Şimdi Ara

''Yeni nesil oyun konsollaro Pc'yi geçecekmiş''Saçmalığı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Call of duty 3 ve Rainbow six vegas gibi oyunlar pcde çıkmayacak ve Xbox360 ve Ps3 ün gırafiklerine pc 5 senede anca yakalar diye söylentiler var.
    CryTek engine 2 Xbox360 ve ps3 ün teknolojilerini açık ara geçmis durumda.Ve 2007 nin ikinçi ceyreginde raflarda.Buna benzer bir çok grafik motoruda hazırlanıyor.
    PC ekran kartına yüksek yatırım yapan Nvidia ve Atı batmaya hiç niyetli değiller.Pc ölecegine dahada hız kazandı.



  • açıkçası konsollar ilk çıktıkları dönemde kısa bir süreliğine pc'leri geçebiliyorlar ama 2-3 senede bir yenilenen bir konsol, neredeyse her ay daha gelişmiş modellerin piyasaya çıktığı pc dünyasına bu üstünlüğünü çok kısa bir sürede kaptırıveriyor. hem sonra konsollar aksiyon ağırlıklı oyunlara yatkın diğer birçok türde yetersiz kalıyorlar, örneğin mouse olmadan CoD3'ü düşünemiyorum, hele bir simülasyonu klavyesiz.
  • Haklısın arkadaşım.Strateji yi nasıl oynıcan hem konsolda.Yok abi yok hiçbişi Pc'nin yerini tutamaz.Olmadı oyun oynamayı bırakırım yinede bu konsol olayına girmem.Tadı çıkmıyo yaw şöle mouse yi fırlatmayınca
  • futbol ve araba yarışından başkası tat vermiyor zaten.
  • yeni nesil konsollar ilk çıktığında pclerden üstün olabilir ama 1-2 sene sonra pcler gene onları geçer ve sonuçta yeni konsollar çıkar piyasaya..ne de olsa oyun sektörünü yönlendiren teknolojik gelişmeler..
  • FORZA PC
  • Konsollar ilk çıktıkları zamanda gerçekten çok başarılı sonuçlar veriyor. Fakat pc de her gün yeni bir gelişme kaydedilmesi pc yi çok üstün kılıyor. Ayrıca konsollarda futbol dışında bi oyun oynamak zevkli olmuyor. PC ye alıştıımızdan mı yoksa pc nin üstünlüğü mü bilemem
  • Konsollarda korku oyunları gayet iyi oluyor.
  • Hayır abi pc içinde çıkacakta.Oynayabilmek için çok sağlam makinan olması gerekli.Tabi ps3 yada xbox un görüntü kalitesini yakalamak biraz zor olacak..
  • directx10 çıksın bakalım.. sonra görürüz o konsolları
  • Bence çıkmasın, bi sürü masrafa girecez yine
  • BENCE TEK GERÇEK PC NEYMİŞ O KONSOL FALAN PARA ZİYANLIĞI.1-2-3-ÇIKTI...... NEREYE KADAR?
    AKLI OLAN PCDE KALIR.
  • Konsollarda oyun oynamak çok zevkli xbox 360ı alıp oynadığımdan beri pcde hiç bir oyun zevk vermiyor ayrıca konsollarda sadece futbol ve yarış değil çoğu oyun güzel.Pc de yeni aldığın en yüksek ekran kartı 2-3 ay sonra orta seviye ekran kartı oluveriyor ve oyunları kasmaya başlıyor bir konsol oyunları çıkmayı bırakana kadar aynı tadı vermeye devam ediyor.Ayrıca şu an çıkan oyunları direct x 10 la karşılaştırmayın ps2nin ilk çıkan oyunları ile re4 arasında baya bir kalite farkı var konsolun güzü sonradan ortaya çıkıyor arap atı gibi .Para tuzağı konsollarmı her ay yeni birşey çıkartıp almaya mecbur bırakılan pc ne yok ekran kartı yok vista yok fizik kartı konsollar 5 yılda bir yenileniyor pc kaç yılda bir 1/12 yılda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sos05 -- 27 Mayıs 2006; 12:56:07 >
  • Oyun konsolda oynanır ( ama hiçbizaman pc yi geçemez)
  • Konsol'ları grafik bakımından kıyaslıyanın oyunculuğundan şüphe ederim açıkçası
    konsol'un amacı tak-oyna mantığıdır bunun yanında Nintendo Wii oynanış bakımdan pc'yi katlayarak geçecek
    bununla beraber pc'de oyun oynamak 40 kre dert iken konsol'da açar oynarsın
    konsolda oyun oynamak daha zevkli bunun yanında pc'de strateji ve fps'den başka youn oynanmaz
  • Xbox360'da çıkan Elder Scrolls: Oblivion için de "Bu grafikler PC'yi dağıtacak" deniliyordu ama PC'ye çıktığında Xbox360'dan daha güzel grafikler elde ettik. Yani bu tür sözlere fazla kulak asmayın. Sonuçta geçen sene Oblivion'un grafiklerini video'dan izleseydiniz, çoğunuz "PC oyunları 4-5 sene sonra böyle olacak" derdiniz ama aradan 1 sene geçti sadece. Yani PC grafikleri çok hızlı gelişiyor.

    PC'nin sadece 1 adet dezavantajı var. Bu da gerçekten masraflı olması. Gerçekten büyük bir dezavantaj ama sonuçta PC'ye ödediğin kadarını oynarsın.

    Oyun türlerine gelince konsoldaki bütün türleri PC'de aynı rahatlıkta oynayabilirsiniz. Sonuçta kablosuz gamepad'lere kadar birçok seçenekler mevcut PC için. İsterseniz gelir TV'ye de bağlarsınız, 8 adet gamepad de takarsınız, 8 kişi PES 5 de oynarsınız. Bunu yaparken koltuğa da yayılırsınız.

    Kısaca yeni çıkan bir konsol sadece yaklaşık 1 sene boyunca bazı yönlerden PC'den üstündür. Ama PC teknolojisi çok hızlı geliştiği için konsolları yakalayabiliyor.

    Eğer derseniz ki örneğin "PC'de bir Gran Turismo yok, sadece konsolda oynanıyor", bu farklı bir olaydır. Bu konsolun üstünlüğü değil, oyun yapımcısının tercihidir. PC'de Gran Turismo yoksa başka oyun var (TOCA Race Driver, GT Legends, etc). Ayrıca artık konsolda tutan oyunlar daha fazla PC'ye de çıkartılmaya başlandı, hem de daha üstün özelliklerle (grafik, ses, vs).




  • pcye selam damara devam
  • olaya bi de şu yönden bakın.. tamam pc görüntü kalitesi konsolu 2 senede yakalıyo ve geçiyo ama bunun içinde ekran kartını yenilemek gerekiyo... yani konsol yenilemek 5 senede bir... ekran kartı yenilemek ise ortalama 1.5 - 2 sene ... ve konsol ve pc kıyasalamak bence çok saçma ikisinin kulvarları farklı.. pc de strateji ve fps oyunlar daha rahat... konsol da ise futbol... araba yarışı.. tekken .. mk gibi oyunlar falan... en iyisi evde ikiside olucak abi ... evde yalnızken pc de oyun.... arkadaşlarla ortam yapıp falan ise konsol



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinnok -- 27 Mayıs 2006; 18:07:41 >
  • Pc de oblivion grafikleri xbox 360ınkinden nasıl daha güzel biri bunu açıklayabilirmi gamespotun pc ile xbox 360 görüntüsünün karşılaştırması vardı xbox 360 ın üstünlüğü orada görülüyordu.Konsollarda yarış spor prince of persia ve tomb raider gibi oyunlar third person shooterlar güzel oluyor pcde first person shooter ve strateji.
  • İyi bir grafik kartı 1000 ytl resmen kazıklanıyoruz.Pc'yi yalnız internete bağlanmak için kullanacağım yakında.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.