|
Yeni OMODA 5 ve OMODA 7, Türkiye'ye doğru yola çıktı
-
-
Arabalara diyecek laf yok. Fiyat/performans olarak iyiler.
Ama herhangi bir arıza-kaza durumunda parça sıkıntısı çekilecek mi? Ya da servis çabuk müdahale edecek mi? Çünkü bazı kişiler kaza yaptığı için nerdeyse 4-5 ay sonraya randevu veriliyor. Eee milletin işi gücü var. 1 hafta değil ki idare edilsin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
2025 yılı Otomotiv Sanayi verilerine göre Türkiye birçok ülkeye araç satışı yapıyorken Çin'e bir araç bile satmamış. Buna karşılık Çin binlerce araç satmış Türkiye'ye... Artık bu Çinli araç üreticilerine bir önlem mekanizması geliştirmek gerekiyor. Sadece Türkiye değil, diğer ülkeler için de durum böyle. Çinlilerin burada yaptığı binlerce Çin menşeili aracı tankerlere yükleyip yükleyip diğer ülkelere satmaları, o ülkenin pazar payı lideri olmaya çalışmaları, o ülkenin Otomotiv sektörünün içine etmeleri ve elde ettikleri dövizi direkt olarak kendi ülkelerine götürmeleri... Çinlilerin iş ahlakını ve güvenilirliğini merak edenlerin BYD'ye bakmaları yeterli.
-
Abi biz Çin'e ne satıyoruz ya da ülkemize ne gibi faydaları var , bu konuyu da ele alsanız mı biraz ?
-
her biri 5 milyona mi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ ... -
Direksiyonu kopmasın yine? :)
-
BYD'den sonra yeni bir marka. Hayırlısı.
_____________________________ Körler, sağırlar, birbirini ağırlar... -
Nereye baksam orada bir cherry jaecoo var. Çokta ucuz değiller ve kalitesizler yinede satılıyor .
-
chery omoda aynı değil mi ben mi yanlış biliyorum. omoda ayrı bir marka mı?
_____________________________ . -
Mermer ve traverten, diğer kıymetli metal cevherleri ve konsantreleri, kurşun, krom, bakır, demir, çinko, tabii borat cevherleri, bor oksitleri ve borik asitler
-
Omoda markası Chery'e ait. 2022 yılında ihracat pazarları için ortaya çıktı.
-
Geçtiğimiz dönemlerdeki vergi uygulamaları bu sebeple geldi bir bakıma ancak insanlar feryat figan ettiler sanki babalarının şirketiymiş gibi. BYD'ye verilen o kadar teşvike rağmen kazık gibi fiyatlarla ülkeye giriş yaptılar insanlar da kapış kapış bu araçları satın aldılar.
Sorun ne yazık ki sadece otomobil sektöründe değil. Çin istilacı tür gibi tüm ülkelere envai çeşit ürün ihraç ediyor. Elimizin altındaki 10 ürünün 7-8'inin altında çin malı etiketi var.
Ancak katılıyorum özellikle otomotiv sektöründe ekstra önlemlerin alınması gerek. Bunun en azından TOGG'un korunması amaçlı da olsa yapılması lazım. Yakın gelecekte B veya C segment daha erişilebilir modeller çıkınca belki ilave önlemler görebiliriz.
-
Kalitesiz olduğunu nereden çıkarıyorsunuz? Bu araçlardan uzun süreli kullandınız mı? İşkembeden yorum gibi geldi...
-
kasım 2026 da 3. yılım olacak omoda ile 23 bin km bitti ,şahsım adına araçtan çok memnunum tabi 1.135 ₺ ye böyle bir araç almamın bu mutlulukta payı büyük.
_____________________________ Omoda -
Yani ham madde satıyoruz aynı nutella gibi bizim güzel fındığımızı , ucuz palm yağlı çikolataya bulayıp 10 kat üstüne bize geri satıyorlar..
Böyleyse eğer biz 5m usd lik mal satıyorsak onlar bize 50m usd lik mal satıyor...
Ülke bazlı bu kadar cari dengesizlik ciddi problem olmalı bence bizim açımızdan (Çin ile olan ticaret anlamında)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WDStyle -- 4 Şubat 2026; 11:25:21 >_____________________________ -
Parça temin süresi uzunsa, ikame araç vermeleri gerekir ki müşteriyi mağdur etmesinler.
-
Çin'e vergileri düşürmek hataydı. BYD de yatırımı yapmayacaksa teşvik belgesi derhal ihmal edilmeli, öyle tek taraflı ticaret olmaz, ona sömürü denir. "Çin'in tatlı sözüne, yumuşak ipek kumaşına aldanma, aldanırsan öleceksin" -Bilge Kağan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1,5 yıl tiggo 7 pro kullandım. Mecbur kalıp sattım ama hala da özlüyorum aracımı. Kullanmayanlar sallıyor işte.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
şuan herhangi bir markanın yetkili servisi kafadan 2-3 ay bekletiyor zaten. 4-5 ay parça bekleyen çinli duymadım bugüne kadar. kaldı ki chery'nin kocaeli de deposu mevcut yedek parça için
_____________________________ Gamer- -
Nerede benim Omoda 4 ve Omoda 4 Ultra çakma Urus'um..!!!
|
Arabalara diyecek laf yok. Fiyat/performans olarak iyiler.
Ama herhangi bir arıza-kaza durumunda parça sıkıntısı çekilecek mi? Ya da servis çabuk müdahale edecek mi? Çünkü bazı kişiler kaza yaptığı için nerdeyse 4-5 ay sonraya randevu veriliyor. Eee milletin işi gücü var. 1 hafta değil ki idare edilsin. |
|
Çin'e vergileri düşürmek hataydı. BYD de yatırımı yapmayacaksa teşvik belgesi derhal ihmal edilmeli, öyle tek taraflı ticaret olmaz, ona sömürü denir. "Çin'in tatlı sözüne, yumuşak ipek kumaşına aldanma, aldanırsan öleceksin" -Bilge Kağan.
|
|
Nereye baksam orada bir cherry jaecoo var. Çokta ucuz değiller ve kalitesizler yinede satılıyor .
|
|
2025 yılı Otomotiv Sanayi verilerine göre Türkiye birçok ülkeye araç satışı yapıyorken Çin'e bir araç bile satmamış. Buna karşılık Çin binlerce araç satmış Türkiye'ye... Artık bu Çinli araç üreticilerine bir önlem mekanizması geliştirmek gerekiyor. Sadece Türkiye değil, diğer ülkeler için de durum böyle. Çinlilerin burada yaptığı binlerce Çin menşeili aracı tankerlere yükleyip yükleyip diğer ülkelere satmaları, o ülkenin pazar payı lideri olmaya çalışmaları, o ülkenin Otomotiv sektörünün içine etmeleri ve elde ettikleri dövizi direkt olarak kendi ülkelerine götürmeleri... Çinlilerin iş ahlakını ve güvenilirliğini merak edenlerin BYD'ye bakmaları yeterli.
|
|
Kalitesiz olduğunu nereden çıkarıyorsunuz? Bu araçlardan uzun süreli kullandınız mı? İşkembeden yorum gibi geldi...
|
|
1,5 yıl tiggo 7 pro kullandım. Mecbur kalıp sattım ama hala da özlüyorum aracımı. Kullanmayanlar sallıyor işte.
|
Benzer içerikler
- fifa 17 sistem gereksinimleri
- samsung mesajlar uygulaması
- anonim story izleme
- instagram önbellek temizleme
- google şifre yöneticisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt