Şimdi Ara

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) (1873. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
41.265
Cevap
306
Favori
2.350.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18711872187318741875
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Grubun eski tadı kalmamış önceden deli gibi etkileşim olurdu herkes arabasıyla ilgili rolantiye döndü herhalde :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cedde33 C kullanıcısına yanıt
    Acaba arabadan gönlü geçmiş olabilir miyiz? En son ne zaman yikadigimi hatırlamıyorum:))

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam senin koltuklar zaten yeterince güzel duruyo orjinalliğini bozma bence hiç ama illa kafaya koyduysan hoş da olabilir yaparsan fotoğraf koy görelim biz de :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cedde33

    Grubun eski tadı kalmamış önceden deli gibi etkileşim olurdu herkes arabasıyla ilgili rolantiye döndü herhalde :))
    Bugün 3.yıl bakımım var. 1200 tl mazot filtresi dahil.

    Genelde araç yıkama forumlarda paylaşım yapıyorum. Yıkama parlatma vs. Haftasonu biraz hareketlendiririm buraları.
  • GILMOUR kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, ozel bir indirimden mi yararlandiniz. Ankarada sadece malzeme bile bundan cok fazla cikiyor?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • GILMOUR kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba, hangi marka balata tercih ettiniz? Ve nereden aldiniz? Malum piyasada bi sahte logolu urun dolu :/

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Halen satilik mi?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • youngdeveloper Y kullanıcısına yanıt
    Şubat ayında ön-arka balata değişimi için yetkili servise (Bostancıoğlu) 1.070 lira ödedim , orijinal balata kullanıldı.
  • En son yıkama sonrası finaller.








    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 30 Mayıs 2020; 22:0:40 >




  • arkadaşlar

    astra k dynamic için Philips H7 X-treme Vision beyaz ışık taktıran var mı fotoğraf paylaşabilir misiniz desteğinizi bekliyorum
  • Merhaba,

    2016 Model Astra K 1.4T Dynamic aracım var, ilk sahibiyim. Şu anda aracım 59.000 km de. Araçtaki trim seslerini falan artık duymamaya alıştım ancak son zamalarda aracım ile çapraz kasis geçişlerinde, özellikle otopark kat arası çıkışlarına çapraz girildiğinde aracın şasesinde burulma sesleri arka kapılardan - ve koltuktan sanırım - gelmeye başladı. Bozuk yollarda da araç sağa sola sallandıkça - ki sallanıyor - gelmeye başladı.

    Sesi şöyle tarif edeyim, deri koltuklu araçlarda birleşim yerlerindeki sürtme sesi gibi. Bir aracın şasesi 4 senede kendini bu kadar bırakır mı? Bu sesleri gerçekten can sıkıcı ve araca olan güvenimi de azaltmaya başladı. Ciddi olarak satmayı düşünüyorum.

    Benzer sorunu yaşayan ve serviste çözüm bulabilen arkadaşım var ise bilgi verebilir mi?

    Bir de İstanbul'da 60.000 km bakımı ve fren balatası değişimi yapan var ise maliyet ve değişen parça bilgisi verebilir mi?

    Teşekkürler, saygılarımla.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Leonly

    Beyaz far ampulü takmak isteyen arkadaşlar. Resimlerde gördüğünüz gibi aracımda Philips H7 Diamond Vision ampul takılıdır. Crystal Vision gibi sarımtırak değildir. Halojen ampullerden alabileceğiniz en iyi beyaz ton da budur ve renk sıcaklığı 5000k'dır. Şöyle söyleyeyim Xenon beyazı mavimsidir bu ise daha sıcak beyazdır. Farlardaki beyaz led köşe lambalarıyla renk tonları çok yakındır.

    Aydınlatma konusunda birçok yerde orjinal düz sarı ampullerden daha az aydınlattığın hatta yağmurda hiç göstermediği söylenmekte.

