Şimdi Ara

Yeni Opel Astra K (ANA KONU) (1038. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.265
Cevap
306
Favori
2.350.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10361037103810391040
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barbarossaesa


    quote:

    Orijinalden alıntı: tuzlali20


    quote:

    Orijinalden alıntı: qwert06


    quote:

    Orijinalden alıntı: tuzlali20


    quote:

    Orijinalden alıntı: qwert06


    quote:

    Orijinalden alıntı: guida


    quote:

    Orijinalden alıntı: tuzlali20

    Guida hocam gucellemeyi yaptirdim. Hafiza duzeldi. Birazda cikistim servise. Ama dikkatimi ceken birkac nokta oldu.
    1.bluetooth eskisine gore cok daha hizli baglaniyor.
    2. Kanal tarama opsiyonu kaybolmus tamamini elinle giriyosun
    3.yansitma ozelligi simgesi gelmis. Eskiden orada projektör yaziyordu. telefonu baglayamadim kablom yoktu yanimda ama nasil oldu direkt yansitma ozelligi geldimi bilmiyorum aksam deneyecegim. Fotodaki simgeye dikkat.
    Sizdekide boylemi?

     Yeni Opel Astra K (ANA KONU)

    Hayırlısı olsun. Saydıkların 3 madde değişiklik aynı bende de var. Yansıtma bende de aynı. Aynı versiyonu yüklemişler.. Bak bir iki mesaj geride arkadaş servise sormuş yok öyle bir güncelleme demiş servis.. Halen inkar eden varya bunlara ne demeli bilmiyorum.

    Güncellemede yansıtma özelliği kablosuz carplay bağlanması ise tadından yenmez. deneyip yorumlarınızı yazarmısınız?

    Kablosuz carplay derken? Oyle birsey olmasi imkansiz hocam carplay yada android auto bluetooth üzerinden veri aktarimi yapan programlar degil. En azindan android auto oyle.

    Bizim beklentimiz yansıtmanın direkt arayuz programi kullanmadan yani carplay android auto kullanmadan usb ile arac konsoluna aktarilmasi. Asil o zman tadindan yenmez. Dusunsenize yandex on konsolda baska ne isterim ki

    demek istediğinizi anlıyorum. ama o zaman car playin alamı kalmaz. aradan çıkması gerekir uygulamanın

    Kalmasin hocam daha iyi degilmi tak kullan carplay olmasa yapabileceklerimizin siniri yok. Eger ki carplay yada android auto otomobil firmalari ile calisip ekonomik bagliliklari varsa orasini bilemem.

    Opel atm söyledi size de böyle bişey dediler mi

    Hocam gidin orda sinan ustayi bulun ona diyinki arkadas dun iki arac getirmis yapmissiniz aynisindan istiyorum diyin. Beta demekler neyi kastediyo betadan ne anlamis onu da sorun sonra buraya yazinki az gulelim. Cevabini cidden bekliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • tuzlali20 T kullanıcısına yanıt
    Valla bende sizi söyledim zaten direk aradım ''arkadaşım geldi bugün düzeltmişsiniz bana da yapın '' dedim işte bi kem küm telefonda bekletme falan sonra '' ya o beta sürüm aslında aslını bekliyoruz yükleriz ama sonra orjinali gelecek o zaman zaten tüm servisler arayacak gelin yapalım güncellemeyi diye '' dedi.bende sen betası kur problem yok dedim.randevulaştık bakalım yarın gideceğim yazarım yine

