Şimdi Ara

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) (1250. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
41.247
Cevap
305
Favori
2.347.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12481249125012511252
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: oznl

    Hocam pismanlik boyle birsey, baskalarinin gaziyla araba aldiktan sonra baslarda inkar edersiniz, Astra K neymis deyip imzaniza kadar tasirsiniz. Sonra aldiginiz arabanin kotu ozellikleri ortaya cikinca sinirlenmeye baslarsiniz o kadar para verdik karsiligi bu muydu dersiniz. Ardindan kendinizi ikna etmeye calisip ama bak onda da watts baglantisi yok seklinde bahaneler bulursunuz ama icinizdeki pismanlik gecmez. Sonraki asama kabullenme, arkadas buralara kadar zahmet ettigine gore birkac aya kalmaz aramiza katilir, muhtemelen gizli gizli otoparktaki Astra K araclari da kesiyordur

    Psikolojisini tam olarak, safha safha betimlemişsiniz hocam

    Allah herkesi sevdiği kız ile evlendirsin
  • oznl O kullanıcısına yanıt
    Tekerlerin 17" olmasından mı kaynaklanıyor acaba?
  • Sanmıyorum hocam, satılan aracların belki %90'ı 17inç jantla geliyordur ama yol bilgisayarı ile pompa verisi arasında bu kadar fark çıkan kimse görmedim ki yabancı forumları da takip ediyorum. Genelde yarım litre ile 1 litre arasında çıkıyor fark. Bir önceki deponun kaydını iyi tutup, yol bilgisayarı fotoğrafları ve yakıt fişleri ile birlikte bir servise gidin derim.
  • Yol bilgisayarının gösterdiği değer olması gerekene en yakın değer bence. Dizel manuel araç şehir dışı sakin kullanımda (aşırı hız yapılmadıysa, ki sakin demişsiniz) 6.5 litre nasıl yakabilir ki? Pompa verisini yanlış ölçmüş olmayınız?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi from_anatolia -- 25 Ocak 2017; 11:4:53 >
  • benim araç dizel manuel şehir dışı 110 geçmezsem 4-5 arası yakıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertay_a -- 25 Ocak 2017; 11:12:8 >
  • from_anatolia kullanıcısına yanıt
    aracı ilk aldığımdan yaklaşık 1 ay sonra yaptığım km ile harcadığım parayı hesapladım böyle çıkıyor sonuç. araç %90 şehir dışı sakin olarak kullanılıyor. ortalama 5 lt olarak hesapladığımda ayda 600 TL ye yakın harcama çıkıyor. harcadığım 750 800 TL civarı. ayda ortalama 2500km kullanıyorum.
  • Hocam bence ölçümü şöyle yapın, depoyu yakıt pompası atana kadar doldurun ve aracınızdaki kilometre sayacını sıfırlayın. Sonraki dolumda yine pompa atana kadar doldurun ve aldığınız litreyi 100 ile çarpıp kilometre sayacındaki değere bölün. Harcadığınız ücret üzerinden yapılan hesaplama biraz yanlış çıkabilir, bence yine 2 litre civarı çıkmaması lazım ama en sağlıklı yöntem bu gibi.
  • Hocam dediginiz 6.5 litrede hakliysaniz sorun daha da buyuk bence, dizel arac hem de manuel sanzimanla sehir disi sakin kullanimla bu kadar yakmamali. Yol bilgisayari kalibre edilir, sorun varsa cozulur. O basit is.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oznl O kullanıcısına yanıt
    en sonunda öyle yapacağım.
  • Merhaba arkadaşlar,

    Nasipse bir kaç güne bende astra k sahibi olacağım. Aracım ikinci el olacak, şu aşağıdaki linki benim için yorumlarsanız çok makbule geçer. Teşekkürler.

