< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Yeni nesilde oyun oynamanın tam olarak çile olması

-
-
steamden veya epicten indir diyorum. dışarı çıkacağım zaman açık bırakıyorum, eve gelince inmiş oluyor. şu ana kadar hiç de bi sorun yaşamadım.
cod özelinde bi sorun var steam yorumlarında herkes bahsettiğin olaya sövmüş.
ps konusunu bilmiyorum. p5 pro alacaktım oyunlar aşırı pahalı diye vazgeçtim, aynı paraya kasa toplarım dedim, iyi ki de öyle yapmışım. ama yeni nesil oyunlar çok pahalı sanırım torrent'e geçicem.
-
Xbox gec
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gamepass başka çare yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
oyun olayı bitmiş. eskiden keyifliydi şimdi full paraya dönmüş iş.
Up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben o yüzden yeni oyunları oynamıyorum bile.
Çünkü çoğu saçma buglarla dolu ve keyifsiz.
Pc oyunlarında bile bir gelişme yok. Half life 2 çıktığı zaman yer yerinden oynamıştı şimdi ise meh deniyor geçiliyor hepsine çünkü düzgün bir gelişme yok.
Abi konsolda fifa pcde ets takılacan ya gerisi kasıntı xd
aynen hacı. bazı konularda muhafazakar olmak iyidir.
Normalde online oyun sevmem ama arkadaşlarla Gta Online girince zaman kavramım kayboluyor, adamlar öyle bir dünya yaratmış, içinden çıkamıyorsun 😊
benim en sinir olduğum şey bir platformdan aldığın oyun için bir de oyunu yapan firmanın üyeliğine ihtiyaç duyması. örneğin ac shadows alıyosun steamden, ama satın alıp oyuna lönk diye giremiyosun bir de ubisoft connect üyeliği açıp programını indirmen lazım falan filan. aynı şey ea ve rockstar oyunları için de geçerli. ne gerek var bu dayatmaya anlamıyorum. hele cod serisini hiç söylemiyorum bile aman yarabbi o nasıl bir arayüz sistemi. o kadar saçma sapan bir ekosistem oluşturmuşlar ki oyuna girmeniz 20 dakika falan sürüyor.
-
Sırf bu tür "oyun dışı" sebeplerden Ets2, cities skylines, dirt 5 gibi hemen girip 2 bir şeyler yapıp çıkabileceğim oyunlara yöneldim, cod ben gamepasste 100gb indirmeme rağmen açılmamıştı sinir olup silmiştim
Konsola EA fc 25 çektim, üstte de dendiği gibi basit takılacam kariyer yapacam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X