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki sorarmisin neden bana boyle dememisler? Direkt yuklediler. Ben diyorum bu atm adam olmazzzzz olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu foruma sadece Opel Astra K yorumlarını okumak için üye oldum. Birilerinin kapışma hikayelerini dinlemek için değil.
  • Yazilimin tum servislere gonderilmemesinin mantikli aciklamasi beta sürüm olmasi olabilir. Kullanicilardan gelecek hata bildirimine gore nihai surum tum servislere gonderilecektir tahminimce.
    Yoksa gizli bir dosya gibi, aciktan degil de el altindan dagitilmasinin baska bir mantikli aciklamasi olamaz galiba.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi from_anatolia -- 24 Kasım 2016; 20:40:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle saolsun gönüllü arkadaşlar yükletir belli bir zaman sonra verdikleri ďönütlere göre hala eksikleri varsa onlarda giderilir sonra herkese yüklenir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İphone daki google maps uygulamasını ekrana yansıtabilmeyi çok isterim umarım yeni gelecek güncellemeyle bana sürpriz yaparlar.
  • Arkadaşlar l locker marka havuzlu pas pas aldım.ancak klipsleri tam geçiremiyorum.Bu klipslerin tam oturması için ne yapmalıyım?bastırıyorum ama oturmuyorlar.Farklı bir yöntemimi var? yoksa böyle eğretimi durması gerek.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mak. Müh. 2005 M kullanıcısına yanıt
    Cash Müh. Olsun 😎😂

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozcan_01


    quote:

    Orijinalden alıntı: aykut12344

    Dolar 3.40 oldu dynamic dizel otomatik fiyat alan oldu mu yakında 6 ay oldu arabayı açıkçası ne kadar fark etti merak ediyorum

    Hocam merhaba bende manuel K kasa vardı otomatik ile değiştirmek için onu sattım. Bu hafta aldım Dynamic dizel otomatik. 88.500 TL ama tanıdık olduğu içinde biraz indirim yaptı. Biz aldıktan bir gün sonra da opel sitesinden fiyata 1000 lira zam yaptı :) daha da artacak gibi görünüyor.

    Hocam hayırlı olsun , kazasız belasız binmek nasip olsun inşallah.arabayı hangi ilden hangi bayiden aldınız?
  • Evet her takima saygi duyup takdir etmekle birlikte ekteki ressim BESIKTAS li kardeslerime gelsin
    Ondeki siyah benim beyazda daha once bahsettigim eczaci arkadasimin.
     Yeni Opel Astra K (ANA KONU)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fatih.87

    Excellence daha çok lüks olarak tasarlanmış, dynamic modeli de daha dinamik ve sportif diye geçiyor. Sanırım bu nedenle aralarında böyle bir fark var.

    Benzinliyi bilmem de, dizel dynamic kullanıcılarının yorumlarına bakmak lazım sport modeda kullanırken sanırım pek farketmiyordu.

    Bende dizel manual dinamik var, sport tuşuna basınca bariz fark var hissedilen. Yani araba Ferrari olmuyor tabi ama gaz tepkisi değişiyor, hızlanma falan farkediliyor, hissediliyor.

    İzmirde olan gelip deneyebilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: supercharge

    Aracın 5.5 lt yağ aldığını 5lt yağın az gelebileceğini düşünen arkadaşlar için gönderiyorum aşağıdaki resmi.Araca 5 lt yağ kondu.
     Yeni Opel Astra K (ANA KONU)

    Teşekkürler kardeş, zahmet oldu ancak yağın tavan seviyesi net belli değil fotoğrafta. Yağın dip ve tavan seviyeleri 1 LT yağ eksilmesini belirtiyor. Yağ dip seviyeye gelirse ekleyin diyor kitapçık.




  • SkyLordTR kullanıcısına yanıt
    Foto yüksek çözünürlüklü tıklarsan yakınlaşıyor ve belli oluyor.yağ seviyesi maksimumun bir altında.ortanın üstünde

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuzlali20


    quote:

    Orijinalden alıntı: oznl

    Aynen hocam sadece geri görüş takılıyor, ek özellik yok. Gelişmiş park pilotu da sonradan takılabiliyor ama kör nokta uyarı sensörleri yok sonradan takılan pakette, o yüzden bence ihtiyaç yok.