    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-ilk-elden-2016-model-1.4-t-150-beygir-astra-boyasiz-hatasiz-390797253/detay
  • Beetle Juice kullanıcısına yanıt
    Hocam güle güle kullanın şimdiden. Ben ikinci elden hiç anlamam, araç iyi görünüyor ama dikkatimi çeken birşey var. Araca sonradan shark anten takılmış. Radyoyu ne kadar kullanırsınız bilmem zira ben hiç açmıyorum ama sonradan takılan shark antenlerde çekmeme sorunu yaşayan arkadaşlar vardı. Sizin için kritikse teslim almadan önce deneyin derim.
  • oznl O kullanıcısına yanıt
    Ben dikkat etmemiştim açıkçası. Benim dikkat ettiğim ön lastikler aşınmış gibi geldi bana, 8000km deki araca ne yapılmış olabilir de böyle lastikler aşınmış olabilir şaşırdım. Ya da göz yanılması mı acaba.
  • Beetle Juice kullanıcısına yanıt
    Stepne de kullanılmış sanki ya da bana öyle geliyor fotoğraftan. Üzerindeki lastiklerin markasını söylerseniz fabrika çıkışlı mı yoksa sonradan başka aracın lastikleri mi takılmış anlayabiliriz diye düşünüyorum.
  • oznl O kullanıcısına yanıt
    Baktım da anlayamadım, ancak galerici olduğundan ve soru işareti oluşturduğundan sanırım bu araçtan vazgeçeceğim.

    Bir de enjoy donanımlı araç alsam 17 inç dynamic donanımda gelen jantları kaç paraya satıyor servis bir bilginiz var mı? Ben fiyat bilgisine ulaşamadım.
  • Beetle Juice kullanıcısına yanıt
    İlla servisten almanıza gerek yok orjinal çıkma çok az kullanılmış 17 jantlar intde mevcut daha uygun fiyata



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iongun -- 25 Ocak 2017; 15:36:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 70-80bin tl verip alaşım jantlı araç alamamak ne gıcık bir durum, siz dilediğiniz aracı bulursanız jant 2.el temiz bulunur araçlar henüz yeni. çokça exellence jantı bulabilirsiniz :)
  • Beetle Juice kullanıcısına yanıt
    O konuda bilgim yok maalesef, sadece Opel Almanya sitesinde satılan fiyatları biliyorum. 17 inç jantların tanesi 209 euro, 16 inç jantların tanesi 150-180 euro arasında değişiyor. 18 inç jant farkı da 2500 liraydı diye hatırlıyorum belki fikir verir

    https://www.opel-accessories.com/opel_aoc/de-DE/Astra_K_5-T%C3%BCrer/R%C3%A4der_&_Reifen
  • oznl O kullanıcısına yanıt
    Iyi niyetle yazmadigini biliyorum hocam o imzanin ustundeki tsi zaten acikliyor :) fakat tartisma cikarip uzatmak yerine kotunun icinde iyi ariyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dobby632

    Iyi niyetle yazmadigini biliyorum hocam o imzanin ustundeki tsi zaten acikliyor :) fakat tartisma cikarip uzatmak yerine kotunun icinde iyi ariyorum



    O da "iyiden, kötü çıkarıyor" işte

    Bizler "malına kötü dedirtmeyen" insanlardan olmadığımız için; burada şeffaf bir şekilde tüm sorunlarımızı paylaşıyoruz, bunlar da birilerine malzeme oluyor

    Daha önce bir yazımda bu durumu dile getirmiştim; "bunu imzasına dahi yazanlar" diye, bu da yetmiyor; hala mekana da uğruyorlar, katillerin kurbanlarını öldürdükleri yere tekrar gelmeleri gibi "Kül olmuş ateş yanar mı? Buz tutmuş su akar mı? Bu can seni sevdi, Golf senin yerini tutar mı?"
  • Golf 2017 fiyatlarda uçmuş başlangıç 1.2 Manuel midline 78000tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12481249125012511252
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.