    Bu durumu size şöyle anlatabilirim:
    Sokak, cadde, otoyol lambaları ve araç farlarımız sarı olduğundan sanki sarı ampul daha güçlü aydınlatıyor gibi hissederiz. Halbuki sarı ve beyaz ampuller aynı watt ve lümene sahiptir. Yani birbirlerinden eksik veya fazlaları yoktur. Yağmurda aydınlatmıyor diyen arkadaşlar ışığın yarısı yağmurun yoğunluğundan kaybolduğu için yine sokak lambaları desteğiyle sarı ışığın daha fazla aydınlattığını düşünmektedir. Sokak lambaları beyaz olan bir sokakta sarı ampuller daha az gösterir beyazlar daha iyi. Aslında bu ampulleri denemeniz gereken yer köy yolları gibi ışığın olmadığı yollar olmalıdır. Bu yollarda 2 farklı renkteki ampullerle yapacağınız denemelerde göreceksiniz ki ikisi de aynı oranda aydınlatıyor. Ben 6 aydır bu farları kullanıyorum ve aydınlatmadığı bir yer görmedim. Hatta uzun farlarım da aynı model H1 tipi diamond vision ve yağmurlu havada uzun yol da yaptım hiçbir fark hissetmedim.

    İnterntte resimlerde beyaz ampul aradığınızda karanlık otoparkta farlarını duvara karşı yakıp fotoğrafını çekenleri görebilirsiniz. İşte o fotoğraflar gerçek renk tonunu vermektedir.

    Aydınlatmasını görebileceğiniz fotoğrafları da ekliyorum:

    Ara Sokakta Aydınlatma:


    Uzun Yolda Aydınlatma




  • bence yakışabilir astraya her şey yakışıyo zaten :)
  • Arkadaşlar merhaba;
    havalar ısındığında beri aracımda tuhaf bir arıza yaşıyorum. daha önce başına gelen varmıdır acaba nasıl bir çözüm bulabilirim. Servise sorduğumda fren merkezi dedi fakat sonra birinin aracılığıyla farklı bir özel serviste bilgisayara bağlattım. fren merkezi ile alakalı değil dediler.
    problem şu;
    Araçla biraz tümseklerden veya mıcırlı bir yola girince veya park ederken bi ileri bi geri yapınca ESC servis yazıyor sol koldan ok yapınca arkasından abs devre dışı esp devre dışı hareket algılama devre dışı diyor. Araç çalışmaya devam ediyor ve sürüşte hiç bir şey değişmiyor. sadece gaz tepkileri sertleşiyor ve yokuş kalkış deste sistemi çalışmıyor.
    Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim.




  • mstf.alts M kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar aracın model markasını yazmamışım kusura bakmayın. astra k kasa 2016 model 1.6 cdti otomatik excellance paket
  • Leonly kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim bence ışık gayet iyi olmuş aydınlatma da hemen hemen aynı sadece ışık rengi değişiyor ama karanlık yolda dediğin gibi aydınlatma daha iyi olabilir bende bu seriyi kullanacağım
  • Leonly kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim bence ışık gayet iyi olmuş aydınlatma da hemen hemen aynı sadece ışık rengi değişiyor ama karanlık yolda dediğin gibi aydınlatma daha iyi olabilir bende bu seriyi kullanacağım
  • Leonly kullanıcısına yanıt
    Beyaz gösteren ampuller, yağmurlu havada mum ışığına dönüyorlar. Philips te Racing veya General Electric te Megalight Ultra +%150 lik ampul kullanın demek istediğimi anlarsınız. Sırf beyaz gösteriyor diye sürüş güvenliğini tehlikeye atmazdım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mstf.alts M kullanıcısına yanıt
    Aküyle alakalı olabilir. Genellikle bu tarz birden fazla hata mesajını araç aküsü zayıflamaya başladığında veriyor.
  • Selamlar beyler,

    Piyasada birkaç ilana denk geldim. Millet 1.4 T otomatik dynamic paketli araç ile şehir içi 6.5 litre benzin yaktığını söylüyor. Bende de aynı araç var ama 8.5 litreden aşağısını göremedim hiç.

    Sorun bende mi bu arkadaşlarda mı? Sizlerde durum nasıl?


    Saygılar.
  • 
Sayfa: önceki 18711872187318741875
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.