    Onafa simdi 2 bin tl isterler. Arkayi gorcem diye maasi birakmayalim servise
    Ben kopekbaligi anten ve takilabiliyorsa gozluk kabi taktirtcagim. Serviste gordum bugün. Bu arada araci yine servise goturdum.

    Genel merkezden usb ile radyo yazilimi gondermisler. 1.5 saat surer dedi. Windows yukluyo sanki anasini satim. Valla arabayi servise birakiyoz kimse ne aldigina dair belge veriyo ne baska bisey. Sabah afyonum patlamamisti oglen gidip biraz dalasicam bakalim ortaya nasil komik cevaplar atacaklar.

    Hocam gozluk kabi ile ilgili bilgi alirsaniz paylasirmimsiniz lutfen.
    Tesekkurler.




  • Arkadaşlar merhabalar, Günlerdir takip ediyorum artık yazma ihtiyacı hissettim. Aracımın 31.09.2016 tarihinde teslim aldım, 1.4T Dynamic AT6 ve 18 jant opsiyonu ile. GTC Globalden satın aldım, Üsküdar/ISTANBUL.

    Öncelikle aracımda keçe yok, fakat köpük mevcut. Aradığımda ise aracın ısı yalıtımını sağlasın diye diyende oldu, sinek girmesin diye diyende oldu. Saçmaladılar yani, çok gıcık bir durum.

    Yakıt durumu daha ilk depodayım, Shell fuelsave kullanıyorum. Performanslı arabaya nitro alma gereği görmedim. Şu an 8.5 ortalama gösteriyor, zamanla düşeceğine inanıyorum. Ne de olsa araba yeni, fakat fabrika verisi olan 5.5'e düşeceğime hiç inanmıyorum zaten gaza abanan birisi hiç değilim güvenli sürüşten yanayım.

    Sport moduna almadan gazı geç yediğini ben de açık söyleyebilirim, fakat yağ değiştirmeye henüz niyetli değilim.

    18 jantlı olmasına rağmen 39 bastım havaları, yakıt tasarrufu peşindeyim çünkü.Kitapçıkta bizzat konfor:32 tasarruf:39 ya da ortalama:32 gösteriyor Konfor? 18 jant olmasına rağmen konforsuzluğunu görmedim bu jantla.

    Ses alıyor mu arabaya? Alakası yok, biraz da müzik sesiyle neredeyse hiç almıyor sesi. Müzik sistemi de gayet güçlü ayrıca. Motor sesi? Aracın önünden çekilmeyenler oluyor bolca, korna eskimez inşallah.

    Ön park sensörü ötüp duruyordu, plakasını düzgün yanlardan yapıştırmamışlar. Pendik ATM plaza da hallettirdim. Park pilotu sadece bilgi ekranında gözüküyor ayrıca.

    Android AUTO play gayet iyi, daha yeni ve çok uygulama olmamasına rağmen Google Maps'i kullanabilmesi mükemmel. Navi 900'e gerek bile yok, oldum olası araç gps'in de ki haritaları hiç sevmedim zaten. Ayrıca araç duruyor haldeyken video oynatması da gayet güzel, Istanbul trafik kilitlenmelerinde faydası dokunur. Youtube çevirici ile mp4 indirip oynattım, görüntü kalitesi gayet güzel.

    Köpek balığı radyo anteni 80 bin küsürlük arabada neden yok anlamadım, anten çalınırsa git yenisini al işin yoksa. Git al ucuz demeyin, eşek yüküyle para verdiğimiz arabanın üstüne bir de 50 tane ayrı şey alamam. Kredi ile alan insanlarız neticede.

    En çok komik bulduğum durum ise torpido da ışık olmaması, yahu arkadaş renault broadway, toros görmüş insanım daha hiç bir torpido ışıksız araca rastlamamıştım. Gece özellikle simsiyah oluyor göremiyorum. Cidden çok komik olmuş koymamaları. AUX çıkışı olmaması da biraz şaşırttı.


