmüyorum.

    Geçtiğimiz gün arabanın ses sistemi tamamen gitti. Yani ne usb ne radyodan ses gelmiyordu. Bunu grupta belirttim. Bu sorunun giderilmesi için akü kutup başını sökmem, beklemem ve geri takmam gerekti. Ben de bunun ne kadar saçma bir durum olduğunu, yakışmadığını, insanların her zaman her yerde akü kutup başını söküp takamayacağını dile getirdim. Oldukça da kızdım. Kimse de bana neden böyle diyorsun, adamlar güzel araba yapmış bunu mu kafana takıyorsun demedi. Çünkü hepimiz arabanın olumsuz yönleri hakkında zaten hemfikiriz.




  • 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.