    Velhasıl kelam araçtan şimdilik gayet memnunum, tamam komik eksiklikler var yok değil. Fakat ileride hallolacağına inanıyorum. Neticede yeni bir kasa, hiç bir araba yeni kasa çıkardığında sorunsuz çıkmadı bunu gayet iyi biliyoruz. Ayrıca vosvos ile karşılaştırmaları görüyorum durmadan, ne gereği varsa. Arkadaşlar yakın donanım arabaları arasında 8.000 tl civarı fark var karşılaştırmayın lütfen. Astra aldık diye kalkıp buradan vosvosa laf sallamanın anlamı yok, sidik yarıştırmayalım çocuk gibi. Benim zaten bu aracı almamın fiyat, performans ortalamasının iyi olması iyidi. Yoksa Vosvosun da bir sıkıntısının olduğuna inanmıyorum, 2012 1.2 tsi manuel highline jetta kullandım çünkü. O kasanın ilk yılı olmasına rağmen memnundum, soğumamın tek sebebi ateşleme sisteminin 2 sefer arızalanması ve beni yolda bırakması oldu. O da DOĞUŞ otonun egosunun yüzünden meydana geldi, garanti kapsamına bile alma gereği duymadılar. Eğer garanti kapsamına alıp ilk seferde doğru düzgün ilgilenseydiler öyle olmazdı. İnsanların vosvos dan bu kadar şikayetçi olmasının sebebi zaten DOĞUŞ OTO egosu.

    Her neyse arkadaşlar, sizi takip ediyor olacağım. Ayrıca içimde kalmasın söyleyeyim, 18 jant arabada fena parlıyor. Fotoğraf az önce çekildi, akşam ışığında anca bu kadar. Sonra özel bir çekim yapar upload ederim buraya.

     Yeni Opel Astra K (ANA KONU)




  • supercharge kullanıcısına yanıt
    Ayni sorunu bende yasadim. Yaptigim sey klipsin birini takip paspasi mumkun oldugunca gerdim, sonra diger tarafi taktim. Biraz fazla guc uygulamaniz gerekiyor ama. Ilk basta klipslerin oturdugu yuvarlak kisimlar yerinden cikiyormus gibi oldu ama bir muddet sonra duzeldiler. Sanirim bir muddet sonra paspas azda olsa genisliyor surekli gerilmenin verdigi stres ile.
  • Arkadaşlar araç 13.000 km ye geldi. Bakıma 2000 km kaldı.
    Black friday ile motor yağları bazı sitelerde indirime girmiş.

    O yüzden kendim almak istiyorum serviste kazık yememek için.

    Fakat hangi yağı almalıyım ? Daha önce alan veya serviste değiştirten arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

    Araç 1.4 t otomatik

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yolda çokça bende gazlamaya davet ediliyorum. Ayni siniftaki bir cok markadan araclar saga geciyor sola geciyor yol istiyorlar veriyorum.

    Aracin gücünü milletle kapışmaya değil lazim oldugunda süratlenmek icin kullaniyorum, bosverin gitsinler en iyisi onlar olsun en hizli en sessiz onlar gitsin, astranin zevkide bize kalsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mokotow

    Arkadaşlar araç 13.000 km ye geldi. Bakıma 2000 km kaldı.
    Black friday ile motor yağları bazı sitelerde indirime girmiş.

    O yüzden kendim almak istiyorum serviste kazık yememek için.

    Fakat hangi yağı almalıyım ? Daha önce alan veya serviste değiştirten arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

    Araç 1.4 t otomatik

    Kitapçıkta 5w-30 gözüküyor. Mobil-1 ESP Formula 5w-30 alın. En iyisi servise teyid ettirmek. Ayrıca hangi sitelerde indirim var? PM atabilir misiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 10361037103810391040
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.